Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

chriskas1234

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
0
παιδια εγω ψαχνω σοβαρο μασαζ αλλα γυμνος δυστυχως στην φαση που ειμαι θελω κανονικο μασαζ χωρις τλειωμα απλα επειδη ειμαι πιασμενος σε σημεια που πρεπει να εισαι γυμνος χρειαζομαι κατι υπαρχει κατι ; ευχαριστω ξανατονιζω οχι κατι ερωτικο

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.042
Πόντοι
216
Φίλε από τις χειρότερες εμπειρίες ever. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως επιβιώνει το ίδρυμα... Άσε που έχω φάει μπαν από το νήμα της επειδή απλά πήγα να πω μια γνώμη :buck2:

επιβιώνουν γιατί η ζήτηση είναι σταθερά μεγάλη, και η προσφορά ελάχιστη και μειώνεται συνέχεια.
εξωπραγματικά ποσά, με υπηρεσίες πολύ κάτω του μετρίου.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.042
Πόντοι
216
παιδια εγω ψαχνω σοβαρο μασαζ αλλα γυμνος δυστυχως στην φαση που ειμαι θελω κανονικο μασαζ χωρις τλειωμα απλα επειδη ειμαι πιασμενος σε σημεια που πρεπει να εισαι γυμνος χρειαζομαι κατι υπαρχει κατι ; ευχαριστω ξανατονιζω οχι κατι ερωτικο
μόνο αν γνωριστείς με κανονική μασέζ , σε εμπιστευθεί και το ζητήσεις.

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
74
Πόντοι
0
Στο oiseau libre μια Νίκη από νεπάλ κάνει καλό μασάζ και είσαι γυμνός, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί. Καλύτερα πάρε τηλ πιο πρίν. Υπόψιν όμως, ο χώρος είναι από τις κακές καλτίλες! Μπάνιο θα σου έλεγα να έχεις κάνει από πριν, και μετά την συνεδρία να φύγεις όπως είσαι με τα λάδια. Το μπάνιο είναι λίγο αηδία.

Επίσης, έχω την εντύπωση πως παίζει να είσαι γυμνός με πετσέτα και στο moment massage στο Κουκάκι. Εκεί κάνουν καλό μασάζ και υποτίθεται πως πλέον δεν παίζει φραπες (εκτός και αν το κάνει η κοπέλα ύστερα από προσωπική συνεννόηση)

Kapone 1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Like
73
Πόντοι
0
Στο oiseau libre μια Νίκη από νεπάλ κάνει καλό μασάζ και είσαι γυμνός, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί. Καλύτερα πάρε τηλ πιο πρίν. Υπόψιν όμως, ο χώρος είναι από τις κακές καλτίλες! Μπάνιο θα σου έλεγα να έχεις κάνει από πριν, και μετά την συνεδρία να φύγεις όπως είσαι με τα λάδια. Το μπάνιο είναι λίγο αηδία.

Επίσης, έχω την εντύπωση πως παίζει να είσαι γυμνός με πετσέτα και στο moment massage στο Κουκάκι. Εκεί κάνουν καλό μασάζ και υποτίθεται πως πλέον δεν παίζει φραπες (εκτός και αν το κάνει η κοπέλα ύστερα από προσωπική συνεννόηση)
Moment εγω που χα παει με εσωρουχο κ δεν ηταν τιποτα σπουδαιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom