Νέα

Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
ποιότητα μασάζ αρκετά έως πολύ κάτω του μετρίου και κλοπή στην ώρα (50΄ αντί για 1 ώρα) , χώρος απαράδεκτος, συνοπτικά σε καμιά περίπτωση 19 € .

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ποιότητα μασάζ αρκετά έως πολύ κάτω του μετρίου και κλοπή στην ώρα (50΄ αντί για 1 ώρα) , χώρος απαράδεκτος, συνοπτικά σε καμιά περίπτωση 19 € .

αν έκανες με την ξανθιά Μαρία, πράγματι μου είπε φίλος ότι κάνει πολύ δυνατό μασάζ, σε σημείο πόνου κάποιες φορές

δοκίμασε με Ξανθή ή Ροντίκα, μασάζ πολύ άνω του μετρίου

Τώρα για τα 19 ευρώ, είναι μόνο για την πρώτη φορά. Μετά κατεβαίνει στα 11.

Χώρος πράγματι τα πολύ βασικά, αλλά λέει ο τύπος που το έχει ότι θα το βελτιώσει με τον καιρό

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
αν έκανες με την ξανθιά Μαρία, πράγματι μου είπε φίλος ότι κάνει πολύ δυνατό μασάζ, σε σημείο πόνου κάποιες φορές

δοκίμασε με Ξανθή ή Ροντίκα, μασάζ πολύ άνω του μετρίου

Τώρα για τα 19 ευρώ, είναι μόνο για την πρώτη φορά. Μετά κατεβαίνει στα 11.

Χώρος πράγματι τα πολύ βασικά, αλλά λέει ο τύπος που το έχει ότι θα το βελτιώσει με τον καιρό

για να ισχύσει το 11 € με ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάω μέσα σε 15 ημέρες, το βρίσκω πολύ δεσμευτικό.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.389
Πόντοι
41.813
συμφωνουμε ο χωρος δεν ειναι και απο τους πολυτελεστερους.θελει οντως βελτιωση. τωρα για το μασαζ ρωτηθηκα αν θελω δυνατο ή οχι και ηταν επιλογη μου το δυνατο.οι 15 μερες ειναι κι αυτο δεσμευτικο καπως,αλλα οχι πολυ πιστευω,ειναι αρκετο το διαστημα για μια επαναληψη με 11 ευρω σε προσφορα.

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Καλημέρα παιδιά μήπως υπάρχει κανένα μασάζ σαν του κουρήτες πιό χοτ λίγο... Να παίζει κ κάτι τίς

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
πηγα και εγω στους κουρητες , ειναι μια τιμια περιπτωση για καλο μασαζ , με την ξανθη , ενα μελαχρινακι με καρε ,18 ευρ μου ζητησαν , καλο για οσους θελουν μονο μασαζ αλλα ειμουν και με σωβρακο και πετσετα απο πανω ,εσκασε ο μπιπ μου.
θα ξαναπαω μαλλον.
Που βρισκονται τωρα οι τιμες για μασαζακι με εκτονωση? στην πιατσα
καμια καλη και περιποιητικη με φραπεδακι στο τελος ,εχει κανεις να προτεινει

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.907
Πόντοι
9.275
Παιδιά ρώτησε κανείς διακριτικά αν παίζει κάτι παραπάνω στους "Κουρήτες"; έστω ένα handjob...
Ρωτάω γιατί στο site τους, στο forum συζητήσεων λέει ότι κάνουν και μασάζ του προστάτη...
Επίσης από μπάνια (πριν και μετά) τι παίζει; είναι καθαρά; Ρωτάω για το πλύσιμο μετά το θεωρώ must.
Aν είναι δυνατό να φεύγεις από μασάζ άπλυτος!
Γενικά είναι καθαρό / προσεκτικό μαγαζί;
Μόνο και μόνο από περιέργεια λέω να περάσω και εγώ μια βόλτα κάποια στιγμή να δω τι παίζει...

