kinezos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λες να ειναι το ποτεμκιν?
part 2
Επειδή κάποιοι είμαστε από επαρχία και δεν ξέρουμε τις κοπέλες, ποιά είναι η Μάρτα και ποια η Βίβιαν??????? Με άλλα λόγια........ροζ και κόκκινο? ;)
επαρχειωτοπουλο? ειναι και οι 2 στριππερ του γκολντ,η δε μαρτα που ηρθε περσυ στο μαγαζι ηταν πιο πριν θεσσαλονικη στο la cabaret!
Ενοώ η κόκκινη ή η ροζ είναι η Μάρτα ή η Βίβιαν.........................
η ροζ με το καπελο του κοζακου ειναι η μαρτα!απλα απιστευτη μουναρα!
ʼσε φίλε μου και ερωτεύτικα σφόδρα χτες...................καλά που μένω μακριά!!!! ;)
παιδια εχετε δικιο.......ημουν εξω για ποτακι με φιλη στριπτητζου(δεν λεω ποια εννοειται) και με το που μπαινω μεσα και ανοιγω τσουπ στον θεμο για την ολγα φαρμακη....και προς μεγαλη μου εκπληξη βλεπω την μαρτα και την βιβιαν!και φυσικα αρχιζω να τραβαω δυνατα μαλακια σε σημειο που θα την χαρακτηριζα "αγρια φραπεδια"...τωρα συνηλθα και ποσταρα......
Πρεπει να της τον εσταξε πολυ αγρια ο καραφωτης για να μιλαει με τοση εμπαθεια για τους ελληνες ανδρες.Καλα ο Μικρουτσικος και οι μαλακιες που ξεστομιζε η Λυτρα δεν σας χαλασαν καθολου? Εμενα θολωσε το ματι μου...
Θα πρεπει να εχετε πολυ γερα νευρα μαγκες.
Πρεπει να της τον εσταξε πολυ αγρια ο καραφωτης για να μιλαει με τοση εμπαθεια για τους ελληνες ανδρες.
Οπως και ναχει μια 30αρα+ που ηρθε στην ελλαδα να κανει πιπες στο φοιβο για να κανει καριερα,δε νομιζω οτι πρεπει να την παιρνουμε σοβαρα.
Καλο milf δε λεω αλλα μονο για 2-3 σουξε,ναναι καλα κατι μαλακες που πανε στο μαγαζι και της τα σκανε.
Παντως στον επομενο γαμια της προτεινω καθημερινα 7-8 φαπες καθε πρωι για να μαθει οτι ο ελληνας δεν ειναι σα κατι φλωρακια στο canada.
Οπως και ναχει μια 30αρα+ ...
Καλά ρε γμτ τόσες ωραίες, νέες, γκόμενες με άσχημη φωνή έχει η Ελλάδα, πρέπει να μας κοτσάρουν στη μούρη τα μεγαλούτσικα, μπάζα με άσχημη φωνή(Λύτρα - Βανδή);