dimitris212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Μπορω και γω να εχω το τηλ της γιατι εχω κατεβει 5 φοες αδικα απο μαρουσι?
Πήγα από το μαγαζί για πρώτη φορά το Σάββατο κατά τις 1.30μμ. Χτυπησα κουδούνι και η θύρα άνοιξε διάπλατα χωρίς να έχω πάρει τηλέφωνο νωρίτερα.
Με υποδέχθηκε η Ειρήνη, φιλική και άνετη. Δυστυχώς τη βρήκα υπερβολικά μεστωμένη και ασχημούλα και δεν πέρασα αλλά της δίνω πόντους για το φιλικό στυλάκι.
Άργησε να ανοίξει γιατί είναι και κάποιας ηλικίας. Δώστε της χρόνο να φτάσει στο θυροτηλέφωνο.μαλλον ειμαι σχεδον τυχερος....περασα μια φορα χτυπαω κουδουνι τζιφος....ξανα μετα απο 20 λεπτα και εδω ειμαστε...απο εμφανιση ετσι κι ετσι απο κρεβατι
εμενα παντως μια φορα που πηγα πριν κανα 5μηνο μου ανοιξε μια χαρα, σε δευτερολεπτα!! μια χαρα το ειρηνακι, για την ηλικια της, ειδικα αν της φερθει καλα και ο πελατης το ανταποδιδει ;)
αμα χτυπησουμε στο ΕΝΤΕΡ;δεν μπορεί κάποιος που έχει επαφή με την Ειρήνη να πάρει πληροφορίες? ή υπάρχει ανταγωνισμός στην είσοδο υπάρχει και το κουδούνι ENTER μάλλον 2ος οροφος
Παιδιά....το κουδούνι -έχει γραφτεί πολλάκις εδώ πέρα- γράφει γραφείο_5 και είναι στον 5ο...
Δεν έχει σχέση με 2ο όροφο....
Όντως η Ειρήνη -αν έχει πελάτη και λείπει και η άλλη κοπέλα- ΔΕΝ ανοίγει (μουχει τύχει να έχω "συνεδρία" να χτυπάνε κουδούνι και να μην διακόπτει την συνεδρία για να ανοίξει...
Και εγώ στις αρχές (για 3 φορές συνεχόμενες) δεν μπορούσα να την πετύχω... Μετά όμως συνέχεια κωλόφαρδος....
Παρόλα αυτά, όταν την πετύχετε για συνεδρία, πάρτε το τηλέφωνό της να επικοινωνείτε τηλεφωνικά πριν ή αν δεν ανοίγει να κάνετε ένα τηλέφωνο να ενημερώνετε πως πχ είστε από κάτω...
Άλλη μέθοδος.... περιμένετε μέχρι να ανοίξει η εξώπορτα και να μπουκάρετε και πάτε πάνω στον 5ο... Επίσης αν πάτε, είστε απέξω και δείτε το ασανσέρ από την διαφανή πόρτα εισόδου πως είναι στον 5ο... ε τότε μάλλον κάποιος συναγωνιστής είναι πάνω... Οπότε... πάλι περιμένετε...
αμα χτυπησουμε στο ΕΝΤΕΡ;
το "¨εντερ" πως σας ήρθε να χτυπήσετε? αναφέρθηκε κάπου ότι το κουδούνι λέει "εντερ"??
Στάλθηκε από: lakiskiss
καλημερα παιδια! εχω παει 5-6 φορες αλλα δεν εχει ανοιξει. την μια αποαυτες τις φορες χτυπαω το κουδουνη enter που λετε κ περιμενω.... κατεβενει μια κυρια κ με αρχιζει σε ενα βρισιμο, μην το ξαναπατησεις αλητη κ τι πραγματα ειναι αυτα κ πιος σου ειπε να χτυπισεις κλπ κλπ
παντος θελω να δοκιμασω αλλα ακομα δεν εχει κατσει
δεν αναφέρει για 2ο όροφο... απλά πως πάτησε το "εντερ" -για κάποιο λόγο- και έφαγε βρίσιμο μετά...
και μάλιστα θέλει λέει να δοκιμάσει....?!?!