krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Για το King massage εχει δοκιμασει καποιος?
Μέτριο μασάζ αλυσίδαςΓια το King massage εχει δοκιμασει καποιος?
Κατι παραπανω απο μασαζ παιζει η μονο μασαζ?Μέτριο μασάζ αλυσίδας
Μετριότατο μασάζΚατι παραπανω απο μασαζ παιζει η μονο μασαζ?
Αυτό είχα πάθει στο masazakimoy.... όλες τις καλές τις πήγαιναν στο ΚολωνάκιΤο κακο με το king και το city και το mymassage κτλπ είναι ότι μόλις βρεις μια κοπέλα να κάνει καλό μασάζ μετά ή παραιτείται ή φεύγει ή πιάσει σεζόν για 6 μήνες στην Σαντορίνη και την Μύκονο. Και μετά άντε να βρεις κάποια να ξέρει και να σε προσέχει. Καλά για μασάζ χωρίς εσώρουχο ούτε σαν σκέψη..
Θέλω και εγώ πληροφορίες για αυτοΑυτο στο Κολωνακι Π.Ιωακειμ κατι... εχει γαμησει ποτε κανενας εκει?
εκεί είναι για χοντρά πορτοφόλια από πολύ παλιά όχι τώρα,άστο καλύτερα!Θέλω και εγώ πληροφορίες για αυτο
δεν είναι θέμα κοπέλας αλλά πολιτικής του καταστήματος ,θα ''ματώσεις'' για κάτι παραπάνω,άστο.Έχω πάει 2 φορές και τους είχα πει ότι ενδιαφέρομαι για παραπάνω μου είπαν ένα του στυλ όλα στον καιρό τους. Το θεμα ειναι ότι δεν έχω καταλάβει ποια προχωραει από αυτές που είδα.τσπ μα δεν χω προβλημα να πληρώσω.το πρόβλημα μου είναι να πάω 100 φορές και να παρακαλαω
δεν έχω γνωρίσει κανέναν που έχει δώσει πληροφορίες μετά απο δέκα φορές!Δλδ? Να πάω 10 φορές και μετά θα περάσουμε στο παρασύνθημα? Η κοπέλα θα αξίζει για να ματώσουμε ή θα ζητήσουν καμμια 200αρα για κάτι του 50ευρου
Γιατι να πάμε δέκα φορές;Δλδ? Να πάω 10 φορές και μετά θα περάσουμε στο παρασύνθημα? Η κοπέλα θα αξίζει για να ματώσουμε ή θα ζητήσουν καμμια 200αρα για κάτι του 50ευρου
Για να γίνεις συνέταιρος στο μαγαζί τούς... χαχαχαχα κορόιδα ψάχνουν όλοιΓιατι να πάμε δέκα φορές;
Όχι και έτσι ρε παιδιά…Για να γίνεις συνέταιρος στο μαγαζί τούς... χαχαχαχα κορόιδα ψάχνουν όλοι
δεν υπάρχει τίποτα σταθερό , ούτε πόσες φορές είναι αρκετές για να θεωρηθείς "πελάτης" , ούτε τι λεφτά θα δώσεις , ούτε τι θα πάρεις ...Έχω πάει 2 φορές και τους είχα πει ότι ενδιαφέρομαι για παραπάνω μου είπαν ένα του στυλ όλα στον καιρό τους. Το θεμα ειναι ότι δεν έχω καταλάβει ποια προχωραει από αυτές που είδα.τσπ μα δεν χω προβλημα να πληρώσω.το πρόβλημα μου είναι να πάω 100 φορές και να παρακαλαω
Από το Andromeda Εξάρχεια παίζει το τίποτα παραπάνω???δεν υπάρχει τίποτα σταθερό , ούτε πόσες φορές είναι αρκετές για να θεωρηθείς "πελάτης" , ούτε τι λεφτά θα δώσεις , ούτε τι θα πάρεις ...
δεν έχω γνώση , δεν έχω πάει ποτέ.Από το Andromeda Εξάρχεια παίζει το τίποτα παραπάνω???