glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οχι φιλε οσο κι αν εψαξα τιποτα αν μαθεις κανε μια αναφορα η στειλε μου πμ... glove άκουσα ότι έπιασε σε άλλο μαγαζί...είχα δει κάτι νομίζω σε άλλο νήμα...ξέρεις κάτι?
οχι φιλε οσο κι αν εψαξα τιποτα αν μαθεις κανε μια αναφορα η στειλε μου πμ... glove άκουσα ότι έπιασε σε άλλο μαγαζί...είχα δει κάτι νομίζω σε άλλο νήμα...ξέρεις κάτι?
...έγινε...οχι φιλε οσο κι αν εψαξα τιποτα αν μαθεις κανε μια αναφορα η στειλε μου πμ
βλέπω μυστήρια πράγματα ή νομίζω
Παιδες καποιος γνωστος μου ειχε πει για ενα μασατζιδικο(που ΔΕΝ γαμας) καπου στο Ελληνικο αν δεν κανω λαθος, με ωραια μουνια και τιμη περιπου 10ευρω 1ωρα!!!
Γνωριζετε τπτ;
Δεν είναι για εμάς αυτά,μύστη μου...βάλε καμιά κορασίδα να σου κάνει...
μπορει να θελει να παει να χαλαρωσει ρε μπιλλυ το παιδι , και που ξερεις μπορει να αρεσει στο μουνακι και να του κατσει ;)
εμενα παντως περυσι μια στουντιακια μου εκανε μασαζ στο σπιτι της...και στο πρόσωπο....αυτια κτλ...
μετα καναμε ντους και τηνε γαμησα 40 λεπτα ;)
αυτα ειναι
Το Le Massage είναι. Βρίσκεται επί της Ιασωνίδου, χαμηλά στο ύψος της Βουλαγμένης.Παιδες καποιος γνωστος μου ειχε πει για ενα μασατζιδικο(που ΔΕΝ γαμας) καπου στο Ελληνικο αν δεν κανω λαθος, με ωραια μουνια και τιμη περιπου 10ευρω 1ωρα!!!
Γνωριζετε τπτ;
Le MassageΠαιδες καποιος γνωστος μου ειχε πει για ενα μασατζιδικο(που ΔΕΝ γαμας) καπου στο Ελληνικο αν δεν κανω λαθος, με ωραια μουνια και τιμη περιπου 10ευρω 1ωρα!!!
Γνωριζετε τπτ;
Παιδες καποιος γνωστος μου ειχε πει για ενα μασατζιδικο(που ΔΕΝ γαμας) καπου στο Ελληνικο αν δεν κανω λαθος, με ωραια μουνια και τιμη περιπου 10ευρω 1ωρα!!!
Γνωριζετε τπτ;
ναι Αχιλλέως 2 και Ποσειδώνος 211 40 66 929Έχει και στη παραλιακή ,δίπλα στον Πράπα στο Παλαιό Φάληρο
Συμφωνώ να ανοιξουμε θεμα με τα κουπονια γιατι και εκεί εχουμε να πουμε πολλα θετικά και αρνητικά..προς τους διαχειριστες ,νομιζω οτι ηρθε ωρα να ανοιξουμε κατι για μασαζ με κουπονια
Συμφωνώ να ανοιξουμε θεμα με τα κουπονια γιατι και εκεί εχουμε να πουμε πολλα θετικά και αρνητικά..