Δέν εννοώ φυσικά νά δείξει τό πρόσωπό της.Τό σώμα της εννοώ.Σε καμμία φωτογραφία δέν φαίνονται βυζιά γιά παράδειγμα.
δες εδω..
Δέν εννοώ φυσικά νά δείξει τό πρόσωπό της.Τό σώμα της εννοώ.Σε καμμία φωτογραφία δέν φαίνονται βυζιά γιά παράδειγμα.
ελληνιδα , amateur, ανεξαρτητη κ σχετικα μικρη ειναι παιχτη
λογικο ειναι να κρυβει το προσωπο της..
Φίλε άς είμαστε λίγο ακριβείς όταν επικοινωνούμε.Στά σοβαρά πιστεύεις ότι είναι ερασιτέχνις
(amateur);
τελος..
απ' οτι ξερω εχει βγει στην αγορα κανα 5μηνο..
κ οι υπηρεσιες της ειναι GFE.. προς τα ορια του κομοδινου..
με αυτα τα κριτηρια εγω λεω οτι ειναι ερασιτεχνις..
Τά κριτήρια γιά νά χαρακτηρίσουμε κάποια σάν ερασιτέχνιδα δέν είναι αυτά.Η Μαίρη είναι επαγγελματίας.
δεν αντιλεγω φιλε μου,εχω εξηγησει και σε αλλα χτυπηματα οτι μου αρεσει συγκεκριμενος τυπος κοριτσιου και απλα θα σου πω οτι οταν την πρωτοπηδηξα τη μικρη γουσταρα και ας το πουμε ψιλοκολλησα κιολας.δεν γνωριζω τον ντινο ,ουτε εχω χωραφια να μοιρασω μαζι του,θα μπορουσε ομως να μου απαντησει με το δικο σου υφος.επισης,δεν διεκδικω δαφνες πολλων κριτικων,δεν υπαρχει ουτε τρομερη διαθεση-δεν ειμαι και πιτσιρικας- αλλα ουτε και η ευμαρεια η οικονομικη,οπως των περισσοτερων μας νομιζω.αυτα προς λυση τυχον παρεξηγησης.Sorry που παρεμβαίνω , αλλά με 2 κριτικές όλες και όλες που έχεις , που αφορούν τη Μαίρη και μόνο , ο καθένας μας που δεν σε ξέρει , το μόνο που μπορεί να συμπεράνει είναι ότι οι χαρακτηρισμοί του ntinos69 προς το πρόσωπο σου είναι ευσταθής όσο και αν δεν σου αρέσουν...
περιστασιακα το κανει το επαγγελμα, δεν ειναι η κυρια ασχολια της (απ οτι ξερω)..
περιστασιακα το κανει το επαγγελμα, δεν ειναι η κυρια ασχολια της (απ οτι ξερω)..
Δηλαδή τι ξέρεις...γιατί δε το λες ?????
αυτη μου εχει πει οτι σπουδαζει κ οτι δουλευε το καλοκαιρι..
δυο φορες που την συναντησα ηθελε απογευμα ή σκ, αν αυτο λεει κατι
τιποτα παραπανω..
πειτε την αληθεια τωρα .. ειναι ωραιο αυτο τωρα ? οχι πειτε την αληθεια .. δεν ξερω τι προσφερει αλλα ειναι κωλος και βυζια αυτα ??
Υ.Γ. η μαιρουλα παντως μειωσε την τιμη (καιρος να το κανουν κ αλλες), οπως ανακοινωσε ο amateurlover, διευρυνε κ της υπηρεσιες της κ πρεπει να της το αναγνωρισουμε
Υ.Γ. η μαιρουλα παντως μειωσε την τιμη
το κλειδί της πόλης πότε να της το δώσουμε?
γουστα ειναι αυτα..
τα βυζια ειναι κ χειροτερα απο οτι στην φωτο κ ο κωλος ισως λιγο καλυτερος..
Υ.Γ. η μαιρουλα παντως μειωσε την τιμη (καιρος να το κανουν κ αλλες), οπως ανακοινωσε ο amateurlover, διευρυνε κ της υπηρεσιες της κ πρεπει να της το αναγνωρισουμε
δεν θα το δωσω παντως στην εβιτα που δουλευει μηχανικα κ σου τρωει κ ενα εικοσαλεπτο..