Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τωρα αν πω οτι εβγαλε τις φωτο για να μεινουν οι καλλες βαθμολογιες και κριτικες και να μην μπορουμε να δουμε ποσο μπαζο ειναι θα γινω κακος?
τα ειπαμε αυτα..οποτε αποφασισει να βαλει νεες ρετουσαρισμενες φωτο,εγω θα ποσταρω απο διπλα τις παλιες..Τωρα αν πω οτι εβγαλε τις φωτο για να μεινουν οι καλλες βαθμολογιες και κριτικες και να μην μπορουμε να δουμε ποσο μπαζο ειναι θα γινω κακος?
& γιατι δεν τα γραφει η ιδια αφου εχει εδω λογ/σμο???τα παραπάνω αποτελούν τη γνώμη της μαίρης
& γιατι δεν τα γραφει η ιδια αφου εχει εδω λογ/σμο???
γιατι δεν ξεμπροστιαζει η ιδια τους συγκεκριμμενους παιχτες με τις ψευτικες κριτικες???
& εσυ το εκανες..δεν ήξερα ότι έχει λογαριασμό ... μου ζήτησε πάντως να τα μεταφέρω
& γιατι δεν τα γραφει η ιδια αφου εχει εδω λογ/σμο???
γιατι δεν ξεμπροστιαζει η ιδια τους συγκεκριμμενους παιχτες με τις ψευτικες κριτικες???
& εσυ το εκανες..
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γιατι???
κανεις ψυχικα???
ολως τυχαιως δε,εισαι ο πρωτος που δινεις το e-mail της & λες οτι την εχεις γαμησει..όχι δεν κάνω ψυχικά ... απλά έχω την αίσθηση του ότι ο καθένας πρέπει να δίνει εδώ μέσα όποια πληροφορία έχει γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα το site... και γενικά εδώ μέσα υπάρχει μια τάση για αυθαίρετες αρνητικές γνώμες που πολλές φορές αποπροσανατολίζει και δημιουργεί πρόβλημα όχι μόνο στις κοπέλες αλλά και στα μέλη που προσπαθούν να καταλάβουν αν πρέπει να συναντήσουν μια κοπέλα ... αν δεν έχεις την ίδια αίσθηση μην ασχολείσαι δεν θα καταλάβεις ποτέ το σκεπτικό μου
Γιατί δεν το κάνει για να πουν και οι δυσαρεστημένοι πελάτες ότι τους παρακαλεί έμμεσα να μην γράψουν κακή κριτική??& γιατι δεν τα γραφει η ιδια αφου εχει εδω λογ/σμο???
Και επιπροστέτως, γιατί να βγουν οι φωτογραφίες;
Οι κριτικές έτσι κι αλλιώς παραμένουν, από τις φωτο
που αφαιρέθηκαν τι ακριβώς κερδίζει. Η απάντηση της δε
μου λέει απολύτως τίποτα, πέρα από το "παράπονο" για τις
ψεύτικες κριτικές. Επίσης δε μας διευκρίνισε για ποιο λόγο
ζήτησε και τι ακριβώς να αφαιρεθεί. Μήπως κάνω λάθος
ολως τυχαιως δε,εισαι ο πρωτος που δινεις το e-mail της & λες οτι την εχεις γαμησει..
& εγω απλα αναρωτιεμαι φωναχτα ποιος αποπροσανατολισμος παιχτη???
μιλατε για μια γκομενα με βυζι που κρεμεται μεχρι το πατωμα,που δεν δινει φιλια,δεν δινει κουλουρι κλπ..
δηλαδη για ενα μπαζακι που στο μεταξι θα το γαμαγε ο καθε πικραμενος με ενα 10αρικακι..
με το ζορι να την κανετε cg..
& εμεις πρεπει να το κανουμε γαργαρα & να μην την κραζουμε???
ΧΟΥ ρε..
ολως τυχαιως δε,εισαι ο πρωτος που δινεις το e-mail της & λες οτι την εχεις γαμησει..
& εγω απλα αναρωτιεμαι φωναχτα ποιος αποπροσανατολισμος παιχτη???
μιλατε για μια γκομενα με βυζι που κρεμεται μεχρι το πατωμα,που δεν δινει φιλια,δεν δινει κουλουρι κλπ..
δηλαδη για ενα μπαζακι που στο μεταξι θα το γαμαγε ο καθε πικραμενος με ενα 10αρικακι..
με το ζορι να την κανετε cg..
& εμεις πρεπει να το κανουμε γαργαρα & να μην την κραζουμε???
ΧΟΥ ρε..
σαλτα & γαμησου ρε..
τσιμπα & τουμπεκιαστειτε μουνοπανα..
αυτο σε πειραξε ρε παλιομαλακα???το πρόβλημα εδώ μέσα είναι ότι κάποιοι βρίζουν χωρίς λόγο και θεωρούν την περιφρόνηση του άλλου αδυναμία .... άλλη όρεξη δεν είχα από το να απαντήσω σε σένα που θες να κάνεις τον έξυπνό .... έχω και άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω .... όταν μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος τα ξαναλέμε
φιλε πλεζ αυτη η Μαιρη που αναφερεται εδω δεν ειναι η Μαιρη - cg στην οποια αναφερεται αυτο το θρεντ, καθως το τηλ της τελειωνει σε 205 και οχι σε 833 που γραφει εκει. οσοι εχουν το τηλ της μπορουν να το επιβεβαιωσουν αν θελουν.σαλτα & γαμησου ρε..
τσιμπα ] & τουμπεκιαστειτε μουνοπανα..
ΡΟΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ..
αυθαίρετες αρνητικές γνώμες που πολλές φορές αποπροσανατολίζει
οκ..φιλε πλεζ αυτη η Μαιρη που αναφερεται εδω δεν ειναι η Μαιρη - cg στην οποια αναφερεται αυτο το θρεντ, καθως το τηλ της τελειωνει σε 205 και οχι σε 833 που γραφει εκει. οσοι εχουν το τηλ της μπορουν να το επιβεβαιωσουν αν θελουν.