ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Κάποιες ξέρουν καλό μασάζ κάποιες τώρα μαθαίνουν.....Ξέρουν καλό μασάζ; Η μπα;
Κάποιες ξέρουν καλό μασάζ κάποιες τώρα μαθαίνουν.....Ξέρουν καλό μασάζ; Η μπα;
εγω παντως π εκανε στο μασσαγκιο στα δικαστηρια κοντα δεν μπορω να πω οτι βλεποντουσαν οι θεραπευτριες...μαλλον πιο πολυ διαφημιση ειναι ή ειναι τοσο διαφορετικα τα πραγματα στο κερατσινιΤΙ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΛΚ....????
Δεν είναι τοσο θεομουνο όσο δείχνει πίστεψε με και δε παίζει τίποτα απολύτως εκει . Μασαζ καλο από κάποιες αλλα την έχουν δει θεές ….ΤΙ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΛΚ....????
Νομίζω την εχω πετύχει στο lunona αυτηνΤΙ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΛΚ....????
Κάνεις μεγαλο λάθος και εδώ....πολλές αλυσίδες μασάζ έχουν ντους με έξτρα χρέωση...παράδειγμα το μασαζακι στη δαφνη και στη Γλυφάδα....και βεβαίως είναι στα δεν.....έχεις μπλεχτεί με τα στούντιο...τα πουταναδικα.....τα σωστά μασάζ στο σώμα μας γίνονται όταν είμαστε εντελώς γυμνοί και όταν είμαστε πεντακάθαροι....έχεις επηρεαστεί από το κλίμα του φόρουμ που είναι πιο πολύ του αγοραίου έρωτα.....Εάν δεν υπάρχει ντους, αυτό είναι συνήθως ένα σίγουρο σημάδι ότι δεν υπάρχουν επιπλέον υπηρεσίες
Οκ όπως στα περισσότεραΚάποιες ξέρουν καλό μασάζ κάποιες τώρα μαθαίνουν.....
Πότε επαναλειτούργησε ?Επισκεψη στο massaggio στην Ευελπίδων.
Μασάζ με το θεομουνο αυτό του τικτοκ στο συγκεκριμένο βίντεο.
Τίνα λέγεται.
Μασάζ με πετσέτα, αδιάφορο, ούτε άγγιξε πουθενά, πεταμένα λεφτά.
Εσώρουχο και πετσέτα, όσο για γυμνός ούτε αστεία.
Δεν ξαναπαταω. Εκεί εργάζεται και όχι Κερατσίνι.
Κόστος 18 ευρώ.
Ακριβως τά ιδια και σε μένα...δεν φαινέταί να παιζει κατι αλλο....Επισκεψη στο massaggio στην Ευελπίδων.
Τίνα λέγεται.
Κόστος 18 ευρώ.
Δεν ειναι η ιδια στα βιντεακια που χορευουν μελαχρινες!!! Αυτες ειναι βραζιλιανες ή κολομβιανες και βαζουν ελληνικη μουσικη να φαινονται πιο αλήθοφανεςΠαρε στο 2117505616
Λειτουργεί κανονικά.
Εκεί εργάζεται αυτή.
Τζάμπα λεφτά πεταμένα, μόνο για βίντεο στο τικτοκ είναι
Ούτε γυμνός, ούτε ακουμπάει όρχεις.
Βέβαια όταν είσαι μπρούμυτα ανεβαίνει από πάνω όπως στο βιντεο αλλά δεν μπορείς να κοιτάς.
Όποτε τι; Μόνο να καυλώνει ξέρει με τα βίντεο του τικτοκ...
Επισκεψη στο massaggio στην Ευελπίδων.
Τίνα λέγεται.
Κόστος 18 ευρώ.
Μασαζονομάχε μου.. θελεις να μας πεις και τα ονόματα του προμότορα και της μασατζούς για να τους βάλουμε black list ??
με συγχωρεις,εδω εισαι λαθος.Τύπε με συγχωρείς δεν μπορώ να το αποκαλύψω καθως η συγκεκριμένη παιζει σε πολύ στενό κύκλο. Απλα σας το ανέφερα σαν νοοτροπια να μη παραμυθιαζεστε. Οι καλυτερες εξηγήσεις ειναι οι ξεκάθαρες χωρις υπόνοιες , φαντασιώσεις και αστερίσκους.
με συγχωρεις,εδω εισαι λαθος.
το πρωτο που θα επρεπε να κανεις,ειναι να τους ξεβρακωσεις.
εκτος αν συντρεχουν αλλοι λογοι που δεν θες να μιλησεις.
εγω επιμενω. αν ειναι μελος εδω θελει ξεβρακωμα.Συντρέχουν Τύπε γιατι ειναι τελειως αματούρι φάση. Απλά ενας φίλος μου τη συστησε την έχουν πάρει κ αλλοι 3-4 φίλοι του. Η τυπισα ειναι τρελή γαμιεται και σε ραντόμ μέρη. Για αυτο πήγα.Αλλα εγω πηγα σπιτι της βέβαια. Μπορει να το έχει κόλλημα. Αλλα ειναι και αρρηβωνιασμένη οπότε θα μπλέξουμε. Δεν ειναι για να την αναφέρω γενικότερα.