Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
sorry αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι 150 με φιλί και κώλο (έστω και μία φορά) και ΠΟΛΥ περισσότερο καύλα είναι καλύτερο deal....
Καλησπέρα στη παρέα..
εγώ επικοινωνησα με τη Μαίρη στο κινητό καθώς είδα ότι πλέον δίνει ενώ μέχρι πριν από καιρό η πρώτη επαφή γινόταν με μέηλ..μου απάντησε και πάνω κάτω σε υπηρεσίες είναι αυτα που ξέρετε εκτός από τη πίσω πόρτα και η τιμούλα στα 100 ευρώ..
Κώστας
στα 100 νομιζω με cim,cif,δυστυχως οχι με φιλια στο στομα.φιλα ρε κοριτσι μου,εδω τα παιρνεις ολα παντου!τι εγινε η μαιρη??
εχει κανενας νεα της???
στα 100 νομιζω με cim,cif,δυστυχως οχι με φιλια στο στομα.φιλα ρε κοριτσι μου,εδω τα παιρνεις ολα παντου!
στα 100 νομιζω με cim,cif,δυστυχως οχι με φιλια στο στομα.φιλα ρε κοριτσι μου,εδω τα παιρνεις ολα παντου!
Το φιλί στο στόμα υποθέτω είναι μόνο για το ...αγόρι της
ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα φιλε!!!ακομα και οι πουτανες... ;) ;) ;)έχουν "αγόρια" οι πουτάνες???
εγώ νόμιζα πως έχουν ΜΟΝΟ νταβατζήδες......
ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα φιλε!!!ακομα και οι πουτανες... ;) ;) ;)
οχι κατι συγκεκριμενο απλα ειναι και αυτες ανθρωποι με αναγκες και σιγουρα θα χρειαζονται και αυτες καποιον...τωρα αν αντεχουν οι αντρες να το ξερουν ειναι αλλο...εγω δεν θα αντεχα παντως...κάτι θα ξέρεις για να το λες boy... ;)
bre oyst!!!καλα που το διαυκρινισες, γιατι νομιζα οτι εγραφε ο ίβλης..
ρε amateurlover..
για ενημερωσε μας..
αρχισε να φιλαει το κομοδινο??
Τι να την κανεις οταν η μαλακισμενη δεν απαντα στο τηλεφωνο?
Βρε ουστ απο εδω καριολα!!
Ναι, ναι, ναι κ πάλι ναι! την έχω πάρει τον οκτώβριο ίσα με 15 τηλέφωνα διαφορετικές ημέρες κ ώρες, έχω στείλει κ ένα μην/μα το μόνο που πήρα ήταν μια αναπάντητη μια φορά που όταν ξαναπήρα δεν απάντησε πάλι! δεν ξέρω τι γίνεται. ή δουλεύει όποτε γουστάρει ή το παίζει ντίβα ή κάτι άλλο. ότι κ να'ναι δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά αυτή. κ μην μου απαντήσει κάποιος ότι είναι αματούρι. αρχίδια. όποια παίρνει λεφτά για γαμήσι είναι προ.
ΣΕ πιο γραφειο ειναι τωρα?