sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 593
- Πόντοι
- 5.845
Έχει καμιά αγγελία να δούμε φωτο; Τηλέφωνο κανείς;
Έχει καμιά αγγελία να δούμε φωτο; Τηλέφωνο κανείς;
Στείλε mail εδω : mary.kapk@gmail.com και θα σου απαντήσει για όλα....
Νομιζω ότι για να μπει στη λίστα πρέπει να έχει κανονικές φωτογραφίες (έστω με mosaic στο πρόσωπο)..
αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Mod
δεν μιλησες μαζι της...με τον "ατζεντη" της μιλησες...μιλησα σημερα μαζι της σε μαιλ και γυρναει παρασκευη μου ειπε!!!
δεν μιλησες μαζι της...με τον "ατζεντη" της μιλησες...
1ον δεξου απαντησεις που απλα διαφωνουν η συμπληρωνουν τα λεγομενα σου...η συγκεριμενη απαντηση απλα συμπληρωνε το "νεο" που εγραψες!
και απλα στο ειπα για να μην παραμυθιαζεσαι οπως εκανα και εγω στην αρχη οτι μιλαγα μαζι της και μονο μαζι της..αρα η απαντηση μου ειχε και συμβουλευτικο χαρακτηρα
2ον ποσός με ενδιαφερει τι γνωμη εχεις σχηματισει εσυ για εμενα...αυτο με ενδιαφερει μονο στους φιλους και συανργατες μου!μαθε να ακους τους αλλους οπως κανω και εγω!
3ον απο τις παραπανω 2 απαντησεις τελικα εσυ φαινεσαι κομπλεξικος που δεν δεχεσαι ουτε συμβουλη,ουτε αρνηση...και μαλιστα οχι κομπλεξικος...αλλα ξερολας!
φιλια πολλα!
ολο και κατι θα βρεις εδω...αυτη την mary που μπορουμε να την βρουμε δώστε καμια πληροφορία εστω και με π.μ.
χα χα χαολο και κατι θα βρεις εδω...
ζιζι σου ζητησε η Μαιρουλα 500αρα? νομιζω πρεπει να παιζει λαθος..ρε την ψολου και ηθελε και 500
φιλε jordan νομιζω 140Μην την σαμποταρετε την κοπελλα ειναι οκ και ζηταει 150 και τα αξιζει!!!!!