You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Με έτρωγε χθες ο κώλος μου να πετάξω 60€. Πήγα στο ταιλανδεζικο μασατζίδικο της Ερμού 14 στο Σύνταγμα.
Κανονικά πρέπει να κλείσεις ραντεβού αλλά λόγω αναδουλειάς με δέχτηκαν και χωρίς.
Ο χώρος μέσα πεντακάθαρος και ατμοσφαιρικός.
Δωμάτια για μασάζ δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο ένα τεράστιο σαλόνι χωρισμένο με παραβάν και κουρτινάκια που παίζουν το ρόλο των δωματίων. Οπότε και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει κάτι άλλο εκεί μέσα.
Όλες οι κοπέλες μέσα είναι Ταϊλανδές. Την ώρα που πήγα ήταν 3.Δεν διαλέγεις με ποιά θα κάνεις. Περνάς με αυτή που θα τύχει να ανοίξει την πόρτα. Ευτυχώς ήταν όμορφη. Μιλάει καλά Ελληνικά και η συνεννόηση ήταν εύκολη.
Μπάνιο πριν και μετά το μασάζ δεν κάνεις. Βγάζεις εντελώς τα ρούχα αλλά σε σκεπάζει με ολόσωμη πετσέτα. Εκεί τρως την πρώτη ξενέρα, αλλά τουλάχιστον σε αποζημιώνει το πάρα πολύ καλό μασάζ που θα ακολουθήσει.
Παραδοσιακό ταϊλανδέζικο με όλη την έννοια του όρου. Πατήματα με παλάμες, αγκώνες, γόνατα, διατάσεις και άλλα περίεργα κόλπα και όλα στα κατάλληλα σημεία του σώματος με τη σωστή δύναμη που απαιτείται για το κάθε σημείο και με άρτια τεχνική
Πρόκειται για το καλύτερο μασαζ που υπάρχει σύμφωνα πάντα με τις δικές μου εμπειρίες στο χώρο αυτό.
Καθαρός χρόνος συνεδρίας 1 ώρα και κόστος 60€.
Για όσους αναζητούν ΜΟΝΟ καλό μασάζ, το μαγαζί προτείνεται ανεπιφύλακτα. Αν ζητάτε το κάτι παραπάνω, έστω και σκέτο φραπέ, θα απογοητευτείτε, όπως εγώ.
Ελπίζω να βοήθησα.
Κανονικά πρέπει να κλείσεις ραντεβού αλλά λόγω αναδουλειάς με δέχτηκαν και χωρίς.
Δωμάτια για μασάζ δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο ένα τεράστιο σαλόνι χωρισμένο με παραβάν και κουρτινάκια που παίζουν το ρόλο των δωματίων. Οπότε και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει κάτι άλλο εκεί μέσα.
Όλες οι κοπέλες μέσα είναι Ταϊλανδές. Την ώρα που πήγα ήταν 3.Δεν διαλέγεις με ποιά θα κάνεις. Περνάς με αυτή που θα τύχει να ανοίξει την πόρτα. Ευτυχώς ήταν όμορφη. Μιλάει καλά Ελληνικά και η συνεννόηση ήταν εύκολη.
Μπάνιο πριν και μετά το μασάζ δεν κάνεις. Βγάζεις εντελώς τα ρούχα αλλά σε σκεπάζει με ολόσωμη πετσέτα. Εκεί τρως την πρώτη ξενέρα, αλλά τουλάχιστον σε αποζημιώνει το πάρα πολύ καλό μασάζ που θα ακολουθήσει.
Παραδοσιακό ταϊλανδέζικο με όλη την έννοια του όρου. Πατήματα με παλάμες, αγκώνες, γόνατα, διατάσεις και άλλα περίεργα κόλπα και όλα στα κατάλληλα σημεία του σώματος με τη σωστή δύναμη που απαιτείται για το κάθε σημείο και με άρτια τεχνική
Πρόκειται για το καλύτερο μασαζ που υπάρχει σύμφωνα πάντα με τις δικές μου εμπειρίες στο χώρο αυτό.
Για όσους αναζητούν ΜΟΝΟ καλό μασάζ, το μαγαζί προτείνεται ανεπιφύλακτα. Αν ζητάτε το κάτι παραπάνω, έστω και σκέτο φραπέ, θα απογοητευτείτε, όπως εγώ.
