Θύμισε μου βρε α-φραπεδιαστο ανδρείκελο με ποια ιδιότητα με διώχνεις ????? Δεν βλέπω διακριτικό τίτλο .... Μήπως θέλω γυαλιά ή όντως είσαι ο πουθενας του φόρουμ ? Κρύψου στην κρυψώνα σου και άσε τα " φανερώσου" σε εμένα , γιατί δεν μπορείς να μιλάς εσύ... Κρύβεσαι χρονάκια πολλά! O paldim είχε την τιμή να συνομιλήσει μαζί μου δια τηλεφώνου , εσύ μιας και είσαι μία αδερφούλα δεν δίνεις τον αριθμό σου να σε πάρω να δεις , αν είμαι άντρας ή γυναίκα, φοβάσαι να κάνεις μέχρι και αυτό. Ουστ τραχανά . Πήγαινε να σε ξεφτιλισει κανένας άλλος γιατί βαρέθηκα ...
θα στο πω με απλα λογάκια για να το καταλάβεις γιατι έχεις προβλημα στον εγκέφαλο, ΜΕΓΑΛΟ.
Πρώτα απ'όλα δε χρειάζεται τίτλος. Το σπαμάρισμα απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ.
Εδώ μέσα γράφουν δύο ομάδες ανθρώπων. Αυτοί που πληρώνουν για να γαμάνε και αυτές που πληρώνονται για να γαμιούνται.
Ανήκεις σε κάποια απο τις δύο αυτές ομάδες; Τότε όλα οκ γιατί έχεις κάτι να προσφέρεις στη συζήτηση
Δεν ανήκεις; Πάρε πούλο και τράβα στο διάολο και μη σε ξαναπετύχω εδώ μέσα να γράφεις γιατί θα έχεις άλλα θέματα. Ακου που σου λέω κάνε τουμπεκι , κόψε λάσπη και τράβα γράψου μωρή καριόλα σε κανα φόρουμ για αισθητικούς να κάνετε κόντρες πόσες πουτσότριχες αποτριχώσατε.
Και επειδή το παίζεις άνετη, για στείλε εσυ το τηλεφωνάκι σου να σε πάρω να δουμε αν μπορεις να μου τα πεις αυτά από το τηλέφωνο και θα φανεί μετα ποιος ειναι αδερφουλα..εγώ ή τα αρσενικά μέλη της οικογένειάς σου; Αν έχεις δηλαδή , που για να ψωλάρεις όλη μέρα εδώ μέσα , μάλλον μαγκουφα και αγαμητη εισαι και ψαρεύεις κανα γαμιά να σε τακτοποιήσει.