Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 607K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Περαστικός από την Δάφνη σήμερα και μάλιστα χαλαρός. Οι αναμνήσεις με κυρίευσαν και θυμήθηκα ένα Tai Massage που υπήρχε στην γειτονιά, θυμήθηκα και την οδό μάλιστα, ήταν κάπου στην Αισχύλου! Το αναζήτησα και ήταν στην θέση του: "Tai Massage Centre" έγραφε η πινακίδα στο ισόγειο (τζαμαρία), ανοικτά 12.00 με 20.00. Είπα να χτυπήσω, αν και το κατάστημα είναι σαφώς στα ΔΕΝ. Στην υποδοχή μια ελληνιδοταιλανδέζα, μου εξήγησε τα προγράμματα  40 & 50 για 1 ώρα μασάζ. Πήρα των 50 full body. Ο χώρος ο ίδιος, συμπαθητικός, με το στρώμα στο πάτωμα. Στο τοίχο δυο πινακίδες (ελληνικά/αγγλικά) ξεκαθάριζαν ότι εδώ κάνουμε αποκλειστικά μασάζ και να μην ενοχλούμε τις κορασίδες με έξτρα. Μασέζ η Τζασμίν, ταϊλανδή με μέτρια αγγλικά και καθόλου ελληνικά. Ντυμένη με ένα κολάν καθόλη την συνεδρία. Με έλιωσε στο μασάζ, οδοστρωτήρας, δάχτυλα τανάλιες η κοπέλα. Για μια ώρα έτριψε, ζούλιξε, τράβηξε κάθε εκατοστό του κορμιού μου, ακόμα και στο πρόσωπο και στα μαλλιά μου έκανε μασάζ. Παντού εκτός από το ευαίσθητο σημείο. Μάλιστα στο ανάσκελα (εγώ Αδάμ) είχαμε και ανύψωση αλλά αυτή ακλόνητη να το αγνοεί. Όταν κλείσαμε ώρα η κοπέλα με ευχαρίστησε και αποχώρησε. Συνολικά υπέρ ευχαριστημένος από μασάζ, αλλά, χωρίς happy end! Όσο ήμουν εκεί άλλος πελάτης δεν εμφανίστηκε. Η ταυλανδοοικογένεια ήταν στα μέσα δωμάτια. Μου έδωσαν και απόδειξη φεύγοντας! Ένοιωσα ολίγον (δηλαδή κάργα) μαλάκας φεύγοντας γιατί εμείς αλλιώς έχουμε συνηθίσει, αλλά αυτοπαρηγορούμαι με το καλό μασάζ. Αυτά προς ενημέρωση της παρέας.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Γιατί ένοιωσες σαν μαλάκας αγαπητέ μου. Σε "δεν" πήγες, ότι "δεν" διάβασες μέσα, πήρες ένα γαμάτο μασάζ, τι άλλο ήθελες. Σαν μαλάκας θα αισθανόσουνα αν πήγαινες σε "που γαμάς" και "δεν".

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Γιατί ένοιωσες σαν μαλάκας αγαπητέ μου. Σε "δεν" πήγες, ότι "δεν" διάβασες μέσα, πήρες ένα γαμάτο μασάζ, τι άλλο ήθελες. Σαν μαλάκας θα αισθανόσουνα αν πήγαινες σε "που γαμάς" και "δεν".

διαφωνω . πηγε στα "δεν" αλλά δεν σημαίνει πως δεν έπρεπε να παρει φραπε. το "δεν" δεν ισχυει για το φραπέ

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
[quote author=Progressive ήξtopic=6090.msg5837596#msg5837596 date=1414709884]
διαφωνω . πηγε στα "δεν" αλλά δεν σημαίνει πως δεν έπρεπε να παρει φραπε. το "δεν" δεν ισχυει για το φραπέ

[/quote]

Διαφωνείς για κάτι που το ήξερε πριν μπει μέσα και το διάβασε με το που μπείκε στο δωμάτιο........Δηλαδή αν πάω αύριο εγώ, όταν θα φύγω μετά τη συνεδρία θα αισθανθώ σαν μαλάκας? Δεν πάω και τέλος.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Διαφωνείς για κάτι που το ήξερε πριν μπει μέσα και το διάβασε με το που μπείκε στο δωμάτιο........Δηλαδή αν πάω αύριο εγώ, όταν θα φύγω μετά τη συνεδρία θα αισθανθώ σαν μαλάκας? Δεν πάω και τέλος.

