Μπορείς να καλέσεις να το διαπιστώσεις. Δεν έχω λόγο να μεταφέρω κάτι λάθος. Κ πράγματι ενθουσιάστηκα γιατί δεν είχα κάνει παλιότερα επισκέψεις σε μασατζιδικα κ μου άρεσε το όλο κλίμα κ το σασπένς.Μαχητη δεν μας τα λες καλα....πολυς ενθουσιασμος για το empire, επιβεβαιωνω κι εγω το 60αρι που πληρωσα για μασαζ προσφατα. Θα καλεσω και θα ρωτησω για 30αρι , και ετσι και μου πουν το αντιθετο, καλο ειναι να αποχωρησεις ηρεμα κι ωραια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
30 έγινε η τιμή για 1 ώρα απλό μασάζ + κάποιο εξτρα ποσό για ότι συμφωνία κανείς μέσα στο δωμάτιο για κάτι πονηρόΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 60 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΜΑΣΑΖ ...????
ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ...?????
ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΨΑΧΝΟΥΝ...????
ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΟΝΟΜΙΟΝΤΑΙ...
Και κλείνω και με μία άλλη ατάκα του αείμνηστου μεγάλου Στάθη Ψάλτη.....:
''ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ.....ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ''......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διαγραμμένο μέλος 190818
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2019
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Έχει πάρει κανείς φραπέ από Ελισαβετ στο empire?
Πολύ τούμπανο η Ελισάβετ. Την είδα στο γραφείο όταν πήγα πρόσφατα.Έχει πάρει κανείς φραπέ από Ελισαβετ στο empire?
Διαγραμμένο μέλος 190818
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2019
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Ναι αλλά..Πολύ τούμπανο η Ελισάβετ. Την είδα στο γραφείο όταν πήγα πρόσφατα.
1. Καλό μασάζ κάνει;
2. Καλό φραπέ κάνει;
Είχα ήδη κλείσει με Εύη. Θα την επιλέξω την επόμενη φορά κ θα ενημερώσω. Πάντως με την κολλητή φόρμα που φορούσε κ το προσωπάκι της, κατά καυλωσα στο σαλόνι.Ναι αλλά..
1. Καλό μασάζ κάνει;
2. Καλό φραπέ κάνει;
Διαγραμμένο μέλος 190818
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2019
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Το θέμα είναι, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου, πως σημαντικότερο ρόλο παίζει η ποιότητα του μασαζ, η ποιοτητα της εκτόνωσης και ο τρόπος συμπεριφοράς... Έχω πάει μοντέλα και ήταν λες και πήδαγα κούτσουρα..Είχα ήδη κλείσει με Εύη. Θα την επιλέξω την επόμενη φορά κ θα ενημερώσω. Πάντως με την κολλητή φόρμα που φορούσε κ το προσωπάκι της, κατά καυλωσα στο σαλόνι.
Σωστός. Όλοι έχουμε πέσει σε κομοδίνα κ κούτσουρα στο παρελθόν σε οίκους ακόμα κ σε στούντιο! Η ακόμα χειρότερα σε call girl. Υπήρχαν όμως κ μέτριες, ωστόσο διαμάντια σε υπηρεσίες, διάθεση, κόλπα.Το θέμα είναι, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου, πως σημαντικότερο ρόλο παίζει η ποιότητα του μασαζ, η ποιοτητα της εκτόνωσης και ο τρόπος συμπεριφοράς... Έχω πάει μοντέλα και ήταν λες και πήδαγα κούτσουρα..
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Γιαυτους που τους αρεσει το πολυ απαλο , καλο κανει.Γιαυτους που θελουν deep tissue και αθλητικο ουτε καν.Ναι αλλά..
1. Καλό μασάζ κάνει;
2. Καλό φραπέ κάνει;
Δεν κανει απολυτως τιποτα εξτρα ή πονηρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια ειναι αυτη η Ευη?Είχα ήδη κλείσει με Εύη. Θα την επιλέξω την επόμενη φορά κ θα ενημερώσω. Πάντως με την κολλητή φόρμα που φορούσε κ το προσωπάκι της, κατά καυλωσα στο σαλόνι.
Ουτε απο Βιμπερ μου εχουν στειλει καμια Ευη και απο το μαγαζι που περασα ηταν μονο η μικρη 19χρονη και μια βουβαλιτσα.
