Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
οπότε ήταν εντάξει. Δεν είναι αποκορύφωμα. Θα έλεγα ένα κανονικό κορίτσι.Η θεραπεύτρια εμφανίσιμη;
οπότε ήταν εντάξει. Δεν είναι αποκορύφωμα. Θα έλεγα ένα κανονικό κορίτσι.Η θεραπεύτρια εμφανίσιμη;
Και μασάζ καλό;οπότε ήταν εντάξει. Δεν είναι αποκορύφωμα. Θα έλεγα ένα κανονικό κορίτσι.
όπως έγραψα ήδη, το μασάζ ήταν εντάξει. Αλλά για την τιμή χωρίς έξτρα θα περίμενα περισσότερα.Και μασάζ καλό;
Όποτε μόνο μια φορά έτσι για το μασαζόπως έγραψα ήδη, το μασάζ ήταν εντάξει. Αλλά για την τιμή χωρίς έξτρα θα περίμενα περισσότερα.
για τα λεφτά του υπάρχουν μαγαζιά που μπορούν να το κάνουν πολύ καλύτερα. με και χωρίς επιπλέον
μπορείς να πας εκεί για να σχηματίσεις γνώμη. τα λεφτά δεν πετιούνται. αλλά δεν χρειάζεται να είναι δεύτερη φορά.
Πρέπει να πας σε μασάζ που γαμας γιατί θα γίνει κάνα έγκλημαΕπίσκεψη στο massagio Κερατσίνι. Μπαίνει μέσα τρομερό νέτο μελαχρινό με χειλαρες σωματαρα, φορούσε μαύρο κολάν, κοντό μπλουζάκι με κοιλίτσα εξωγύρω στα 23! Καυλωσα που την είδα. Ξεκίνησε μασάζ χαλαρωτικό, αλλά κατά την διάρκεια ακουμπάει με τα δάχτυλα τα αρχιδια.Στο μπρουμητο μου κατεβάζει εντελώς το εσώρουχο και μου κάνει μασάζ στον κωλο και πιέσεις που παραλίγο να με κάνουν να χυσω. Μετά ανεβηκε πάνω στο μασαζοκρεβατο από την μεριά του κεφαλιού για να τρίψει πλάτη, οπότε το μουνακι της είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου αλλά μπρούμυτα..Ανάσκελα είναι πιο εγκρατής και μου ζήτησε ματιά κλειστά. Εχυσα για πάρτη της μόλις έφυγε
υπάρχει ντους;Επίσκεψη στο massagio Κερατσίνι. Μπαίνει μέσα τρομερό νέτο μελαχρινό με χειλαρες σωματαρα, φορούσε μαύρο κολάν, κοντό μπλουζάκι με κοιλίτσα εξωγύρω στα 23! Καυλωσα που την είδα. Ξεκίνησε μασάζ χαλαρωτικό, αλλά κατά την διάρκεια ακουμπάει με τα δάχτυλα τα αρχιδια.Στο μπρουμητο μου κατεβάζει εντελώς το εσώρουχο και μου κάνει μασάζ στον κωλο και πιέσεις που παραλίγο να με κάνουν να χυσω. Μετά ανεβηκε πάνω στο μασαζοκρεβατο από την μεριά του κεφαλιού για να τρίψει πλάτη, οπότε το μουνακι της είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου αλλά μπρούμυτα..Ανάσκελα είναι πιο εγκρατής και μου ζήτησε ματιά κλειστά. Εχυσα για πάρτη της μόλις έφυγε
Επίσκεψη στο massagio Κερατσίνι. Μπαίνει μέσα τρομερό νέτο μελαχρινό με χειλαρες σωματαρα, φορούσε μαύρο κολάν, κοντό μπλουζάκι με κοιλίτσα εξωγύρω στα 23! Καυλωσα που την είδα. Ξεκίνησε μασάζ χαλαρωτικό, αλλά κατά την διάρκεια ακουμπάει με τα δάχτυλα τα αρχιδια.Στο μπρουμητο μου κατεβάζει εντελώς το εσώρουχο και μου κάνει μασάζ στον κωλο και πιέσεις που παραλίγο να με κάνουν να χυσω. Μετά ανεβηκε πάνω στο μασαζοκρεβατο από την μεριά του κεφαλιού για να τρίψει πλάτη, οπότε το μουνακι της είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου αλλά μπρούμυτα..Ανάσκελα είναι πιο εγκρατής και μου ζήτησε ματιά κλειστά. Εχυσα για πάρτη της μόλις έφυγε
Εγώ δεν ντρέπομαι τους λέω θέλω κοπέλα στα ίσα, μπορεί με άντρα να πάθω τίποτα γελάμε και το ξεπερνάνεΚαλησπέρα.μια φορά είχα παει σε ενα μασατζιδικο που ΔΕΝ και μπηκε μεσα αντρας και μου έκανε.
