You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)
happyending
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Δεν ξερω αν υπάρχουν ακόμα τα Starbucks αλλά κατάλαβα πού λές...στο πάνω μέρος τής πλατείας.Είχα πάει σε ένα στην νέα Σμύρνη στο πεζόδρομο μεριά Starbucks sofis spa αν το θυμάται κανείς εμπειρος
Και καλά μανικιούρ έκανε κι ολας
Κάποιος έμπειρος το θυμάται; είχε καλά κομματια
Καλά κομμάτια πού έπαιζαν μπάλα ή μόνο μανικιούρ κάνανε?
Γαμησι φουλΔεν ξερω αν υπάρχουν ακόμα τα Starbucks αλλά κατάλαβα πού λές...στο πάνω μέρος τής πλατείας.
Καλά κομμάτια πού έπαιζαν μπάλα ή μόνο μανικιούρ κάνανε?
Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Τίποτα πληροφορίες για νέα Σμύρνη τωρινές όχι λαστ γειαρ
Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Εχει καποιος φιλος εμπειρια απο εκει;Είχα πάει σε ένα στην νέα Σμύρνη στο πεζόδρομο μεριά Starbucks sofis spa αν το θυμάται κανείς εμπειρος
Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Dirty40 τι γνωριζεις για εκει;Γαμησι φουλ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
25ης Μαρτίου 25 ήταν , είναι ακόμα ?? Πολύ καλές και η υποδοχή εξυπηρετική
Είχε μασάζ πιπα πηδημαDirty40 τι γνωριζεις για εκει;
Πριν 3 χρόνια είχα κατέβει μπορεί και παραπανω
Κάποιος έμπειρος αν ξέρει τπτ
happyending
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Το έβλεπα οταν περνουσα απο την λεωφόρο αλλά δεν είχα σκεφτει οτι παιζουν μπάλα εκει.Είχε μασάζ πιπα πηδημα
Πριν 3 χρόνια είχα κατέβει μπορεί και παραπανω
Κάποιος έμπειρος αν ξέρει τπτ
Dirty,ελληνίδες ή τίποτα ξεβαμένες ξανθόψυρες ξένες είχε?
Είχε 1-2 καλαΤο έβλεπα οταν περνουσα απο την λεωφόρο αλλά δεν είχα σκεφτει οτι παιζουν μπάλα εκει.
Dirty,ελληνίδες ή τίποτα ξεβαμένες ξανθόψυρες ξένες είχε?
που το θυμηθηκες ρε φιλε.πραγματι ειχε καλα κομματια.ειχα περασει τελεια.οπως το λες&καλα μανικιουρ.ελα πμ αν θες στειλεΕίχα πάει σε ένα στην νέα Σμύρνη στο πεζόδρομο μεριά Starbucks sofis spa αν το θυμάται κανείς εμπειρος
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.242
- Πόντοι
- 1.336
παίζουν και άλλες μπάλα εκεί πέρα από τη Φιλιππινέζα?Καλησπέρα αδέλφια. Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου στο έλαιο κατάστημα στην οδο Λένορμαν ονόματι oiseau Libre, ελληνιστί ελεύθερο πουλί.
Κατά καιρούς ως θαμών είχα τα τυχερά μου στο κατάστημα, με ευχάριστες ή λιγότερο ευχάριστες εμπειρίες.
Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκα τον εν λόγω οικο λόγω ξεραΐλας στα υπόλοιπα καταστήματα.
Έχει στάνταρ φραπέ στην τιμή των 20€ με μια παχουλή Φιλιππινέζα .
Στα του μασαζ είναι αρκετά καλη
Στην φραπεδια διεκπεραιωτική.
Αυτά από εμένα εύχομαι να βοήθησα.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.217
- Πόντοι
- 19.505
Είχε τη Σάνα που φραπέδιαζε και χάλαγε την πιάτσα στις άλλες που ΔΕΝ. Μετά την διώξανε και έπαιζε ξεραϊλα. Εγω πάντως που πέρασα το Σάββατο δεν μου άνοιξαν.Επεσε και αυτο το κάστρο... Πολλοι συναγωνιστές στο παρελθόν είχαν αναφέρει οτι αυτο το μαγαζί ήταν αυστηρά στα ΔΕΝ
Rsexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Ωραία χαδακια η Σάνα αλλά μύριζε λίγο… λόγω απόστασης πάντα παίρνω τηλέφωνο εγώ δε μου έχει τύχει ποτε να μην ανοίξουν….Είχε τη Σάνα που φραπέδιαζε και χάλαγε την πιάτσα στις άλλες που ΔΕΝ. Μετά την διώξανε και έπαιζε ξεραϊλα. Εγω πάντως που πέρασα το Σάββατο δεν μου άνοιξαν.
Firfirikos74
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2018
- Like
- 372
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα.. έχεις πάει κανείς στη Σ29? Δουλεύει?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.217
- Πόντοι
- 19.505
Έχει περάσει κανείς τελευταία από το oiseau libre Λένορμαν να μας πει τι παίζει από τεμάχια;
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Έχει περάσει κανείς τελευταία από το oiseau libre Λένορμαν να μας πει τι παίζει από τεμάχια;
Σκεφτομαι εγω να παω αυτες τις μερες,ελπιζω να εχει τιποτα αξιολογο αν κ ενας φιλος ειπε πως μονο μια κοπελα ισως φραπεδιαζει εκει μεσα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
Διάβασε αυτή την κριτική και αν νομίζεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου πήγαινεΣκεφτομαι εγω να παω αυτες τις μερες,ελπιζω να εχει τιποτα αξιολογο αν κ ενας φιλος ειπε πως μονο μια κοπελα ισως φραπεδιαζει εκει μεσα
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Επίσκεψη στο "ελεύθερο πουλί" Αλλά παρόλα αυτά το πουλί έμεινε μες στο κλουβί του!! με την ξενερα λοιπον εμεινα
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 320
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα μήπως θυμάσαι το όνομά τις φιλιππινεζας;Καλησπέρα αδέλφια. Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου στο έλαιο κατάστημα στην οδο Λένορμαν ονόματι oiseau Libre, ελληνιστί ελεύθερο πουλί.
Κατά καιρούς ως θαμών είχα τα τυχερά μου στο κατάστημα, με ευχάριστες ή λιγότερο ευχάριστες εμπειρίες.
Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκα τον εν λόγω οικο λόγω ξεραΐλας στα υπόλοιπα καταστήματα.
Έχει στάνταρ φραπέ στην τιμή των 20€ με μια παχουλή Φιλιππινέζα .
Στα του μασαζ είναι αρκετά καλη
Στην φραπεδια διεκπεραιωτική.
Αυτά από εμένα εύχομαι να βοήθησα.