Από το 2005 που γράφτηκα εδώ μέσα παραμένω πιστός μαχητής-συναγωνιστής της ηδονής κ των απολαύσεων. Τηλεφωνήτρια δεν έγινα ακόμη... Χαχα !Εδω η φρασεολογια που χρησιμοποιεις θυμιζει τηλεφωνητρια γραφειου. Just saying....
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Από το 2005 που γράφτηκα εδώ μέσα παραμένω πιστός μαχητής-συναγωνιστής της ηδονής κ των απολαύσεων. Τηλεφωνήτρια δεν έγινα ακόμη... Χαχα !
Είστε και οι δύο παλιοί. Ίσως ο φίλος bleach δεν είδε την εγγραφή σου
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
το ότι ειναι παλιός δε σημαίνει κάτι, και οι παλιοι προμοτάρουν, ισως με μεγαλύτερη ευκολία από τους καινουριους.Είστε και οι δύο παλιοί. Ίσως ο φίλος bleach δεν είδε την εγγραφή σου
και η συμπεριφορά του maxitis με όλα αυτά τα διθυραμβικά σχόλια για το συγκεκριμενο μασατζιδικο ειναι ύποπτη, πολυ διαφήμιση και πολύ σπρώξιμο πέφτει.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Μάλλον την Ιουλία εννοείςΚάπου έπιασα σε διάφορα νήματα που παρακολουθώ διάσπαρτα για μια ζωή που κάνει μασάζ και φραπέ με 30 ευρώ; Αν κατάλαβα καλά αλλά δεν βρήκα πληροφορίες και δεν έβγαλα άκρη. Ξέρει κανείς να με ενημερώσει;
Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
Αυτό σκέφτηκα. ένα εκπληκτικό ποσό ενθάρρυνσης για το κατάστημα.το ότι ειναι παλιός δε σημαίνει κάτι, και οι παλιοι προμοτάρουν, ισως με μεγαλύτερη ευκολία από τους καινουριους.
και η συμπεριφορά του maxitis με όλα αυτά τα διθυραμβικά σχόλια για το συγκεκριμενο μασατζιδικο ειναι ύποπτη, πολυ διαφήμιση και πολύ σπρώξιμο πέφτει.
Καλημέρα σε όλους! Για την κοπέλα παρακάτω υπάρχει καμία εμπειρία από κάποιον;
Αν και φαίνεται ότι είναι στα ΔΕΝ
Massage♀️ Reiki (@therapeutic_massage_reiki) • Instagram photos and videos
2,106 Followers, 96 Following, 36 Posts - See Instagram photos and videos from Massage♀️ Reiki (@therapeutic_massage_reiki)
instagram.com
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 5.646
Καλημέρα σε όλους! Για την κοπέλα παρακάτω υπάρχει καμία εμπειρία από κάποιον;
Massage♀️ Reiki (@therapeutic_massage_reiki) • Instagram photos and videos
2,106 Followers, 96 Following, 36 Posts - See Instagram photos and videos from Massage♀️ Reiki (@therapeutic_massage_reiki)instagram.com
πολύ "εναλλακτική" φαίνεται. Ποιός ξέρει μπορεί και να έχει κάποια "έκπληξη" στο πρόγραμμα της
Το ειχα δει οτι ειναι παλιος και μου εκανε εντυπωση, γιατι το στυλ γραφης του ηταν λιγο υποπτο. Αν ισχυει το 30αρι στο μασαζ απο 60 που ηταν, θα αναιρεσω. Δεν το εχω διασταυρωσει ακομα.Είστε και οι δύο παλιοί. Ίσως ο φίλος bleach δεν είδε την εγγραφή σου
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
ξέρει κανείς τίποτα για το queen mary hammam στην Πατριάρχου Ιωακείμ 45 στο κολωνάκι;
Δεν μπορώ να βρω καμία πραγματική πληροφορία, και δεν θέλω να βουλιάξω 1000 ευρώ σε πολλές επισκέψεις.
Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να δεχτώ μια πρόταση μέσω PM.
Δεν μπορώ να βρω καμία πραγματική πληροφορία, και δεν θέλω να βουλιάξω 1000 ευρώ σε πολλές επισκέψεις.
καμια εκπληξη κυριοι μονο μασαζ αυστηραπολύ "εναλλακτική" φαίνεται. Ποιός ξέρει μπορεί και να έχει κάποια "έκπληξη" στο πρόγραμμα της
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
αυτο είναι παλιό μαγαζί θέλει πολύ χρήμα για να φαςξέρει κανείς τίποτα για το queen mary hammam στην Πατριάρχου Ιωακείμ 45 στο κολωνάκι;