σελιδα.................
συγνωμη φιλε, μαλλον το θρεντ επρεπε να γραψω . . . .
σελιδα.................
παίδες..... ΜΗ ΤΥΧΟΝ και έχετε καμιά σημερινή φάση με Ειρήνη?
Έχω πάρει τόσες φορές τηλ. αλλά τπτ....
έχει επιστρέψει από Πάσχα? ξέρουμε?
ευχαριστώ
Αντιστοιχο σε θεμα τιμη και υπηρεσιων δεν υπαρχει η τουλαχιστον εγω δεν ξερω..Επίσης, αν δεν την βρω ψάχνω κάτι αντίστοιχο σε κόστος και υπηρεσίες.....
έχετε να προτείνετε τπτ??
γιατί εδώ και πααααρα πολύ καιρό έχω "αράξει" Ειρήνη που ξέρω πως περνάω καλά..
Απλά με ανησυχεί που δεν μπορώ να την βρω
Αντιστοιχο σε θεμα τιμη και υπηρεσιων δεν υπαρχει η τουλαχιστον εγω δεν ξερω..
Παίχτη μου επειδή φαίνεται να είσαι βαθύς γνώστης, κάπου νωρίτερα στο νήμα αναφέρεται €50 και τα δυό κορίτσια για μια ώρα (βέβαια κανα χρόνο πριν) ... Παίζει κάτι τέτοιο ???Και να μην απαντησει σε κουδουνι φευγεις πας πινεις έναν καφέ και μετα από κανα μισάωρο επιστρέφεις. Συνηθως είναι μέσα με πελάτη και επειδή άλλη κοπέλα δεν υπάρχει δεν θα ανοιξει αν την πετυχεις με πελάτη σε δωμάτιο.
Αμα ειναι εκει η αλλη κοπελα ισχυει.Τελευτεα που ειχα παει δεν ηταν εκει.Τωρα για το πενηντα ισχυει οταν επερνε η ειρηνη 30 τωρα που παιρνει 40 δεν ξερωΠαίχτη μου επειδή φαίνεται να είσαι βαθύς γνώστης, κάπου νωρίτερα στο νήμα αναφέρεται €50 και τα δυό κορίτσια για μια ώρα (βέβαια κανα χρόνο πριν) ... Παίζει κάτι τέτοιο ???
Παίχτη μου επειδή φαίνεται να είσαι βαθύς γνώστης, κάπου νωρίτερα στο νήμα αναφέρεται €50 και τα δυό κορίτσια για μια ώρα (βέβαια κανα χρόνο πριν) ... Παίζει κάτι τέτοιο ???
ισχυει το μασαζ ειναι πολυ πανω του μετριου..ετσι εχω πει και εγω και συνεχεια ξαναπαω..Επειδη ρωτησε και ο πάνω 30 ευρω ειναι μασαζ με στοματικο και τελειωμα στο έτσι. Το ετσι ειναι ειτε πιπα ειτε μαλακια ειτε ισπανικό. Με 40 ειναι και σέξ.
Προσωπικά έχω ξεχαρμανιάσει κάποιες φορές με την Ειρηνούλα με 30 ευρώ που ήθελα περισσοτερη ώρα και μασαζάκι. Έκανα και το μπανάκι μου με την ηρεμια μου στο κατα τα αλλα μικρο αλλα καθαρό ντουζιεράκι. Εμφανισιακα κινειται σε μιλφ επαρχιώτισσα. Συμπεριφορά άψογη. Ενω κάποιες φορές εχω πει οκ τέλος δεν θα ξαναπάω. Την έχω πάρει σιγουρα 10 φοορές ολο ξανακατηφοριζω προς τα εκει. Για κάτι καλο και φθηνο.
Εντάξει οι 100αρες και οι 80αρες που ζητάνε άλλες δεν υπάρχουν.
ισχυει το μασαζ ειναι πολυ πανω του μετριου..ετσι εχω πει και εγω και συνεχεια ξαναπαω..
Αμα ειναι εκει η αλλη κοπελα ισχυει.Τελευτεα που ειχα παει δεν ηταν εκει.Τωρα για το πενηντα ισχυει οταν επερνε η ειρηνη 30 τωρα που παιρνει 40 δεν ξερω
Παίχτες μου ευχαριστώ , νομίζω ότι αξίζει μια επιτόπου έρευναΕπειδη ρωτησε και ο πάνω 30 ευρω ειναι μασαζ με στοματικο και τελειωμα στο έτσι. Το ετσι ειναι ειτε πιπα ειτε μαλακια ειτε ισπανικό. Με 40 ειναι και σέξ...
χαχαχα ειναι και αργο και μικρο το ασανσερ για αυτουϛ που εχουν κλειστοφοβια...Ναι ειναι πολυ καλη σε ολες τις υπηρεσιες της και η ρογα της καυλώνει ευκολα. Με το που την βαλεις στο στομα και αρχισεις τον θηλασμο γινεται κάγκελο!
Απλα οσοι ψάχνουν για μοντέλα και τρελιάρες μην πάνε καν. Τσάμπα θα ανεβουν στον 5ο.
αγνωστο φιλε πρωτη φορα το ακουω..τοσεϛ φορεϛ εχω παει δεν μου εχει τυχη..αρα θα ειναι προσφατοξέρουμε τη επέμβαση έκανε και δεν αφήνει να παίξουμε με το νινι της
έπαιζε παλιά με την ΕβίταΠαίχτη μου επειδή φαίνεται να είσαι βαθύς γνώστης, κάπου νωρίτερα στο νήμα αναφέρεται €50 και τα δυό κορίτσια για μια ώρα (βέβαια κανα χρόνο πριν) ... Παίζει κάτι τέτοιο ???
Eγώ όσες φορες και να χω προτεινει να μπει και η άλλη ολο η Ειρήνη μου λέει πως βαριέται και δε θέλει...Παίχτη μου επειδή φαίνεται να είσαι βαθύς γνώστης, κάπου νωρίτερα στο νήμα αναφέρεται €50 και τα δυό κορίτσια για μια ώρα (βέβαια κανα χρόνο πριν) ... Παίζει κάτι τέτοιο ???
τώρα πλέον αποσύρθηκεEγώ όσες φορες και να χω προτεινει να μπει και η άλλη ολο η Ειρήνη μου λέει πως βαριέται και δε θέλει...
ξέρουμε τη επέμβαση έκανε και δεν αφήνει να παίξουμε με το νινι της