Υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας κάποια αγγελία για να βρώ το τήλ ή κάποιο site?Και grace Μαρούσι, υπηρεσία Passion well-being massage
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 2.256
Ναι υπάρχει τρόπος. Η αναζήτηση στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνηςΥπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας κάποια αγγελία για να βρώ το τήλ ή κάποιο site?
Κατευθείαν. Δεν πέρασα και πολύ καλά, έχω αναφερθεί παλιότερα
επεστρεψε η ξανθια με υο ποι μακιγιαζ η ειναι ακομα η αλλη η ξενερωτη ??
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Κρατας φραπε στο χερι και κλεινεις το ματιπρεπει να πας πολλες φορες για εχεις φραπεδια ...η υπαρχει παρασυνθημα?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Δεν κατάλαβα τι λες, αλλά μάλλον με την ξενερωτη έκανα εγώ, δεν είδα κάποια άλλη στο γαμαζίεπεστρεψε η ξανθια με υο ποι μακιγιαζ η ειναι ακομα η αλλη η ξενερωτη ??
krait
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Πείτε με περίεργο, αλλά προσωπικά το βρίσκω πιο ενδιαφέρον να πάω εκεί όντως μόνο για μασάζ, αλλά να καταλήξει σε φραπα. Όχι ότι δεν θα πήγαινα για φραπα εξεπιτουτου, απλά το να καταλήξει σε φραπα ενώ δεν ήταν αυτός ο αρχικός σκοπός με εξιτάρει περισσότερο. καλή ώρα, η αισθητικός που μου κάνει αποτρίχωση (ναι, κάνω αποτρίχωση ) καμιά φορά μου κερνάει και έναν φραπέ απλά γιατί γουστάρει, χωρίς να επηρεάζεται το κόστος των υπηρεσιών
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Ναι. Το "κοπέλα" άμα θες το συζητάμε παραπάνω.Για να προχωρήσουμε στο παρασύνθημα το λέμε στην κοπέλα στο δωμάτιο;
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Χειρότερες από την Στεφανία;Ναι. Το "κοπέλα" άμα θες το συζητάμε παραπάνω.
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Έχει δικό της νήμα στο forum ψάξε Βίκυ στεφάνια και θα την βρειςΤην Στεφανια την χοντρουλα που την βρισκουμε και με 40 ευρω ειναι μασαζ και φραπες;; Ευχαριστωωωω
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Εγώ μια μεγαλοκοπέλα είχα βρει όταν είχα πάει, καλοδιατηρημένη βέβαια, δε μπορώ να πω.Χειρότερες από την Στεφανία;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Σίγουρα από γραφεία κατ ´ οίκον που διαφημίζουν προγραμμα με 4 χέρια και όπως αναφέρει ο προηγούμενος φίλος σε μασατζιδικαΜαγκες μια ερωτησουλα για εσας που ειστε μεσα στα πραγματα και up to date.
Θελω να παιξω ενα μασαζ με 4 χερια και μετα 2πλη πιπα. Οχι σεξ.
Ξερουμε ποια κυριουλες κανουν τετοιο σερβις αυτη την εποχη?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Γράφει και το τηλέφωνο της στην σελίδα της και μπορείς και μέσω προσωπικού μηνύματος , πολύ άνετα και εύκολαΈχει δικό της νήμα στο forum ψάξε Βίκυ στεφάνια και θα την βρεις
Ξερει κανείς στοιχεία ? είναι αυτόΓια να προχωρήσουμε στο παρασύνθημα το λέμε στην κοπέλα στο δωμάτιο;
***** (Παπαδοπούλου Χάρις Α.)
τι παρασυνθημα δείνουμε?Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
πήγα μια φορά. συνεννοήθηκα από την αρχή για φραπέ. με το που ξεκίνησε η διαδικασία και συνειδητοποίησα πως γινότανε ως αγγαρεία της είπα πως άλλαξα γνώμη και δεν προχώρησα. δεν αξίζει. καλύτερα καθόλου φραπέ παρά φραπέ αγγαρεία.ζητάς το Passion massage
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Πείτε με περίεργο, αλλά προσωπικά το βρίσκω πιο ενδιαφέρον να πάω εκεί όντως μόνο για μασάζ, αλλά να καταλήξει σε φραπα. Όχι ότι δεν θα πήγαινα για φραπα εξεπιτουτου, απλά το να καταλήξει σε φραπα ενώ δεν ήταν αυτός ο αρχικός σκοπός με εξιτάρει περισσότερο. καλή ώρα, η αισθητικός που μου κάνει αποτρίχωση (ναι, κάνω αποτρίχωση ) καμιά φορά μου κερνάει και έναν φραπέ απλά γιατί γουστάρει, χωρίς να επηρεάζεται το κόστος των υπηρεσιών
Ενδιαφερομαι ! εχω δει πολλα τετοια βιντεακια φιλε ! στειλε πμ
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.443
- Πόντοι
- 456
πες μου μονο ποσα π.μ εχεις μετα απο αυτο το ποστ .πες μου, ποσα ...?Πείτε με περίεργο, αλλά προσωπικά το βρίσκω πιο ενδιαφέρον να πάω εκεί όντως μόνο για μασάζ, αλλά να καταλήξει σε φραπα. Όχι ότι δεν θα πήγαινα για φραπα εξεπιτουτου, απλά το να καταλήξει σε φραπα ενώ δεν ήταν αυτός ο αρχικός σκοπός με εξιτάρει περισσότερο. καλή ώρα, η αισθητικός που μου κάνει αποτρίχωση (ναι, κάνω αποτρίχωση ) καμιά φορά μου κερνάει και έναν φραπέ απλά γιατί γουστάρει, χωρίς να επηρεάζεται το κόστος των υπηρεσιών
Δ
Διαγραμμένο μέλος 210295
Επισκέπτης
Πρωταρης Ναι αλλά στην κάνει την δουλίτσα η κοροϊδεύει;Εάν δεν σε νοιάζουν τα χρήματα και δεν έχεις παρόμοιες εμπειρίες πήγαινε είναι ότι πρέπει για πρωτάρηδες
poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα αδέρφια!
θέλω ένα πραγματικά καλό μασάζ (είναι η προτεραιότητά μου, έχω ακραίο πιάσιμο λόγω δουλειας) και ιδανικά ένα τελείωμα με φραπέ/καλαμάκι, χωρίς να είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα συμβεί ή το πιο σημαντικό.
τι θεωρείτε καλύτερη επιλογή;
θέλω ένα πραγματικά καλό μασάζ (είναι η προτεραιότητά μου, έχω ακραίο πιάσιμο λόγω δουλειας) και ιδανικά ένα τελείωμα με φραπέ/καλαμάκι, χωρίς να είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα συμβεί ή το πιο σημαντικό.
τι θεωρείτε καλύτερη επιλογή;