Ελπίζω να βοήθησα.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ναι πράγματι. Έτσι είναι
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ναι πράγματι. Έτσι είναι
με πριζωσες να παω κ γω να χαρω ασιατικο μασαζ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.878
- Πόντοι
- 5.006
ωραιος ευγε για την ενημερωση...Με έτρωγε χθες ο κώλος μου να πετάξω 60€. Πήγα στο ταιλανδεζικο μασατζίδικο της Ερμού 14 στο Σύνταγμα.
Ελπίζω να βοήθησα.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
για σκέτο μασάζ, νομίζω τα 60€ είναι σήμερα ε ξ ω φ ρ ε ν ι κ ή τιμή.
μην το λες φιλε
αν σου κανει μασαζ επαγγελματιας ειναι παρα πολυ καλο
Με έτρωγε χθες ο κώλος μου να πετάξω 60€. Πήγα στο ταιλανδεζικο μασατζίδικο της Ερμού 14 στο Σύνταγμα.
Ελπίζω να βοήθησα.
για σκέτο μασάζ, νομίζω τα 60€ είναι σήμερα ε ξ ω φ ρ ε ν ι κ ή τιμή.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Χθεσινή επίσκεψη σε ίδρυμα επί της οδού Μιχαλακοπούλου 94.
Παλιά πολυκατοικία, εξίσου παλαιό διαμέρισμα στον 4ο όροφο όπου μού άνοιξε ένα μελαχροινό, ωραίο μιλφ με θηλυκό πρόσωπο και με ελαφρώς ζουμερό, καλό-για την ηλικία της-σώμα.
Φορούσε ένα ψιλοδικτυωτό επάνω που τόνιζε το στήθος της αλλά από τη μέση και κάτω ήταν πολύ σεμνή φορώντας απλά ένα μαύρο παντελόνι.
Δωμάτιο ψιλοάθλιο, στο κλίμα της γενικότερης παλαιότητας-μέσα υπήρχε ακόμη κι ένας διάδρομος γυμναστικής που πάνω του ήταν κρεμασμένες κάτι πετσέτες!
Η τύπισσα ψιλοχεσμένη μού είπε ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα, μεγάλη σε ηλικία και σε ερώτησή μου (αφού μού είπε του κόσμου τα είδη μασάζ που κάνουν...) αν "γίνεται και κάποια εκτόνωση", μού απάντησε "όχι, μόνο μασάζ κάνουμε"-να σάς πω την αλήθεια δεν με πολυέπεισε...
Πάντως το μασάζ μίας ώρας κοστίζει 50 ευρώ.
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
Πραγματι, τιμη εκτος πραγματικοτητας. Μια νορμαλ τιμη για απλο μασαζ απο επαγγελματια και αλλες παροχες, σωστος χωρος, μπανιο μετα το μασσαζ κτλ, ειναι το πολυ 25ε/ωρα σημερα.μην το λες φιλε
αν σου κανει μασαζ επαγγελματιας ειναι παρα πολυ καλο
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.400
- Πόντοι
- 41.813
Συναδελφοι μασαζ στο le massage περιστερι με την μαιρούλα θα σε ισοπεδώσει...και μονο με 10€
Ακου 60€
για πες κι αλλα
tsiribomb
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Πηγα χωρίς να γνωρίζω καποια κοπελα..ηρθε στο δωματιο η Μαίρη 25-27 ετων αρκετά εμφανίσημη κοπέλα.για πες κι αλλα
Μου έκανε ενα πολυ δυνατό επαγγελματικό μασαζ. Εχει πολυ δυνατά χέρια. Εσωρουχο και πετσέτα. Μασάζ 9/10
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πηγα χωρίς να γνωρίζω καποια κοπελα..ηρθε στο δωματιο η Μαίρη 25-27 ετων αρκετά εμφανίσημη κοπέλα.
Μου έκανε ενα πολυ δυνατό επαγγελματικό μασαζ. Εχει πολυ δυνατά χέρια. Εσωρουχο και πετσέτα. Μασάζ 9/10
σωστος ο παιχτης
αυτα πρεπει να γραφονται
Συναδελφοι μασαζ στο le massage περιστερι με την μαιρούλα θα σε ισοπεδώσει...και μονο με 10€
Ακου 60€
ισχυει;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις