Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.463
Πόντοι
2.256

drdoom2

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα , για City massage στο Χαλάνδρι ξέρουμε άμα παίζει τίποτα?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
επεστρεψε η ξανθια με υο ποι μακιγιαζ η ειναι ακομα η αλλη η ξενερωτη ??
Δεν κατάλαβα τι λες, αλλά μάλλον με την ξενερωτη έκανα εγώ, δεν είδα κάποια άλλη στο γαμαζί

krait

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
73
Πόντοι
0
Πείτε με περίεργο, αλλά προσωπικά το βρίσκω πιο ενδιαφέρον να πάω εκεί όντως μόνο για μασάζ, αλλά να καταλήξει σε φραπα. Όχι ότι δεν θα πήγαινα για φραπα εξεπιτουτου, απλά το να καταλήξει σε φραπα ενώ δεν ήταν αυτός ο αρχικός σκοπός με εξιτάρει περισσότερο. καλή ώρα, η αισθητικός που μου κάνει αποτρίχωση (ναι, κάνω αποτρίχωση :cheesy:) καμιά φορά μου κερνάει και έναν φραπέ απλά γιατί γουστάρει, χωρίς να επηρεάζεται το κόστος των υπηρεσιών

Voldin

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Την Στεφανια την χοντρουλα που την βρισκουμε και με 40 ευρω ειναι μασαζ και φραπες;; Ευχαριστωωωω

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Την Στεφανια την χοντρουλα που την βρισκουμε και με 40 ευρω ειναι μασαζ και φραπες;; Ευχαριστωωωω
Έχει δικό της νήμα στο forum ψάξε Βίκυ στεφάνια και θα την βρεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Μαγκες μια ερωτησουλα για εσας που ειστε μεσα στα πραγματα και up to date.

Θελω να παιξω ενα μασαζ με 4 χερια και μετα 2πλη πιπα. Οχι σεξ.

Ξερουμε ποια κυριουλες κανουν τετοιο σερβις αυτη την εποχη?
Σίγουρα από γραφεία κατ ´ οίκον που διαφημίζουν προγραμμα με 4 χέρια και όπως αναφέρει ο προηγούμενος φίλος σε μασατζιδικα

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
ζητάς το Passion massage
πήγα μια φορά. συνεννοήθηκα από την αρχή για φραπέ. με το που ξεκίνησε η διαδικασία και συνειδητοποίησα πως γινότανε ως αγγαρεία της είπα πως άλλαξα γνώμη και δεν προχώρησα. δεν αξίζει. καλύτερα καθόλου φραπέ παρά φραπέ αγγαρεία.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Πείτε με περίεργο, αλλά προσωπικά το βρίσκω πιο ενδιαφέρον να πάω εκεί όντως μόνο για μασάζ, αλλά να καταλήξει σε φραπα. Όχι ότι δεν θα πήγαινα για φραπα εξεπιτουτου, απλά το να καταλήξει σε φραπα ενώ δεν ήταν αυτός ο αρχικός σκοπός με εξιτάρει περισσότερο. καλή ώρα, η αισθητικός που μου κάνει αποτρίχωση (ναι, κάνω αποτρίχωση :cheesy:) καμιά φορά μου κερνάει και έναν φραπέ απλά γιατί γουστάρει, χωρίς να επηρεάζεται το κόστος των υπηρεσιών

Ενδιαφερομαι ! εχω δει πολλα τετοια βιντεακια φιλε ! στειλε πμ

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
πες μου μονο ποσα π.μ εχεις μετα απο αυτο το ποστ .πες μου, ποσα ...?

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
καλησπέρα αδέρφια!
θέλω ένα πραγματικά καλό μασάζ (είναι η προτεραιότητά μου, έχω ακραίο πιάσιμο λόγω δουλειας) και ιδανικά ένα τελείωμα με φραπέ/καλαμάκι, χωρίς να είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα συμβεί ή το πιο σημαντικό.
τι θεωρείτε καλύτερη επιλογή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom