Φίλε έπαιξε φραπεδάκι με κάποιο έξτρα ή αυτοχειρία στο τέλος;Επίσκεψη στο massagio Κερατσίνι. Μπαίνει μέσα τρομερό νέτο μελαχρινό με χειλαρες σωματαρα, φορούσε μαύρο κολάν, κοντό μπλουζάκι με κοιλίτσα εξωγύρω στα 23! Καυλωσα που την είδα. Ξεκίνησε μασάζ χαλαρωτικό, αλλά κατά την διάρκεια ακουμπάει με τα δάχτυλα τα αρχιδια.Στο μπρουμητο μου κατεβάζει εντελώς το εσώρουχο και μου κάνει μασάζ στον κωλο και πιέσεις που παραλίγο να με κάνουν να χυσω. Μετά ανεβηκε πάνω στο μασαζοκρεβατο από την μεριά του κεφαλιού για να τρίψει πλάτη, οπότε το μουνακι της είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου αλλά μπρούμυτα..Ανάσκελα είναι πιο εγκρατής και μου ζήτησε ματιά κλειστά. Εχυσα για πάρτη της μόλις έφυγε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 607K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Η τελευταία πρόταση λέει " μόλις έφυγε " ! Πάλι καλά που δέχτηκε να είναι γυμνός ο φίλος εφόσον του κατέβασε το εσώρουχο μόνη της … και σίγουρα θα είδε την διέγερση !Φίλε έπαιξε φραπεδάκι με κάποιο έξτρα ή αυτοχειρία στο τέλος;
Εντάξει ρε φίλε, μη βαράς...Η τελευταία πρόταση λέει " μόλις έφυγε " ! Πάλι καλά που δέχτηκε να είναι γυμνός ο φίλος εφόσον του κατέβασε το εσώρουχο μόνη της … και σίγουρα θα είδε την διέγερση !
Απλώς μία ερώτηση έκανα
αλλά έχω μια υποψία πως η φάση είναι όπως Ελένη Κολωνάκι , δώσε πολλά λεφτά και θα σκεφτούμε αν θα σε βάλουμε στο στενό κύκλο, και αυτό είναι εξήγηση που δεν την αντέχει η τσέπη μου.Από το Andromeda Εξάρχεια παίζει το τίποτα παραπάνω???
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Σίγουρα δεν βαράω , συγνώμη αν ο τρόπος που το έγραψα σου έδωσε αυτήν την εντύπωσηΕντάξει ρε φίλε, μη βαράς...
Απλώς μία ερώτηση έκανα
Δεν πειράζει συναγωνιστή, όλα καλά, έτσι κι αλλιώς εδώ είμαστε για ανταλλαγή απόψεων και όχι για καβγάδεςΣίγουρα δεν βαράω , συγνώμη αν ο τρόπος που το έγραψα σου έδωσε αυτήν την εντύπωση
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Μακριά από εμένα , συμφωνώΔεν πειράζει συναγωνιστή, όλα καλά, έτσι κι αλλιώς εδώ είμαστε για ανταλλαγή απόψεων και όχι για καβγάδες
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
?Σχήμα λόγου ήταν το 10 φορες. Αναρωτιεμαιβποσσες πρέπει να πάει κανεις
Με συζήτηση που έκανα με φυσικοθεραπεύτρια που είχε δουλέψει σε γνωστές αλυσίδες μου είπε ότι σε κάθε βάρδια τους μόνο οι τρείς πρώτες συνεδρίες είναι παραγωγικές, και αυτές αν γνωρίζουν σωστά τη δουλειά. Επίσης από προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι κάποιες θεραπεύτριες φαντασιώνονται ή γουστάρουν προχωρημένες καταταστάσεις..... Το διαπίστωσα την ώρα συνεδρίας βλέποντας τις εκφράσεις του προσώπου θεραπεύτριας.
Ypogeio reuma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 2.688
- Πόντοι
- 5.271
Θα περάσω κάποια στιγμήδεν έχω γνώση , δεν έχω πάει ποτέ.
Έχω ακούσει ότι έχει όμορφες
crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 2.471
Από το Andromeda Εξάρχεια παίζει το τίποτα παραπάνω???
Το μαγαζί μάλλον είναι κυριλέ. Πάντως από χώρο φαίνεται σούπερ
manilakano
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2021
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
αδερφια, μηπως μας εχουν πιασει μαλακες? Ενταξει τα μασατζαδικα που μπαινεις μεσα ειναι με τη φορμα εργασιας, 40αρα ισως και βαλε, κανενα ιχνος αισθησιασμου στην εμφανιση, και τη ωρα του μασαζ το χερι δε παει "κατα λαθος" στα αρχιδια...
Τα υπολοιπα ομως? Μπαινεις μεσα βλεπεις κατι καβλομουνα και σου ερχοντε ντυμενα για βιζιτα να σου κανουν μασαζ...Πεταξε εξω τη σαρμελα δωστης κι ενα 50αρικο και αστην να τον αρπαξει. Αν δε θελει, ντυσου επι τοπου και δρομο. Ελεος πλεον...με τη καυλα δε παιζεις!!!!!
Τα υπολοιπα ομως? Μπαινεις μεσα βλεπεις κατι καβλομουνα και σου ερχοντε ντυμενα για βιζιτα να σου κανουν μασαζ...Πεταξε εξω τη σαρμελα δωστης κι ενα 50αρικο και αστην να τον αρπαξει. Αν δε θελει, ντυσου επι τοπου και δρομο. Ελεος πλεον...με τη καυλα δε παιζεις!!!!!
Ypogeio reuma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 2.688
- Πόντοι
- 5.271
Αυτό θα με ενδιέφερε και εμέναξερει κανεις καποια κοπελα με δικο της χωρο που κανει μασαζ με καυτες πετρες??
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.535
- Πόντοι
- 1.196
ξερει κανεις καποια κοπελα με δικο της χωρο που κανει μασαζ με καυτες πετρες??
Ypogeio reuma
[B]Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα[/B]
_________________________________________________________________________[B]Paradise Spa[/B]
Σήμερα Δευτερα 7/11/2022.Σας περιμένουν ομορφα κορίτσια!!
.... Επισης υπαρχει προγραμμα σοκολατοθεραπειας Hot stones .....
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.501
- Πόντοι
- 2.256
ξερει κανεις καποια κοπελα με δικο της χωρο που κανει μασαζ με καυτες πετρες??
ρωτήστε εδώ -> Log into FacebookΑυτό θα με ενδιέφερε και εμένα
Παλιότερα έκανε... για τώρα δεν ξέρω..
Το σίγουρο όμως είναι οτι δεν προσφέρει καλαμακια φραπέδες και λοιπά εδέσματα. Μόνο μασαζ με πετσέτα και εσώρουχο
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.607
- Πόντοι
- 496
Η Νατάσα εναλλακτικές θεραπείεςξερει κανεις καποια κοπελα με δικο της χωρο που κανει μασαζ με καυτες πετρες??
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.795
- Πόντοι
- 1.206
Η Νατάσα εναλλακτικές θεραπείες
Link έχουμε; Προσφέρει και εκτόνωση;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.501
- Πόντοι
- 2.256
Είσαι όλες τις μέρες μαλάκας ή παίρνεις και ρεπό;Link έχουμε; Προσφέρει και εκτόνωση;
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Lousma spa / Queen Mary
αν έχει παιχτεί κάτι, τελείωσε. Άφησα πολλά χρήματα εκεί και πήρα μια καλή θεραπεία σπα. αλλά κανένα ίχνος παραπάνω. δεν υπάρχουν σημάδια ότι θα επιστρέψουμε και θα αφήσουμε περισσότερα χρήματα.
αν έχει παιχτεί κάτι, τελείωσε. Άφησα πολλά χρήματα εκεί και πήρα μια καλή θεραπεία σπα. αλλά κανένα ίχνος παραπάνω. δεν υπάρχουν σημάδια ότι θα επιστρέψουμε και θα αφήσουμε περισσότερα χρήματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις