Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 623K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

chriskas1234

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
0
παιδια εγω ψαχνω σοβαρο μασαζ αλλα γυμνος δυστυχως στην φαση που ειμαι θελω κανονικο μασαζ χωρις τλειωμα απλα επειδη ειμαι πιασμενος σε σημεια που πρεπει να εισαι γυμνος χρειαζομαι κατι υπαρχει κατι ; ευχαριστω ξανατονιζω οχι κατι ερωτικο

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.050
Πόντοι
216
Φίλε από τις χειρότερες εμπειρίες ever. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως επιβιώνει το ίδρυμα... Άσε που έχω φάει μπαν από το νήμα της επειδή απλά πήγα να πω μια γνώμη :buck2:

επιβιώνουν γιατί η ζήτηση είναι σταθερά μεγάλη, και η προσφορά ελάχιστη και μειώνεται συνέχεια.
εξωπραγματικά ποσά, με υπηρεσίες πολύ κάτω του μετρίου.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.050
Πόντοι
216
παιδια εγω ψαχνω σοβαρο μασαζ αλλα γυμνος δυστυχως στην φαση που ειμαι θελω κανονικο μασαζ χωρις τλειωμα απλα επειδη ειμαι πιασμενος σε σημεια που πρεπει να εισαι γυμνος χρειαζομαι κατι υπαρχει κατι ; ευχαριστω ξανατονιζω οχι κατι ερωτικο
μόνο αν γνωριστείς με κανονική μασέζ , σε εμπιστευθεί και το ζητήσεις.

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
99
Πόντοι
0
Στο oiseau libre μια Νίκη από νεπάλ κάνει καλό μασάζ και είσαι γυμνός, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί. Καλύτερα πάρε τηλ πιο πρίν. Υπόψιν όμως, ο χώρος είναι από τις κακές καλτίλες! Μπάνιο θα σου έλεγα να έχεις κάνει από πριν, και μετά την συνεδρία να φύγεις όπως είσαι με τα λάδια. Το μπάνιο είναι λίγο αηδία.

Επίσης, έχω την εντύπωση πως παίζει να είσαι γυμνός με πετσέτα και στο moment massage στο Κουκάκι. Εκεί κάνουν καλό μασάζ και υποτίθεται πως πλέον δεν παίζει φραπες (εκτός και αν το κάνει η κοπέλα ύστερα από προσωπική συνεννόηση)

Kapone 1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Like
75
Πόντοι
0
Στο oiseau libre μια Νίκη από νεπάλ κάνει καλό μασάζ και είσαι γυμνός, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί. Καλύτερα πάρε τηλ πιο πρίν. Υπόψιν όμως, ο χώρος είναι από τις κακές καλτίλες! Μπάνιο θα σου έλεγα να έχεις κάνει από πριν, και μετά την συνεδρία να φύγεις όπως είσαι με τα λάδια. Το μπάνιο είναι λίγο αηδία.

Επίσης, έχω την εντύπωση πως παίζει να είσαι γυμνός με πετσέτα και στο moment massage στο Κουκάκι. Εκεί κάνουν καλό μασάζ και υποτίθεται πως πλέον δεν παίζει φραπες (εκτός και αν το κάνει η κοπέλα ύστερα από προσωπική συνεννόηση)
Moment εγω που χα παει με εσωρουχο κ δεν ηταν τιποτα σπουδαιο

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.523
Πόντοι
746

Συναγωνιστή στο moment ήμουν πελάτης χρονια ,από εποχές π έκανε 30€+10€ φραπές,Νεπαλέζα έχω πάρει κάνα δυο Κινέζες μια ταυλανδεζνα κρισνι νομίζω μετά μια δυο Ελληνίδες κ τελευταία τη Παολα-Αλεξια.Τωρα λένε ότι το γύρισαν σε κυριλέ μασάζ τι ν πω δεν έχω πάει δε γνωρίζω.Λενορμαν πήγα στο λιμπρε τις προάλλες δεν είχε δυστυχώς κάποια κοπέλα κ μ έκανε αυτή η ξυνομουρα η υπεύθυνη-αφεντικίνα … ξενερα ούτε πέρασε κοντά από τη περιοχή ,αυτή προωθεί ότι έχει μασατζιδικο επιπέδου.Τελος πάντων θέλω ν ξαναπαω εκεί αλλά να ζητήσω κάποια άλλη όμως απ ότι ξέρεις η τυπισα είναι τελείως στραβομενη,μια φορά π είχα ζητήσει ν δω πια θα μ κάνει μασαζ σχεδόν με έδιωξε

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.523
Πόντοι
746
Επίσης γνωρίζει κανεις κανένα μασατζιδικο η μασέρ που ν κανεις μασαζ με πετσέτα η κατά προτίμηση γυμνός ;;; Δε με ενδιαφέρει εάν εν τελεί παίζει κ φραπές

Johnm91

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
134
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια! Μηπως εχει ιδεα κανεις για το massaji στον αλιμο? Τελευταια ανεβαζουν και κατι βιντεο και στορυ στο ινσταγκραμ με προσφορα για Ασιατσου
που σου κανει μασαζ με τα ποδια μια κοπελα...δεν εχω παει ακομα και απ οσο εχω δει κι εδω δεν υπαρχουν καν κριτικες για το συγκεκριμενο...το εχει επισκεφτει κανεις?

c@ntona

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστή στο moment ήμουν πελάτης χρονια ,από εποχές π έκανε 30€+10€ φραπές,Νεπαλέζα έχω πάρει κάνα δυο Κινέζες μια ταυλανδεζνα κρισνι νομίζω μετά μια δυο Ελληνίδες κ τελευταία τη Παολα-Αλεξια.Τωρα λένε ότι το γύρισαν σε κυριλέ μασάζ τι ν πω δεν έχω πάει δε γνωρίζω.Λενορμαν πήγα στο λιμπρε τις προάλλες δεν είχε δυστυχώς κάποια κοπέλα κ μ έκανε αυτή η ξυνομουρα η υπεύθυνη-αφεντικίνα … ξενερα ούτε πέρασε κοντά από τη περιοχή ,αυτή προωθεί ότι έχει μασατζιδικο επιπέδου.Τελος πάντων θέλω ν ξαναπαω εκεί αλλά να ζητήσω κάποια άλλη όμως απ ότι ξέρεις η τυπισα είναι τελείως στραβομενη,μια φορά π είχα ζητήσει ν δω πια θα μ κάνει μασαζ σχεδόν με έδιωξε
Καλησπέρα , η Αλεξια μήπως ξέρεις που δουλεύει τώρα ;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.523
Πόντοι
746
Καλησπέρα , η Αλεξια μήπως ξέρεις που δουλεύει τώρα ;
Όχι δεν έχω ιδέα,πιθανόν να σταμάτησε αλλιώς εάν δουλευε αλλου θα το ξέραμε.Κριμα πάντως κ σκάμπαζε κ από μασαζ ανέβαινε κ πάνω σου,είχε κωλαρακι τρελό κ φραπέ επαγγελματικό με φτυσίματα κ αγάπη

Monokwlo

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Like
161
Πόντοι
0
Όχι δεν έχω ιδέα,πιθανόν να σταμάτησε αλλιώς εάν δουλευε αλλου θα το ξέραμε.Κριμα πάντως κ σκάμπαζε κ από μασαζ ανέβαινε κ πάνω σου,είχε κωλαρακι τρελό κ φραπέ επαγγελματικό με φτυσίματα κ αγάπη
Οπως τα λες,ανωμαλαρα σοβαρη

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.523
Πόντοι
746
Δεν επαιρνε με τιποτα η ρουφιανα.λεφτα,παρακαλια οτι θες ειχα καμει,τιποτα.
Ναι ισχύει και εγώ της ειχα πει 2-3 φορές κ δεν ήθελε ούτε λεφτά η καριολα.Μονο μέσα αφηνε να πιάνεις

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
99
Πόντοι
0
Αλεξια γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα! Έφυγες κ άφησες πίσω σου συντρίμμια!!

brin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
207
Πόντοι
280
Καλησπερα παιδια! Μηπως εχει ιδεα κανεις για το massaji στον αλιμο? Τελευταια ανεβαζουν και κατι βιντεο και στορυ στο ινσταγκραμ με προσφορα για Ασιατσου
που σου κανει μασαζ με τα ποδια μια κοπελα...δεν εχω παει ακομα και απ οσο εχω δει κι εδω δεν υπαρχουν καν κριτικες για το συγκεκριμενο...το εχει επισκεφτει κανεις?

μάλλον κάνουν καλό μάρκετινγκ για να συγκεντρώσουν κόσμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom