Όπως είπανε, βυζάρες αλλά από πρόσωπο, πολύ κάτω από τις φωτό που θα δειςΠέρα από τις κακές υπηρεσίες της Αλίκης ,από εμφάνιση λέει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 623K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
chriskas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
παιδια εγω ψαχνω σοβαρο μασαζ αλλα γυμνος δυστυχως στην φαση που ειμαι θελω κανονικο μασαζ χωρις τλειωμα απλα επειδη ειμαι πιασμενος σε σημεια που πρεπει να εισαι γυμνος χρειαζομαι κατι υπαρχει κατι ; ευχαριστω ξανατονιζω οχι κατι ερωτικο
Φίλε από τις χειρότερες εμπειρίες ever. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως επιβιώνει το ίδρυμα... Άσε που έχω φάει μπαν από το νήμα της επειδή απλά πήγα να πω μια γνώμη
επιβιώνουν γιατί η ζήτηση είναι σταθερά μεγάλη, και η προσφορά ελάχιστη και μειώνεται συνέχεια.
εξωπραγματικά ποσά, με υπηρεσίες πολύ κάτω του μετρίου.
μόνο αν γνωριστείς με κανονική μασέζ , σε εμπιστευθεί και το ζητήσεις.παιδια εγω ψαχνω σοβαρο μασαζ αλλα γυμνος δυστυχως στην φαση που ειμαι θελω κανονικο μασαζ χωρις τλειωμα απλα επειδη ειμαι πιασμενος σε σημεια που πρεπει να εισαι γυμνος χρειαζομαι κατι υπαρχει κατι ; ευχαριστω ξανατονιζω οχι κατι ερωτικο
Στο oiseau libre μια Νίκη από νεπάλ κάνει καλό μασάζ και είσαι γυμνός, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί. Καλύτερα πάρε τηλ πιο πρίν. Υπόψιν όμως, ο χώρος είναι από τις κακές καλτίλες! Μπάνιο θα σου έλεγα να έχεις κάνει από πριν, και μετά την συνεδρία να φύγεις όπως είσαι με τα λάδια. Το μπάνιο είναι λίγο αηδία.παιδια εγω ψαχνω σοβαρο μασαζ αλλα γυμνος δυστυχως στην φαση που ειμαι θελω κανονικο μασαζ χωρις τλειωμα απλα επειδη ειμαι πιασμενος σε σημεια που πρεπει να εισαι γυμνος χρειαζομαι κατι υπαρχει κατι ; ευχαριστω ξανατονιζω οχι κατι ερωτικο
Επίσης, έχω την εντύπωση πως παίζει να είσαι γυμνός με πετσέτα και στο moment massage στο Κουκάκι. Εκεί κάνουν καλό μασάζ και υποτίθεται πως πλέον δεν παίζει φραπες (εκτός και αν το κάνει η κοπέλα ύστερα από προσωπική συνεννόηση)
Kapone 1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2023
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Moment εγω που χα παει με εσωρουχο κ δεν ηταν τιποτα σπουδαιοΣτο oiseau libre μια Νίκη από νεπάλ κάνει καλό μασάζ και είσαι γυμνός, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί. Καλύτερα πάρε τηλ πιο πρίν. Υπόψιν όμως, ο χώρος είναι από τις κακές καλτίλες! Μπάνιο θα σου έλεγα να έχεις κάνει από πριν, και μετά την συνεδρία να φύγεις όπως είσαι με τα λάδια. Το μπάνιο είναι λίγο αηδία.
Επίσης, έχω την εντύπωση πως παίζει να είσαι γυμνός με πετσέτα και στο moment massage στο Κουκάκι. Εκεί κάνουν καλό μασάζ και υποτίθεται πως πλέον δεν παίζει φραπες (εκτός και αν το κάνει η κοπέλα ύστερα από προσωπική συνεννόηση)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.662
- Πόντοι
- 6.056
Αίσχος τιμή 120€ για 45 λεπτά φραπέ.φραπές. 45 λεπτα μου ζήτησε 120€! Δεν ξαναπατάω!
Φόλα του θανάτου.
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.523
- Πόντοι
- 746
Συναγωνιστή στο moment ήμουν πελάτης χρονια ,από εποχές π έκανε 30€+10€ φραπές,Νεπαλέζα έχω πάρει κάνα δυο Κινέζες μια ταυλανδεζνα κρισνι νομίζω μετά μια δυο Ελληνίδες κ τελευταία τη Παολα-Αλεξια.Τωρα λένε ότι το γύρισαν σε κυριλέ μασάζ τι ν πω δεν έχω πάει δε γνωρίζω.Λενορμαν πήγα στο λιμπρε τις προάλλες δεν είχε δυστυχώς κάποια κοπέλα κ μ έκανε αυτή η ξυνομουρα η υπεύθυνη-αφεντικίνα … ξενερα ούτε πέρασε κοντά από τη περιοχή ,αυτή προωθεί ότι έχει μασατζιδικο επιπέδου.Τελος πάντων θέλω ν ξαναπαω εκεί αλλά να ζητήσω κάποια άλλη όμως απ ότι ξέρεις η τυπισα είναι τελείως στραβομενη,μια φορά π είχα ζητήσει ν δω πια θα μ κάνει μασαζ σχεδόν με έδιωξεΣτο oiseau libre μια Νίκη από νεπάλ κάνει καλό μασάζ και είσαι γυμνός, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί. Καλύτερα πάρε τηλ πιο πρίν. Υπόψιν όμως, ο χώρος είναι από τις κακές καλτίλες! Μπάνιο θα σου έλεγα να έχεις κάνει από πριν, και μετά την συνεδρία να φύγεις όπως είσαι με τα λάδια. Το μπάνιο είναι λίγο αηδία.
