Καλησπέρα!
Μετά απο αρκετό καιρό, αποφάσισα να παω για μασαζάκι πάλι. Αυτη τη φορά, επισκεφτηκα το Grace, στο Μαρουσι, για το λεγόμενο "Passion" μασάζ. Δεν είχα ξαναπάει και σε συνδυασμό με την κοντινή απόσταση (μένω και εγω βόρεια), είπα να πεταχτώ. Είχα παρει τηλεφωνο για να συνεννοηθώ για την διαρκεια και την ώρα. Κανόνισα το προγραμμα 40'/40ε. Φτάνω στον χώρο, χαιρετάω την κοπέλα, η οποια με χαιρετάει και μου λεει να περάσω στο δωμάτιο για να ετοιμαστώ, ενώ είχε μια πελάτισσα στο ταμείο (λογικά κανει και νορμαλ μασαζ σε άνδρες/γυναικες).
Μπήκα, έκανα ενα γρήγορο ντουζάκι, τα απαραίτητα, αν και ειχα κανει μπάνιο στο σπίτι, απλά θέλω να ειμαι πεντακάθαρος της τελευταιας στιγμής. Σκουπίζομαι (μου ειχε αφήσει κλειστη πετσετα και σαγιονάρες μιας χρήσης), ξαπλώνω στο κρεβάτι του μασαζ, μπρούμητα και περιμένω. Έρχεται μετα απο 2,3 λεπτάκια και ξεκιναει το μασαζ. Να πω οτι δεν μου ζητησε τα λεφτα in advance, πραγμα που εκτίμησα. Το μασάζ δεν ηταν τόσο μασάζ, αλλά χαλαρό παιχνίδι στις επιμαχες περιοχές, με ωραία περάσματα απο την πηγη του φωτός. Οσο περναγε η ωρα, το έκανε και πιο αισθησιακό, ενώ εκανε και μερικα περασματα απο πλατη και ώμους, για τα ματια του κοσμου, που λεμε... Στα μισά, μου λεει να γυρίσω, οπότε ξεκιναει τα "γυρω-γυρω" και στο μπροστινό μέρος, με λίγο περασμα σε κοιλια, στηθος κτλ, αλλα μετα αρχισε να επικεντρώνεται στις μπάλες. Ε καποια στιγμή, άρχισε το φραπεδάκι, αλλά σε πολύ ανορθόδοξο στυλ (δηλαδή όχι όρθιο φραπε, αλλά στο πλάϊ, δεν ξερω γιατι, χαχα), οπότε σκέφτομαι απο μεσα μου οτι ετσι δεν τελειώνουμε ποτέ... Καποια στιγμή της λέω να παει λίγο "πιο πάνω", οπου άμεσα βελτιώνεται η κατασταση και η καταθεση δεν αργησε πανω απο 3,4 λεπτά. Μου σκούπισε τα "πολλά", και με άφησε να κανω ντουζάκι, κτλ κτλ. Έκανα ακόμα ενα γρήγορο, για να φύγει το πολύ λάδι, ντύθηκα και πηγα στο δωματιάκι της, οπου την πλήρωσα, χαιρετηθήκαμε και έφυγα.
Ωραία πέρασα, αν και ήθελα λίγο περισσότερη φαντασία, ίσως, με την εννοια να κάνει νορμάλ μασαζάκι αλλά να περναει ανα διαστήματα και στα επίμαχα, παρα το ανάποδο. Παρολαυτα, προφανως και δεν τα εκλεψα τα λεφτά. Ισως να το επισκεφτω στο μέλλον, αν δεν υπάρχει κατι πιο VFM.