Επειδη δεν μου αρέσει να λεω καθε φορα απο το τηλ μη με βαλετε με αντρα(ακούγεται λιγο καπως...)αφου πας για μασαζ και μονο..αλλα οκ .
Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα?το να λεω ονομα κοπελας θελει μια μερα πριν και ειμαι λιγο της τελαυταιας στιγμης σε τετοια.
Αδερφέ μου είσαι μες το μυαλό μου... Σκεφτόμουν να ρωτήσω για το μαγαζί κ βρήκα κριτική σου... Εντωμεταξύ δύο τικ τοκ που έχει λογαριασμό τον εν λόγω μαγαζί αφήνει πολλά υπονοούμενα.......Επίσκεψη στο massagio Κερατσίνι. Μπαίνει μέσα τρομερό νέτο μελαχρινό με χειλαρες σωματαρα, φορούσε μαύρο κολάν, κοντό μπλουζάκι με κοιλίτσα εξωγύρω στα 23! Καυλωσα που την είδα. Ξεκίνησε μασάζ χαλαρωτικό, αλλά κατά την διάρκεια ακουμπάει με τα δάχτυλα τα αρχιδια.Στο μπρουμητο μου κατεβάζει εντελώς το εσώρουχο και μου κάνει μασάζ στον κωλο και πιέσεις που παραλίγο να με κάνουν να χυσω. Μετά ανεβηκε πάνω στο μασαζοκρεβατο από την μεριά του κεφαλιού για να τρίψει πλάτη, οπότε το μουνακι της είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου αλλά μπρούμυτα..Ανάσκελα είναι πιο εγκρατής και μου ζήτησε ματιά κλειστά. Εχυσα για πάρτη της μόλις έφυγε
Αλλα καποια βιντεακια που βαζουν με μελαχρινες να χορευουν,ειναι κλεμενα απο βραζιλιανες !!!Αδερφέ μου είσαι μες το μυαλό μου... Σκεφτόμουν να ρωτήσω για το μαγαζί κ βρήκα κριτική σου... Εντωμεταξύ δύο τικ τοκ που έχει λογαριασμό τον εν λόγω μαγαζί αφήνει πολλά υπονοούμενα.......
Αυτό ήταν;Επίσκεψη στο massagio Κερατσίνι. Μπαίνει μέσα τρομερό νέτο μελαχρινό με χειλαρες σωματαρα, φορούσε μαύρο κολάν, κοντό μπλουζάκι με κοιλίτσα εξωγύρω στα 23! Καυλωσα που την είδα. Ξεκίνησε μασάζ χαλαρωτικό, αλλά κατά την διάρκεια ακουμπάει με τα δάχτυλα τα αρχιδια.Στο μπρουμητο μου κατεβάζει εντελώς το εσώρουχο και μου κάνει μασάζ στον κωλο και πιέσεις που παραλίγο να με κάνουν να χυσω. Μετά ανεβηκε πάνω στο μασαζοκρεβατο από την μεριά του κεφαλιού για να τρίψει πλάτη, οπότε το μουνακι της είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου αλλά μπρούμυτα..Ανάσκελα είναι πιο εγκρατής και μου ζήτησε ματιά κλειστά. Εχυσα για πάρτη της μόλις έφυγε
ας μας πει κάποιος που το επισκέφθηκε αν είναι το δικό τους μαγαζί ή σηκώνουνε βίντεο για να τσιμπάμε οι μαλάκες,εγώ θα πάω πάντως και θα απαιτήσω ,ίδιο δωμάτιο,ίδια κοπέλα,ίδιο πρόγραμμα!ΤΙ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΛΚ....????
Είναι εντάξει για ένα απλό καλό μασάζ. Δεν έχει ιατρική χρήση εκεί.Αδέρφια το masazaki(dafni,kolonaki κτλ) είναι στα Δεν;
Έχει κάποιος εμπειρία κάνουν καλό μασάζ;
Ξέρουν καλό μασάζ; Η μπα;Είναι εντάξει για ένα απλό καλό μασάζ. Δεν έχει ιατρική χρήση εκεί.