Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Μέτριο μασάζ καλή φραπεδιά αργη και απολαυστική αλλά από εμφάνιση κατηγορία 10.
Όχι το 10 το καλό , αλλά 10 μπουκάλια μπύρες θα πρέπει να πιείς γιατί δε βλέπεται η τύπισσα.
Άσχημη & χοντρή (σωματότυπος πιπεριά).
Αν εξαιρέσεις την εμφάνιση, είναι το πιο value for money μασαζοφραπέ που υπάρχει. 20€ για μισή ώρα μασάζ  με φραπέ.
Συστήνεται μόνο για τους κοντινούς της περιοχής (Χαλάνδρι). Δεν αξίζει η βενζίνα που θα κάψεις για να πας από μακριά.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μου έφτιαξες τη διάθεση με το σχόλιο σου φίλε!!!

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Μέτριο μασάζ καλή φραπεδιά αργη και απολαυστική αλλά από εμφάνιση κατηγορία 10.
Όχι το 10 το καλό , αλλά 10 μπουκάλια μπύρες θα πρέπει να πιείς γιατί δε βλέπεται η τύπισσα.
Άσχημη & χοντρή (σωματότυπος πιπεριά).
Αν εξαιρέσεις την εμφάνιση, είναι το πιο value for money μασαζοφραπέ που υπάρχει. 20€ για μισή ώρα μασάζ  με φραπέ.
Συστήνεται μόνο για τους κοντινούς της περιοχής (Χαλάνδρι). Δεν αξίζει η βενζίνα που θα κάψεις για να πας από μακριά.
Κανένα βυζι πετάει τουλάχιστον έξω ;

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Κανένα βυζι πετάει τουλάχιστον έξω ;

μακρια εκτος αν σας αρεσουν οι χοντρες..εκανα το κασκαντεριλικι δυστυχως πριν δω κριτικη απο τν φιλο..βρωμικο μπανιο μικρος χωρος και σ κανει μασαζ με μια κρεμα αραιωμενη με νερο μαλλον που οταν ακουμπησε στα επιμαχα σημεια εκαιγε κ εχυνα λαβα μετα.κανονικα θα επρεπε να παρω κ οχι να δωσω 20 ευρω

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Οπότε άκυρο στην τύπισσα.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
μακρια εκτος αν σας αρεσουν οι χοντρες..εκανα το κασκαντεριλικι δυστυχως πριν δω κριτικη απο τν φιλο..βρωμικο μπανιο μικρος χωρος και σ κανει μασαζ με μια κρεμα αραιωμενη με νερο μαλλον που οταν ακουμπησε στα επιμαχα σημεια εκαιγε κ εχυνα λαβα μετα.κανονικα θα επρεπε να παρω κ οχι να δωσω 20 ευρω

Επιβεβαιώνω τα λεγομενα του συναγωνιστή και κακώς που δεν τα ανέφερα κι εγω πριν.. Είμαι ακόμα μάλλον υπό την επήρεια του μετατραυματικού σοκ από την συνάντηση χαχαχαχα

Επιστήμονα, ούτε βυζί πετάει, ούτε καν να της αγγίξεις το χέρι δεν αφήνει. Το γράφει και η αγγελία.. είναι κυρία!!!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
Επιβεβαιώνω τα λεγομενα του συναγωνιστή και κακώς που δεν τα ανέφερα κι εγω πριν.. Είμαι ακόμα μάλλον υπό την επήρεια του μετατραυματικού σοκ από την συνάντηση χαχαχαχα

Επιστήμονα, ούτε βυζί πετάει, ούτε καν να της αγγίξεις το χέρι δεν αφήνει. Το γράφει και η αγγελία.. είναι κυρία!!!
σας το ειπα ...

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
:orchestra:Βρήκα αυτά τα μασάζ στο Facebook
Έχει δοκιμάσει κανείς αν αξίζουνκαι αν παίζει φραπεδιά λέω να δοκιμασο  είδα έρχονται και σε hottel

Atticamassage.gr
Yourmessage.gr

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Έχει δοκιμάσει κανείς αν αξίζουνκαι αν παίζει φραπεδιά λέω να δοκιμασο  είδα έρχονται και σε hottel

Atticamassage.gr
Yourmessage.gr

αυτα πρεπει να ειναι τυπου deluxe ,ερχονται σπιτι η ξενοδοχειο ! 50 η μια ωρα κ κατι εξτρα για να συνεχισει η κοπελα αν δεχτει