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
μπανιο εχει ,  καθαρο ειναι το μαγαζι , λιγο αφαιρετικο , τα δωματια δεν κλειδωνουν , υπαρχουν χωρισματα οχι τοιχος , δηλαδη δεν βλεπεις τον υπολοιπο χωρο αλλα ακους διπλα τι γινεται.
δεν ζητησα κατι παραπανω γιατι ενοιωσα οτι δεν με επαιρνε , αλωστε φορουσα βρακι και πετσετα απο πανω , εσκασα
παντως το μασαζ ειναι καλο

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
όπως τα είπε ο attol. Εγώ μια φορά χρησιμοποίησα το ντους. Τη ντουσιέρα την έχουν "καρφώσει" σε ένα χώρο, μόνη της. Τότε που έκανα, το μαγαζί μόλις είχε ανοίξει και διαμορφωνόταν, οπότε δεν ξέρω αν έχουν φτιάξει το χώρο λίγο καλύτερα.

Όσο για το μασάζ προστάτη που ρώτησες, μόλις το είδα στο φόρουμ τους. Θα το ρωτήσω όταν ξαναπάω και θα ενημερώσω, αλλά δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο.

Πάντως σε αυτό το μαγαζί μην περιμένετε πολυτέλειες. Είναι ακριβώς ό,τι είπε ο attol, αλλά και εμείς που είχαμε πρωτοπάει.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
το βρακι ειναι μιας χρησης και στο δινουν εκει? η κανεις με το δικο σου?

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά ρώτησε κανείς διακριτικά αν παίζει κάτι παραπάνω στους "Κουρήτες"; έστω ένα handjob...
Ρωτάω γιατί στο site τους, στο forum συζητήσεων λέει ότι κάνουν και μασάζ του προστάτη...
Επίσης από μπάνια (πριν και μετά) τι παίζει; είναι καθαρά; Ρωτάω για το πλύσιμο μετά το θεωρώ must.
Μόνο και μόνο από περιέργεια λέω να περάσω και εγώ μια βόλτα κάποια στιγμή να δω τι παίζει...
στο forum συζητησεων απανταει οποιος θελει απο οτι ειδα αρα η απαντηση για μασαζ προστατη μπορει αν ειναι απο οποιονδηποτε.
στην ενοτητα μασαζ κατ οικον εχει φωτο απο 2 κοπελες.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
στο forum συζητησεων απανταει οποιος θελει απο οτι ειδα αρα η απαντηση για μασαζ προστατη μπορει αν ειναι απο οποιονδηποτε.
στην ενοτητα μασαζ κατ οικον εχει φωτο απο 2 κοπελες.

οι κοπέλες που έχει εκεί δεν πρέπει να είναι πλέον στο μαγαζί. Εγώ προσωπικά καμία από τις 6-7 φορές που έχω πάει δεν τις έχω δει

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τοσο καλο ειναι που πηγες τοσες φορες χωρις να παιξει κατι?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
τοσο καλο ειναι που πηγες τοσες φορες χωρις να παιξει κατι?

το μασάζ που κάνουν με καλύπτει απόλυτα. Για τα υπόλοιπα όταν θέλω πηγαίνω στα εγγυημένα ;)

μην ξεχνάς ότι προσφέρει μια ώρα μασάζ, 11-19 ευρώ. Καλά καλά ούτε με κουπόνι δεν βρίσκεις τέτοιες τιμές :)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Άκου μασάζ προστάτη...... Τελικά έχουν βρεθεί ένα εκατομμύριο συνόνυμα του πούστη

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
το μασάζ που κάνουν με καλύπτει απόλυτα. Για τα υπόλοιπα όταν θέλω πηγαίνω στα εγγυημένα ;)

μην ξεχνάς ότι προσφέρει μια ώρα μασάζ, 11-19 ευρώ. Καλά καλά ούτε με κουπόνι δεν βρίσκεις τέτοιες τιμές :)
μονο με ραντεβου ειναι?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

μάλλον κάποιος τους έκανε πλάκα και έγραφε ότι ήθελε στο φόρουμ συζητήσεων. Είδα ότι πλέον είναι με εγγραφή και μάλλον έχουν σβηστεί τα περί μασάζ προστάτη

επειδή πήγα μια από αυτές τις μέρες, έκανα και μια ερώτηση στον υπεύθυνο και μου είπε ότι πράγματι δεν παίζει κάτι τέτοιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom