Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Μαγκες λέτε να ειναι αυριο η Ελένη?
H Ελένη;; Όχι δεν θα είναι. Ούτε αύριο ούτε μεθαύριο ούτε ποτέ.
Μαγκες λέτε να ειναι αυριο η Ελένη?
Παιδιά, ειδικά γι αυτές τις κρύες μέρες και για τις οποίες δεν ξέρουμε ποτε θα επιστρέψει η Ειρήνη απο τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, θα σας δώσω μια συμβουλή.
Η πολυκατοικία δεν εχει κινηση. Αν υπαρχει πελάτης στην Ειρήνη θα δείτε το ασανσέρ να ειναι στον 5ο. (Φαίνεται απο την είσοδο της πολυκατοικίας) Για την μισή ωρα με 40' που κάθεται ένας πελάτης εγω δεν εχω δει να κινείται το ασανσέρ.
Οχι πως αυτο ειναι απόλυτο αλλα ειναι μια ένδειξη για να μην ξεροσταλιαζετε μεςα στο κρύο!
Αν δεν δείτε το 5 στο ασανσέρ μάλλον δεν εχει επιστρέψει ακόμα.
Τωρα απο έγκυρη μεν πηγή αλλα επειδή δεν ειναι απο εμενα, κρατάω μια επιφύλαξη, η Ειρήνη επιστρέφει την εργασία της την Τετάρτη 11/01/2017.
Επαναλαμβανω, με επιφύλαξη!
Καλη χρόνια σε ολους και καλά βόλια!!!!!
και η διαρκεια ειναι καλονικη? η χανει λογω μικροτερης τιμης?Ισχύει.
Ναι ναι κανονικά, 45' με 20€ φραπε και 30€ μπριζόλα. Είναι η μασατζου με την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης (value for money στα ελληνικα), που υπάρχει αυτή τη στιγμή.και η διαρκεια ειναι καλονικη? η χανει λογω μικροτερης τιμης?
ψαχνω να βρω μαζαζ καλο με εκτονωση που να αξιζει αλλα οχι με 60 που ζητανε αλλου .ακουγεται καλη περιπτωση να την πετυχω κιολας..
ευχαριστω!!!Ναι ναι κανονικά, 45' με 20€ φραπε και 30€ μπριζόλα. Είναι η μασατζου με την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης (value for money στα ελληνικα), που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Tυπε αυτος είναι ο αλγόριθμος του μπουρδελιαρη
Ναι ναι κανονικά, 45' με 20€ φραπε και 30€ μπριζόλα. Είναι η μασατζου με την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης (value for money στα ελληνικα), που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Νεα απο το μέτωπο . επίσκεψη σήμερα στις 7 και το ανσασερ ηταν στον πεμπτο . χτύπησα κουδουνι και μου ανοιξε αμεσως όταν ηρθε το ανσασερ εφερε και τον προηγουμενο συναγωνιστη προφανως
αφου μου άνοιξε η Ειρήνη δεν ενθουσιαστηκα απο την εμφανιση . μετα μου είπε ότι το προγραμμα έχει 40 με σεξ . την είπα ήξερα 20 μασαζ και 30 σεξ . μου λέει παλια αυτο το ανεβασαμε γιατι μερικοι έλεγαν μασαζ και φραπε στα 20 και μετα με το ζορι την τα εδιναν στο στομα η ζητουσαν πιπα . οπότε έχουμε ανατιμηση . της ειπα για 25 που ειχα πανω μου για μασαζ και φραπε αλλα αρνηθηκε . όταν κατεβαινα ανεβηκε άλλος πελάτης οποτε έχει δουλεια το κορίτσι.η μάλλον η θεια