Παλια εκει εκαναν φραπε κανονικα , κατι ασχημες

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μια απορία που πάντα είχα :grin:
στα σπα που πάνε γυναίκες υπάρχουν στέκια που παίζει δάχτυλο και τέτοια,δλδ η αντίστοιχη φραπεδιά για άντρες  ?  ;) :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Ορθά ομιλείς φίλε ntany, είχα πλήρη γνώση. Απλά έχω ξεσυνηθίσει στο ΔΕΝ, δηλαδή χρόνια είχα να πάω σε ΔΕΝ, και έφυγα με κάτι πρησμένα παπάρια ναα... Είχα πολύ καιρό να νοιώσω αυτό το αίσθημα και μου κακοφάνηκε. Για νάμαι ειλικρινής μετά πέρασα από γνωστό οίκο και ξαλάφρωσα γιατί δεν το άντεχα. By the way πονάω ακόμα από το μασάζ της Τζασμίν, με έλιωσε η άτιμη...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Παιδες να ξεκαθαρισουμε κατι.

Το "ΔΕΝ" δεν αφορά φραπέ. Το φραπέ παίζει στα πάντα όλα.

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...η μόνη που έκανε φραπέ και τρωγόταν ήταν η λάκυ... αλλά είπαμε όσοι στάθηκαν λάκυ με τη λάκυ στάθηκαν...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ετσι ακριβως οπως τα λες. τελειο μασαζ και τελεια φραπεδια . ημουν λακυ με την λακυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Περαστικός από την Δάφνη σήμερα και μάλιστα χαλαρός. Οι αναμνήσεις με κυρίευσαν και θυμήθηκα ένα Tai Massage που υπήρχε στην γειτονιά, θυμήθηκα και την οδό μάλιστα, ήταν κάπου στην Αισχύλου! Το αναζήτησα και ήταν στην θέση του: "Tai Massage Centre" έγραφε η πινακίδα στο ισόγειο (τζαμαρία), ανοικτά 12.00 με 20.00. Είπα να χτυπήσω, αν και το κατάστημα είναι σαφώς στα ΔΕΝ. Στην υποδοχή μια ελληνιδοταιλανδέζα, μου εξήγησε τα προγράμματα  40 & 50 για 1 ώρα μασάζ. Πήρα των 50 full body. Ο χώρος ο ίδιος, συμπαθητικός, με το στρώμα στο πάτωμα. Στο τοίχο δυο πινακίδες (ελληνικά/αγγλικά) ξεκαθάριζαν ότι εδώ κάνουμε αποκλειστικά μασάζ και να μην ενοχλούμε τις κορασίδες με έξτρα. Μασέζ η Τζασμίν, ταϊλανδή με μέτρια αγγλικά και καθόλου ελληνικά. Ντυμένη με ένα κολάν καθόλη την συνεδρία. Με έλιωσε στο μασάζ, οδοστρωτήρας, δάχτυλα τανάλιες η κοπέλα. Για μια ώρα έτριψε, ζούλιξε, τράβηξε κάθε εκατοστό του κορμιού μου, ακόμα και στο πρόσωπο και στα μαλλιά μου έκανε μασάζ. Παντού εκτός από το ευαίσθητο σημείο. Μάλιστα στο ανάσκελα (εγώ Αδάμ) είχαμε και ανύψωση αλλά αυτή ακλόνητη να το αγνοεί. Όταν κλείσαμε ώρα η κοπέλα με ευχαρίστησε και αποχώρησε. Συνολικά υπέρ ευχαριστημένος από μασάζ, αλλά, χωρίς happy end! Όσο ήμουν εκεί άλλος πελάτης δεν εμφανίστηκε. Η ταυλανδοοικογένεια ήταν στα μέσα δωμάτια. Μου έδωσαν και απόδειξη φεύγοντας! Ένοιωσα ολίγον (δηλαδή κάργα) μαλάκας φεύγοντας γιατί εμείς αλλιώς έχουμε συνηθίσει, αλλά αυτοπαρηγορούμαι με το καλό μασάζ. Αυτά προς ενημέρωση της παρέας.
ειχες και πεσετα? η τον εβλεπε.

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
... glove άκουσα ότι έπιασε σε άλλο μαγαζί...είχα δει κάτι νομίζω σε άλλο νήμα...ξέρεις κάτι?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είπαμε Αδάμ = χωρίς πετσέτα, αλλά αυτή ακλόνητη!

αφού είχε και ταμπελίτσες με τα απαγορευτικά,προφανως είναι στα ΔΕΝ.....τώρα,αν κάποιος πάει 3-4 φορές και πάρει κάτι περισσότερο,προφανως δεν θα το γράψει εδώ,γιατί μετά θα το ζητάνε όλοι........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom