Διαγραμμένο μέλος 227030
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
has anyone tried this place: Αρχική - Lousma Hammam & Spa
is there a frappe?
is there a frappe?
has anyone tried this place: Αρχική - Lousma Hammam & Spa
is there a frappe?
Ελπίζω να σημαίνει ναι χαχα. εχεις καμία κοπελα που προτεινεις; Δεν βρήκα πολλά στο φόρουμ
Πιο μαλάκας , πεθαίνεις.Ελπίζω να σημαίνει ναι χαχα. εχεις καμία κοπελα που προτεινεις; Δεν βρήκα πολλά στο φόρουμ
Καλημερα ! Εισαι Αθήνα ; Πως μπορουμε να επικοινωνησουμε;Καλησπερα - καλη εβδομαδα αγορια. εβδομαδα ομορφης εορτης μπηκε
Καλημερα ! Εισαι Αθήνα ; Πως μπορουμε να επικοινωνησ
καλησπερα . πιθανον μετα της 10 Ιανουαριου θα είμαι στην Ελλαδα, τωρα ειμαι εκτος Ελλαδας στη πατριδα μου. συγγνωμη χρησιμοποιω google μεταφραση.Καλημερα ! Εισαι Αθήνα ; Πως μπορουμε να επικοινωνησουμε;
Μη μας πρήζεις τότε τα παπάρια. Όταν ερθεις και αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά και να μας παρέχεις σαφή πληροφόρηση, θα σε πάρουμε κι εμείς στα σοβαρά. Συγνώμη αν η google δεν σου μεταφράσει σωστά τα "ΠΑΠΑΡΙΑ"καλησπερα . πιθανον μετα της 10 Ιανουαριου θα είμαι στην Ελλαδα, τωρα ειμαι εκτος Ελλαδας στη πατριδα μου. συγγνωμη χρησιμοποιω google μεταφραση.
καλημέρα χρονια πολλά, βλέπω οτι η μαγκιά έχει ξεχειλίσει απο τα παντελόνια που δεν φοράς και εκτιμώ ότι ρουφάς πολλά παπάρια εκεί στο Πέραμα, πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει σεβασμός. Λογικά τα παπάρια που ρουφάς δεν σε σέβονται οπότε δεν έχει μάθει τι σημαίνει σεβασμός.Μη μας πρήζεις τότε τα παπάρια. Όταν ερθεις και αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά και να μας παρέχεις σαφή πληροφόρηση, θα σε πάρουμε κι εμείς στα σοβαρά. Συγνώμη αν η google δεν σου μεταφράσει σωστά τα "ΠΑΠΑΡΙΑ"
Άκου εκεί όνομα... Laluna.. σιγά μωρή μην είσαι και η SailorMoon
βρε καλως τον προμότορα της λαλουλας.. τι εγινε ρε Ζορρό, σου θίξαμε την πουτάνα;;;καλημέρα χρονια πολλά, βλέπω οτι η μαγκιά έχει ξεχειλίσει απο τα παντελόνια που δεν φοράς και εκτιμώ ότι ρουφάς πολλά παπάρια εκεί στο Πέραμα, πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει σεβασμός. Λογικά τα παπάρια που ρουφάς δεν σε σέβονται οπότε δεν έχει μάθει τι σημαίνει σεβασμός.
καλά Χριστούγεννα.
Επειδή έχω δει τη μαγκιά που πουλάς σε κάποιους εδώ για αυτό ήθελα να σου γράψω. Promotion δεν κάνω σε κανέναν ούτε ψευτομαγκια. Πίσω από μια οθόνη μπορεί εσυ, μπορεί να νιώθεις άνετα, αλλά είσαι ένας υποτακτικός τύπος. Για αυτό λαρωσε..βρε καλως τον προμότορα της λαλουλας.. τι εγινε ρε Ζορρό, σου θίξαμε την πουτάνα;;;
Πες μου τι μάρκα πληκτρολογίο έχεις ρε λουστράκο να πάρω το ίδιο και να γίνω κι εγώ μάγκας με σεβασμό σαν κι εσένα.
Αν τη θεωρείς ψεύτικη ,έλα να την δεις και απο κοντα ρε μουνάκι. Εχω πλυντηριο αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 101 στο Πέραμα (Castrol point) απέναντι απο τη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Θα είμαι εδώ ως τις 8 το βράδυ. Πάρε όμως και μια σημερινή εφημερίδα και βγαλε φωτογραφία που να φαίνεται η ημερομηνια της εφημεριδας με την ταμπελα του μαγαζιου μου και ανεβασέ την εδώ, για να μην γραφεις μετα μαλακίες ότι ήρθες και δε με βρηκες.Επειδή έχω δει τη μαγκιά που πουλάς σε κάποιους εδώ για αυτό ήθελα να σου γράψω. Promotion δεν κάνω σε κανέναν ούτε ψευτομαγκια. Πίσω από μια οθόνη μπορεί εσυ, μπορεί να νιώθεις άνετα, αλλά είσαι ένας υποτακτικός τύπος. Για αυτό λαρωσε..
J. G MASSAGE
Ξερει κάποιος αν στο συγκεκριμένο παρέχονται εξτρα υπηρεσιες ή οχι;-Ευχαριστω
που το βρήκες αυτό; έχει κάπου διαφήμιση;