amateurlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μακρια γαιδουρα!τι λαιμουδακι?
μηπως παιζετε και τσιγκολελετα?
μακρια γαιδουρα!τι λαιμουδακι?
μηπως παιζετε και τσιγκολελετα?
μακρια γαιδουρα!
περι ορεξεως λενε κολοκυθοπιτα...
δοκιμασα και εγω...
δεν μου πολυαρεσε ρε παιδια...
καλο σωμα, αν και ξεραμενο,πεσμενο -κατι τετοιο -βυζι,
και εχω την εντυπωση πως δοντια εχει ψιλοπεριεργα...
μπορει να κανω λαθος δεν ηθελα να της πω ανοιξε το στομα σου, να τσεκαρω, απο ευγενια...
δεν μαρεσε ιδιεταιρα, με τπτ δεν ξαναδοκιμαζω...
ξαναλεω..προσωπικη αποψη ειναι, οποτε μην κραζεται..
αναγνωριζω πως η μεγαλη πλεοψηφια την καραγουσταρει..
αλλη μια "διαφημιστικη" φωτο απο αγγελια της http://[URL unfurl="true"]www.greekswinging.gr/components/com_djclassifieds/images/7067b238c62ab448176cf4c02c6d6f45pisw6.jpg[/img[/URL]]Συμφωνω απολυτα, ολα καλα δουλευταρου στο κρεβατι αλλα δεν... το δε βυζι μοιαζει να εχει τα'ι'σει baby
οχι οτι ειναι κακο αυτο, αλλα γι'αυτο μαλλον εχει παρει την κατω βολτα.
Οσο για υπηρεσιες, GFE χωρις φιλι, δυσκολο... και το γκροβερ δεν δινει αν και μοιαζει
καρα-δουλεμενο, οποτε...
& φαντασου οτι ολοι εκθειαζουν την κωλαρα της μαιρης..Ρε αυτος ο κωλος θελει λιμαρισμα
οκ..Η αληθεια ειναι οτι απο κοντα και απο πισω ειναι καλυτερος
ενω αυτες ειναι καλυτερες..Aυτη η φωτο αυτος που την διαλεξε να την βαλει μαλλον μαλακια εκανε !!!
υπηρχαν αρκετες & αρκετοι την εκθειαζαν παρα του οτι δεν φιλαει,δεν δινει κουλουρι..μαλλον ζητησε απο τον αντισθενη να τις βγαλει για δικους της λογους..Τα αξίζει αυτά που ζητάει η Μαιρούλα;
Δεν υπάρχει καμιά κριτική ή κάνω λάθος;
υπηρχαν αρκετες & αρκετοι την εκθειαζαν παρα του οτι δεν φιλαει,δεν δινει κουλουρι..μαλλον ζητησε απο τον αντισθενη να τις βγαλει για δικους της λογους..
Σωστόυπηρχαν αρκετες & αρκετοι την εκθειαζαν παρα του οτι δεν φιλαει,δεν δινει κουλουρι..μαλλον ζητησε απο τον αντισθενη να τις βγαλει για δικους της λογους..
υπηρχαν αρκετες & αρκετοι την εκθειαζαν παρα του οτι δεν φιλαει,δεν δινει κουλουρι..μαλλον ζητησε απο τον αντισθενη να τις βγαλει για δικους της λογους..
στο κατω κατω κ τωρα μπορει ο οποιοσδηποτε συναγωνιστης να πει την αποψη του η την κριτικη του μεσω του θρεντ.προφανως οπως λεει κ ο πλεζ θα εχει τους λογους της.υπηρχαν αρκετες & αρκετοι την εκθειαζαν παρα του οτι δεν φιλαει,δεν δινει κουλουρι..μαλλον ζητησε απο τον αντισθενη να τις βγαλει για δικους της λογους..
δοθηκαν οι απαραιτητες εξηγησεις & βεβαια οι κριτικες ξαναμπηκαν στην θεση τους..υπηρχαν αρκετες & αρκετοι την εκθειαζαν παρα του οτι δεν φιλαει,δεν δινει κουλουρι..μαλλον ζητησε απο τον αντισθενη να τις βγαλει για δικους της λογους..
δοθηκαν οι απαραιτητες εξηγησεις & βεβαια οι κριτικες ξαναμπηκαν στην θεση τους..
τσιμπηστε & μια φρεσκια & βγαλτε τα συμπερασματα σας..
μου αρκει που ξαναανεβηκαν οι κριτικες ;)..σε καλυψαν οι εξηγησεις?