Rsexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Μπόμπι Ντρά ή κάτι τέτοιοΚαλησπέρα μήπως θυμάσαι το όνομά τις φιλιππινεζας;
Μπόμπι Ντρά ή κάτι τέτοιοΚαλησπέρα μήπως θυμάσαι το όνομά τις φιλιππινεζας;
Μπούντρα, και μάλλον για νεπαλέζα την κόβωΜπόμπι Ντρά ή κάτι τέτοιο
Μπούντρα, και μάλλον για νεπαλέζα την κόβω
Το μαγαζί είναι ότι να ναι
Έχει και μια ελληνίδα με γυαλάκια χοντρή που είναι σαν να βγήκε από το κατηχητικό
Μου την πρότεινε για τέσσερα χέρια. Γενικά σκιάχτηκα και δεν ξαναπάω.
Θα αρχίσει από αρχές του μηνός μαλλον τυπε ένα μικρό ατύχημα είχε.Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε κάνα νέο για τη Φωτεινή στην Καλλιθέα; Παίρνω 2 μέρες και δεν απαντάει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θενκς.Θα αρχίσει από αρχές του μηνός μαλλον τυπε ένα μικρό ατύχημα είχε.
Κι εγώ προσπάθησα πολύ για να την βρω και τελικά μου απάντησε. Ξεκινάει λέει από 1η Ιουλίου.Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε κάνα νέο για τη Φωτεινή στην Καλλιθέα; Παίρνω 2 μέρες και δεν απαντάει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
120 € και πας σε όποιο μαγαζί στούντιο θεςΜαγκες μια ερωτησουλα για εσας που ειστε μεσα στα πραγματα και up to date.
Θελω να παιξω ενα μασαζ με 4 χερια και μετα 2πλη πιπα. Οχι σεξ.
Ξερουμε ποια κυριουλες κανουν τετοιο σερβις αυτη την εποχη?
Στεφάνια φίλεΚαλημέρα νέος στο φόρουμ.
Ήθελα να ρωτήσω έχετε να προτείνεται τίποτα καλό στα βόρεια προάστεια για μασάζ και φραπεδιά στο τέλος?
Αν σου αρέσουν χοντρές τότε η Στεφανία που πρότεινε ο φίλος ΚΒΜ.Καλημέρα νέος στο φόρουμ.
Ήθελα να ρωτήσω έχετε να προτείνεται τίποτα καλό στα βόρεια προάστεια για μασάζ και φραπεδιά στο τέλος?
πρεπει να πας πολλες φορες για εχεις φραπεδια ...η υπαρχει παρασυνθημα?Και grace Μαρούσι, υπηρεσία Passion well-being massage
Κατευθείαν. Δεν πέρασα και πολύ καλά, έχω αναφερθεί παλιότεραπρεπει να πας πολλες φορες για εχεις φραπεδια ...η υπαρχει παρασυνθημα?
μονο φραπε η εχει και μπριζολα μετα?Κατευθείαν. Δεν πέρασα και πολύ καλά, έχω αναφερθεί παλιότερα
Φραπέ. Πιο πολύ ως τρίψιμο λυχναριού θα το χαρακτήριζαμονο φραπε η εχει και μπριζολα μετα?
Το τζίνι βγαίνει σε υγρή μορφή....Φραπέ. Πιο πολύ ως τρίψιμο λυχναριού θα το χαρακτήριζα
Υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας κάποια αγγελία για να βρώ το τήλ ή κάποιο site?Αν σου αρέσουν χοντρές τότε η Στεφανία που πρότεινε ο φίλος ΚΒΜ.
Αν σου αρέσουν πιο καλλίγραμμες, υπάρχει η Αλίκη στο Χολαργό η οποία είναι πιο φτηνή στις υπηρεσίες της αλλά το μασάζ είναι υποτυπώδες, χάδι το χαρακτήρισαν όσοι την επισκέφτηκαν.
Και οι δύο προσφέρουν παραπάνω από φραπέ.
Με την Αλίκη έχεις στάνταρ σεξ με 60€
Με τη Στεφανία πρέπει να υπάρχει χημεία όπως αναφέρει και η ίδια για να προχωρήσει και το χρεώνει 70€. Αν όμως θες σκέτη φραπεδια θα στη χρεώσει 40€.