Μια γενική άποψη για το Moments Massage στο Κουκάκι έπειτα από τρείς - τέσσερις πρόσφατες συνεδρίες εκεί.
Χώρος καλός και περιποιημένος.
Συνήθως ανοίγει μια μικροκαμωμένη, ντυμένη με μαύρο κολάν και τιραντέ τοπάκι, αεικίνητη η οποία αναλαμβάνει και να σου εξηγήσει πως παίζουν τα πράγματα στο κατάστημα, δηλ. μασάζ και αισθησιακό τελείωμα το οποίο υποτίθεται ότι κανονίζεις εσύ με την κοπέλα στο δωμάτιο με κάποιο extra tip. Μπορείς να περάσεις και με αυτή, αν θες. Δηλώνει Ελληνίδα, εμένα μου φάνηκε από Σαουδική Αλβανία αλλά τεσπα.
Την πρώτη φορά με περιποιήθηκε μια χοντρούλα με γλυκό πρόσωπο από το Νεπάλ ονόματι Άννα (δεν τη διάλεξα, με μπάσανε στο δωμάτιο και μου έστειλαν αυτή). Η κοπέλα ήρθε ντυμένη με μια μπορντώ σεμνή ρόμπα η οποία με δυσκολία έκρυβε τα περιττά κιλά της και τα δύο πελώρια βυζγιά της. Μου έκανε ένα πολύ καλό μασάζ και μια ιδιαίτερα αισθησιακή πεομάλαξη στο τέλος.
Τη δεύτερη φορά με περιποιήθηκε μια κοντούλα Φιλιππινέζα ονόματι Τίνι. Θα την έλεγα κι ομορφούλα. Κι αυτή πολύ σεμνό ντύσιμο. Μου έκανε επίσης πολύ καλό μασάζ και μια αδιάφορη πεομάλαξη στο τέλος. Μάλιστα όταν τελείωσα, μου είπε χαρακτηριστικά: "Good Boy!" - λες και ήμουν κουτάβι και κούναγα την ουρά μου όλο χαρά.
Από εκεί και μετά, άλλες δύο φορές, πέρασα αβλεπή με την Άννα από το Νεπάλ λόγω του πολύ καλού συνδυασμού των υπηρεσιών της και δεν ψηνόμουν για πειραματισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες τις φορές, δεν άπλωσα χέρι να της πιάσω ούτε τα μαλλιά. Απλά δεν το έκανα όχι ότι μου το ξέκοψε.
Στα μείον του μαγαζιού:
1) με τις τιμές είναι όπου σε πιάσουν: τη μια φορά το μασάζ μιας ώρας κάνει €40 την άλλη κάνει €50 και σε έναν τιμοκατάλογο που μου έδειξαν μια φορά, έγραφε €45. Αν επιμείνεις, θα δώσεις €40 στην/στον υπεύθυνη/ο στο γραφείο και μετά στο δωμάτιο στο τέλος €10 - €20 tip στην κοπέλα για την πεομάλαξη (στα €10 ξινίζουν τα μούτρα τους ενώ στα €20 φεύγουν χαμογελαστές),
2) κλασσική φάση: η Άννα από το Νεπάλ μετά από λίγες ημέρες λεγόταν Αλάνα κι ήταν από την Ταϊλάνδη οπότε ως τέτοια έπρεπε να χρεωθώ €50 κι όχι €40 που με είχαν χρεώσει μόλις πριν λίγες μέρες. Τελικά η ίδια μου συστήθηκε ως Άλαν. Ότι να 'ναι.
3) θα σας πρότεινα να δίνετε τα λεφτά σε όποιον κάθεται στο γραφείο κι όχι στην κοντοπούτανη που ανοίγει συνήθως την πόρτα και σε μπάζει στο δωμάτιο γιατί παίζει να σου ζητήσει €50 και να σου στείλει κοπέλα την οποία θα πληρώνες €40 και να παντελονιάσει η ίδια το δεκαρικάκι χωρίς να κάνει τίποτα.
Άκουσα και για μια εκπρόσωπο της Ρωσικής μασαζοσχολής αλλά δεν την είδα ποτέ.
Κοντολογής, αν σας ενδιαφέρει το πραγματικά καλό μασάζ με happy ending, προχωρήστε άφοβα.