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.523
- Πόντοι
- 746
Επίσης γνωρίζει κανεις κανένα μασατζιδικο η μασέρ που ν κανεις μασαζ με πετσέτα η κατά προτίμηση γυμνός ;;; Δε με ενδιαφέρει εάν εν τελεί παίζει κ φραπές
Καλησπερα παιδια! Μηπως εχει ιδεα κανεις για το massaji στον αλιμο? Τελευταια ανεβαζουν και κατι βιντεο και στορυ στο ινσταγκραμ με προσφορα για Ασιατσου
που σου κανει μασαζ με τα ποδια μια κοπελα...δεν εχω παει ακομα και απ οσο εχω δει κι εδω δεν υπαρχουν καν κριτικες για το συγκεκριμενο...το εχει επισκεφτει κανεις?
που σου κανει μασαζ με τα ποδια μια κοπελα...δεν εχω παει ακομα και απ οσο εχω δει κι εδω δεν υπαρχουν καν κριτικες για το συγκεκριμενο...το εχει επισκεφτει κανεις?
Καλησπέρα , η Αλεξια μήπως ξέρεις που δουλεύει τώρα ;Συναγωνιστή στο moment ήμουν πελάτης χρονια ,από εποχές π έκανε 30€+10€ φραπές,Νεπαλέζα έχω πάρει κάνα δυο Κινέζες μια ταυλανδεζνα κρισνι νομίζω μετά μια δυο Ελληνίδες κ τελευταία τη Παολα-Αλεξια.Τωρα λένε ότι το γύρισαν σε κυριλέ μασάζ τι ν πω δεν έχω πάει δε γνωρίζω.Λενορμαν πήγα στο λιμπρε τις προάλλες δεν είχε δυστυχώς κάποια κοπέλα κ μ έκανε αυτή η ξυνομουρα η υπεύθυνη-αφεντικίνα … ξενερα ούτε πέρασε κοντά από τη περιοχή ,αυτή προωθεί ότι έχει μασατζιδικο επιπέδου.Τελος πάντων θέλω ν ξαναπαω εκεί αλλά να ζητήσω κάποια άλλη όμως απ ότι ξέρεις η τυπισα είναι τελείως στραβομενη,μια φορά π είχα ζητήσει ν δω πια θα μ κάνει μασαζ σχεδόν με έδιωξε
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.523
- Πόντοι
- 746
Όχι δεν έχω ιδέα,πιθανόν να σταμάτησε αλλιώς εάν δουλευε αλλου θα το ξέραμε.Κριμα πάντως κ σκάμπαζε κ από μασαζ ανέβαινε κ πάνω σου,είχε κωλαρακι τρελό κ φραπέ επαγγελματικό με φτυσίματα κ αγάπηΚαλησπέρα , η Αλεξια μήπως ξέρεις που δουλεύει τώρα ;
Οπως τα λες,ανωμαλαρα σοβαρηΌχι δεν έχω ιδέα,πιθανόν να σταμάτησε αλλιώς εάν δουλευε αλλου θα το ξέραμε.Κριμα πάντως κ σκάμπαζε κ από μασαζ ανέβαινε κ πάνω σου,είχε κωλαρακι τρελό κ φραπέ επαγγελματικό με φτυσίματα κ αγάπη
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.523
- Πόντοι
- 746
Εάν έκανε κ πίπες η το έδινε θα είχε γίνει ματομουνι δε θα έβρισκες ραντεβούΟπως τα λες,ανωμαλαρα σοβαρη
Δεν επαιρνε με τιποτα η ρουφιανα.λεφτα,παρακαλια οτι θες ειχα καμει,τιποτα.Εάν έκανε κ πίπες η το έδινε θα είχε γίνει ματομουνι δε θα έβρισκες ραντεβού
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.523
- Πόντοι
- 746
Ναι ισχύει και εγώ της ειχα πει 2-3 φορές κ δεν ήθελε ούτε λεφτά η καριολα.Μονο μέσα αφηνε να πιάνειςΔεν επαιρνε με τιποτα η ρουφιανα.λεφτα,παρακαλια οτι θες ειχα καμει,τιποτα.
Αλεξια γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα! Έφυγες κ άφησες πίσω σου συντρίμμια!!
Για ποια Αλεξία μιλάς;
Καλησπερα παιδια! Μηπως εχει ιδεα κανεις για το massaji στον αλιμο? Τελευταια ανεβαζουν και κατι βιντεο και στορυ στο ινσταγκραμ με προσφορα για Ασιατσου
μάλλον κάνουν καλό μάρκετινγκ για να συγκεντρώσουν κόσμο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K