Καλησπέρα παιδιά.
Σήμερα το απογευμα, μετα απο τη δουλειά, επισκεφτηκα το κλασικό "spa" που βρίσκεται στη Συγγρου-Φιξ, στο υψος της Εθνικης Τραπεζας, σε ενα στενάκι. Για την ακριβεια, ειναι αυτή η αγγελία:
Our oriental sensual and tantric massage will improve your internal and external health, your cardiovascular circulation and stimulate your body on a sensual level. We are known for our blend of beauty and traditional therapeutic skills along with eastern Tantra and always give our clients a...
kanesex.com
Ήταν η τριτη φορα που το επισκεπτομαι, αλλά μου είχε λειψει λίγο το καθαρο Ασιατικό μασαζ, σε πολυ ωραιο χωρο (ομολογουμένως, τα δωμάτια του Spa ειναι εξαιρετικά, με όμορφο φωτισμό και ωραιο χτιστό ντουζ) με ενα ωραιο τέλος.
Έδωσα τα κλασικά 40ε για 45 λεπτά, και μπηκα για ντουζάκι. Σκουπίζομαι, ξαπλωνω στο κρεβάτι, έρχεται μια κοπέλα που δεν εχω ξαναδει. Της λεω "Hello", μου λεει "Hello", καταλαβαινω οτι τελικα δεν ειναι Ασιατισσα, επειδη ειχε Ελληνικη προφορά. Της λεω "Ελληνίδα?", "ναι" μου λεει. Πριν ξεκινησει το μασαζ, μου λεει "Θα ηθελες τιποτα εξτρα, μετα το μασαζ, τύπου εκτόνωση?""Ναι αμέ" της λεω και της δινω 20ε.
Ξεκιναει το μασαζ, πολυ ωραιο και σιγουρα καλυτερο απο εκεινο των 2 κοριτσιων απο την Ασία (το οποιο ειχε τεχνική - μεχρι και στο κρεβατι ανεβαιναν, σαν πιθηκακια, και σε ετριβαν απο κει), αλλά η κοπελίτσα (Παολα την λενε) εβαζε μεράκι. Ωραιες τεχνικές, και πιέσεις που καταλαβαινεις οτι ξερει να κανει αληθινο μασαζ, οχι χαδάκια στην πλατη, αλλα και με ολοσωστα περασματα απο τα επιμαχα, με αργες και ερωτικες κινήσεις. Οπότε, απο εκει που ελεγα "πωπω, σε Ελληνιδα πεσαμε, θα κλαιμε τα λεφτα μας", πηγαμε στο "Εδώ είμαστε...".
Καποια στιγμή με γυρναει και ανασκελα, αρχιζει κατι τρομερα περασματα παλι, αλλα συνεχιζει και το αρτιο, τεχνικα, μασαζ στο σώμα μου, μεχρι που εκανε την "μεταβαση" στο "happy ending" πολυ διακριτικα και ομορφα. Σε καποια φαση, αρχισα να τρέμω, διοτι δεν ξερω ακριβώς τι έκανε. Εκει που νομιζα οτι θα παρει ωριτσα να τελειωσω, ξαφνικα εκανε κατι με τα χερια της και σε δευτερολεπτα εφυγαν ποτάμια, τρομερό! Επισης, σε αντιθεση με τις Κινεζουλες, η Παολα, κατα τη διαρκεια του "παιξίματος" δεν ηταν παγοκολώνα, αλλα ηταν αισθησιακή και στις κινήσεις της αλλά και στον τροπο που μιλουσε, ανασαινε και κινούταν, της το δινω και αυτό.
Όταν τελείωσα, ειχαμε και ενα μικρο "τσατ" σε χαλαρο ρυθμο, δεν εφυγε τρεχοντας σαν κρύα επαγγελματίας, που το εκτιμώ επισης!
Την ρωτησα ποσο καιρο ειναι εδω, μιας και τις περασμενες 2 φορες δεν την ειχα δει. Μου απαντησε πως ειναι 5 μερες στο μαγαζι (δουλευε στη Γαλλία 9 χρονια, ειπε) και πως αυτες τις 5 μερες εχουν τρελαθει στα τηλεφωνα να κλεισουν ραντεβου μαζι της (δεν ξερω αν λεει παπατζες, παντως και οταν μου εκανε μασαζ, την φωναξε η ιδιοκτητρια και της ειπε για ενα ακομα νεο ραντεβου που μολις καλεσε στο τηλ.
Γενικα, περασα παρα πολυ ωραια. Χαλάρωσα και σιγουρα θα το ξανα-επισκεπτώ, μιας και ειναι μια ευχαριστη εμπειρια το συγκεκριμενο μασατζιδικο.
Σας ευχαριστώ για το χρονο σας