Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Κάνει η Ειρήνη πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις;
πηγαινε και μιλησε της
Κάνει η Ειρήνη πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις;
Εγώ πάντως 3 φορές που είχα δοκιμάσει το διάστημα Μαιο - Ιουνιο, αποτυχία και τις 3(την μια φορά μεσημεράκι κατά τη 1 και κάτι και τις άλλες 2 απόγευμα μετά τις 5). Ποτέ δεν άνοιξε η μαγική πόρτα, ίσως ήμουν άτυχος και είχε πελάτη η γυναίκα. Αν γίνει και 4η προσπάθεια ελπίζω σε θετικό αποτέλεσμα .Καλά να περνάνε οι πιο τυχεροί από εμάς(νομίζω στο συγκεκριμένο είναι απλά θέμα τύχης).
Σίγουρα το καλυτερο θα ηταν αυτο,να γλιτωνουμε τους τσαμπα δρομουςΑυτό μας έλειπε τώρα,πριν από την επίσκεψη να διαβάζουμε το ωροσκόπιο αν μας ευνοούν τα άστρα. Θα μπορούσε να δίνει το τηλέφωνο και να κλείνει ραντεβού, όπως κάνουν όσες δουλεύουν μόνες τους
λοιπόν η ειρήνη αν περάσεις και γίνεις πελάτης δίνει τηλέφωνο
όταν είναι μόνη της και δεν υπάρχει κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο η να ανοίξει την πόρτα δεν παρατάει τον πελάτη που περιποιείται
επίσης η ειρήνη ακόμα και αν έχει στο άλλο δωμάτιο πελάτη το πρόγραμμα της θα το κάνει κανονικά το μασάζ κλπ
η ειρήνη είναι η μιλφ καλοβαλμένη γειτόνισσα που γουστάρει το σεξ και ξέρει να περιποιείται τον πελάτη
μετά τη δουλειά κουρασμένος περνάω από την ειρήνη απολαμβάνω ένα χαλαρωτικό αναζωογονητικό μασάζ και την βασιλική της πίπα και σεξ σε ότι στάση γουστάρω - μου έχει κάνει εντύπωση η ευκινησία της-
Επειδή χρειάζομαι μια θεραπεία,εργάζεται αυτή την εποχή και πότε ρε παιδιά αν ξέρει κάποιος;;;; ΕυχαριστώΜου σακατεψε τη μεση η Ειρηνη.
Εδώ λέμε δεν ανοίγει τις καθημερινές τύπε μου!!!Σάββατο είναι ανοιχτό?
Επειδή χρειάζομαι μια θεραπεία,εργάζεται αυτή την εποχή και πότε ρε παιδιά αν ξέρει κάποιος;;;; Ευχαριστώ
καθημερινές δε με βολεύουν τα ωραρια. Μπορεί να κάνει διακοπές ή γυναίκαΕδώ λέμε δεν ανοίγει τις καθημερινές τύπε μου!!!
Και Σαββατοκύριακα ανοιχτά, μετά τις 12:00 13:00καθημερινές δε με βολεύουν τα ωραρια. Μπορεί να κάνει διακοπές ή γυναίκα