Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.909
- Πόντοι
- 9.275
Περαστικός από την Δάφνη σήμερα και μάλιστα χαλαρός. Οι αναμνήσεις με κυρίευσαν και θυμήθηκα ένα Tai Massage που υπήρχε στην γειτονιά, θυμήθηκα και την οδό μάλιστα, ήταν κάπου στην Αισχύλου! Το αναζήτησα και ήταν στην θέση του: "Tai Massage Centre" έγραφε η πινακίδα στο ισόγειο (τζαμαρία), ανοικτά 12.00 με 20.00. Είπα να χτυπήσω, αν και το κατάστημα είναι σαφώς στα ΔΕΝ. Στην υποδοχή μια ελληνιδοταιλανδέζα, μου εξήγησε τα προγράμματα 40 & 50 για 1 ώρα μασάζ. Πήρα των 50 full body. Ο χώρος ο ίδιος, συμπαθητικός, με το στρώμα στο πάτωμα. Στο τοίχο δυο πινακίδες (ελληνικά/αγγλικά) ξεκαθάριζαν ότι εδώ κάνουμε αποκλειστικά μασάζ και να μην ενοχλούμε τις κορασίδες με έξτρα. Μασέζ η Τζασμίν, ταϊλανδή με μέτρια αγγλικά και καθόλου ελληνικά. Ντυμένη με ένα κολάν καθόλη την συνεδρία. Με έλιωσε στο μασάζ, οδοστρωτήρας, δάχτυλα τανάλιες η κοπέλα. Για μια ώρα έτριψε, ζούλιξε, τράβηξε κάθε εκατοστό του κορμιού μου, ακόμα και στο πρόσωπο και στα μαλλιά μου έκανε μασάζ. Παντού εκτός από το ευαίσθητο σημείο. Μάλιστα στο ανάσκελα (εγώ Αδάμ) είχαμε και ανύψωση αλλά αυτή ακλόνητη να το αγνοεί. Όταν κλείσαμε ώρα η κοπέλα με ευχαρίστησε και αποχώρησε. Συνολικά υπέρ ευχαριστημένος από μασάζ, αλλά, χωρίς happy end! Όσο ήμουν εκεί άλλος πελάτης δεν εμφανίστηκε. Η ταυλανδοοικογένεια ήταν στα μέσα δωμάτια. Μου έδωσαν και απόδειξη φεύγοντας! Ένοιωσα ολίγον (δηλαδή κάργα) μαλάκας φεύγοντας γιατί εμείς αλλιώς έχουμε συνηθίσει, αλλά αυτοπαρηγορούμαι με το καλό μασάζ. Αυτά προς ενημέρωση της παρέας.