alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Τι είναι το Γκροβερ ρε παιδιά για να μαθαίνουμε?Γκρόβερ δε δινει στους πελάτες και φαντάζομαι σίγουρα όχι σε αυτούς που την απειλούν. Τι καταλαβαίνεις τώρα με αυτό το ύφος ρε σύ?
Τι είναι το Γκροβερ ρε παιδιά για να μαθαίνουμε?
Ημουν.Τώρα που έμαθα τι είναι το γκροβερρε νεοπα μας δουλευεις? ακου τι ειναι το γκροβερ. του κατηχητικου εισαι?
ΣΕ ΛΙΓΟ θα μασ πειτε οτι δεν ξερει απο που κατουρανε οι αντρεση καθε μια εχει τον τυπο τηs, την προσωπικοτητα τηs, υπαρχουν παντα και τα μειον και τα συν. δυστυχωs δεν μπορουμε να τα βρουμε ολα σε μια. τα συν τηs μαιρηs υπερισχυουν. ενα απο αυτα ειναι οτι εχει και στενο μουνακι.
νομιζω πολυ βελτιωση,την τελευταια φορα στην ηταν το κατι αλλο,κανονικο deepthroat!Εμένα μου άρεσε. Πολύ όμορφη προσεγμένη και καθαρή και παίρνει και αρκετή βελτίωση. Από τις ωραιότερες παρουσίες στο χώρο πάντως.
φιλε το μειλ της ειναι mary.kapk@gmail.com oso για κωλαρα!!δες το απο πισω!!καλησπερα παιδια μολις ειδα τη μαιρη νεα καταχωρηση σαν ανεξαρτητη call girl αλλα δε μπορω να βρω πουθενα πληροφοριες.Ξερει κανεις κανα site η τπτ αλλο σχετικο με τη κοπελα?? Παντως φαινεται οτι εχει απιστευτη κωλαρα!!!
για οσες κ να βαρεσεις...Χαζή απορία το ξέρω αλλά θα την κάνω.. 140 ευρώ παίρνει για μια ώρα όσες φορές και να τελειώσεις η για μια ολοκλήρωση;;
θα σου απαντησει. παντωs αν βιαζεσαι θα στο στειλω.καλησπερα κυριοι εχω στιλει 4 με 5 email στη μαιρουλα και απανηση δεν εχω παρει εχει κανεισ τηλεφωνο ευχαριστω
θα σου απαντησει. παντωs αν βιαζεσαι θα στο στειλω.
αν βιαζομε λεει μετα απο τοσες καλες κριτικες φυσικα και με ενδιαφερη αμεσα αν μπορεις στειλε μου τηλεφωνο ευχαριστω