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1

Atticamassage.gr
Yourmessage.gr

Ναι αυτά είναι για κατ ‘ οίκον συνεδρίες η’ ξενοδοχείο . Υλικό για ανάγνωση στο αντίστοιχο νήμα

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
Πρέπει από την αρχή να συνενοιθο με την κοπέλα αν δεχτεί για κάτι παραπάνω αν αρνηθεί τη διοχνο

Tourtouristas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Κριτικές
6
Like
405
Πόντοι
280
Πιo συγκεκριμενα δεν ειναι επι της Συγγρου αλλά σε ένα στενάκι (Δηλιαδος) κυριολεκτικα αφου δεν μπαινει αυτοκίνητο αλλα πας μονο με τα ποδια, αν παρει καποιος τηλ θα του πουνε ακριβώς.

Το φραπε το κανονίζεις με την κοπέλα μεσα στο δωμάτιο παντως με 10€, δεν ξερω αν δεχτει και με λιγότερα.

Οπωσ τα λες.Θελει συννενοηση και με την reception, γιατι εχει και κοπελες που δεν κανουν

ΣΕΧ Δεν παιζει

Tourtouristas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Κριτικές
6
Like
405
Πόντοι
280
Παντως, αν θελετε μασαζ σωστο προτιμηστε την κοπελα απ την Ταυλανδη.Την βρηκα πολυ καλη, ξερει να βαζει σωστα πιεση σε αρθρωσεις, μυς κλπ. παιζουν και τα 10 ευρω στο τελος

Ειδα ενα συμφορουμιτη που δεν ειχε την ιδια αποψη, επανω. Θα διαφωνησω μαζι του, η κοπελα ξερει πολυ καλο μασαζ

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Παντως, αν θελετε μασαζ σωστο προτιμηστε την κοπελα απ την Ταυλανδη.Την βρηκα πολυ καλη, ξερει να βαζει σωστα πιεση σε αρθρωσεις, μυς κλπ. παιζουν και τα 10 ευρω στο τελος

Ειδα ενα συμφορουμιτη που δεν ειχε την ιδια αποψη, επανω. Θα διαφωνησω μαζι του, η κοπελα ξερει πολυ καλο μασαζ

Το'χασα λίγο αυτό, αν μπορείς με βοηθάς. Η Ταυλανδέζα στo Θησεως 259 είναι;

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα ξέρεις κανείς κανένα καλό μασάζ που στο τέλος να κάνει εκτωνοση

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Ρε παιδιά, πήγα στο ασιατικό της Συγγρού το moments και νιώθω ότι με γδύσανε. 40 € για μια ώρα και μετά +10 στην κοπέλα και +10 στην αφεντικίνα για έναν φραπέ της κακιάς ώρας. Μόνο το μασάζ άξιζε από την Ταϊλανδέζα που ήταν επιπέδου hotel spa και ο χώρος ήταν καθαρότατος και κυριλέ. Η Νεπαλέζα εν τω μεταξύ πολύ μέτρια σε εμφάνιση αντιθέτως με την Ταιλανδέζα που ήταν όμορφη.
Η φραπεδιά μου θύμισε της Ιουλίας από Περιστέρι που κοίταζε το ταβάνι. Δεν ξαναπάω με τίποτα.
Ο τιμοκατάλογος που μου είπε ήταν ο εξής:
45 λεπτά απλό μασάζ στα 30 €
60 λεπτά απλό μασάζ στα 40 €
Φραπές +20 €

paularas9292

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, πήγα στο ασιατικό της Συγγρού το moments και νιώθω ότι με γδύσανε. 40 € για μια ώρα και μετά +10 στην κοπέλα και +10 στην αφεντικίνα για έναν φραπέ της κακιάς ώρας. Μόνο το μασάζ άξιζε από την Ταϊλανδέζα που ήταν επιπέδου hotel spa και ο χώρος ήταν καθαρότατος και κυριλέ. Η Νεπαλέζα εν τω μεταξύ πολύ μέτρια σε εμφάνιση αντιθέτως με την Ταιλανδέζα που ήταν όμορφη.
Η φραπεδιά μου θύμισε της Ιουλίας από Περιστέρι που κοίταζε το ταβάνι. Δεν ξαναπάω με τίποτα.
Ο τιμοκατάλογος που μου είπε ήταν ο εξής:
45 λεπτά απλό μασάζ στα 30 €
60 λεπτά απλό μασάζ στα 40 €
Φραπές +20 €

Μάλλον είδαν το έχει πέραση και ανέβασαν τις τιμές. Πριν 2-3 εβδομάδες ήταν 40 ευρώ η μια ώρα (frape included)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom