Καλησπερα παιδια απο θεσσαλονικη.Θα κατεβω συντομα Αθηνα και ψαχνω για μασαζ και ωραιο φραπε.Εβαλα στο instagramm Annita Poulou και μου εβγαλε ενα μασατζιδικο με ωραια γκομενακια στην Τσαλδαρη.Γνωριζετε αν εκει αξιζει τον κοπο να τραβηχτω?Ευχαριστω εκ των προτερων.Η αν εχετε καποια αλλο ιδρυμα να μου προτεινετε.Παντως αν κατεβειτε στην πολη μου,σας προτεινω το Crystal,στην Μοναστηριου.
Ρε αδερφέ, είσαι στο νήμα "μασατζίδικα που ΔΕΝ", δεν το πρόσεξες; ΔΕΝ σημαίνει ΔΕΝ, μόνο μασάζ αυστηρά.
Πήγαινε στα "μασατζίδικα που μαμάς" και ρώτα εκεί.
Όσο για το φραπέ που λες, στα "μασαζτίδικα που μαμάς", μαμάς κανονικά με το το παράβολο του μασάζ, άρα, για ποιόν λόγο να επιλέξεις ΜΟΝΟ φραπε;;;; Πήγαινε στο Φιξ(ή κατέβα εκεί με το Μετρό), σε ακτίνα 500 μέτρα γύρω-γύρω έχει πολλά μαζεμένα, έχει το Λαγουμιτζή 23, Καλλιρρόης 48, Φραντζή 2, Συγγρού 40-42, Καλλιρρόης 38, Φραντζή 7. Πήγαινε μια βόλτα, δες μόνος σου και αποφάσισε, gps έχουν όλα τα έξυπνα κινητά, θα πας στον αυτόματο.
Τώρα, από ΚΑΛΟ μασάζ, η πλειοψηφία δεν ξέρει(στα μασατζίδικα που μαμάς, εννοώ), λίγες συνδυάζουν ΚΑΙ καλό μασάζ + το πρόγραμμά τους, εξαρτάται ποιά είναι η δική σου προτεραιότητα.