face control παντα παιζει στα μασατζιδικα.
Εμενα πχ στο 3ης σεπτ 59 αν θυμαμαι καλα νουμερο ή 55
και στο Μονης Προδρομου δεν μου έχουν ανοιξει ποτέ. Μάλιστα στο Μονης Προδρομου ειχα κανει το εξης .... πάω κτυπάω και δεν ανοιγουνε ... πάω πιο κάτω και παιρνω τηλεφωνο από το κινητο μου.
- Γεια σας
- γεια σας
- Ειστε ανοιχτα??? θελω να περάσω για μασαζ
- Ναι βεβαια ειμαστε περάστε οποτε θελετε.
- Ναι .... πριν που σου κτυπησα όμως δεν ανοιγες
- ....
- κΥΡΙΕ σας παρακαλω μάλλον κάνετε κάποιο λαθος ...
και φυσικά το έκλεισε το κοτοπουλο.
Για αυτό μη τη ψάχνεις αμα δεν θέλουν να σου ανοιξουν δεν θα σου ανοιξουν. Η Ειρηνη όμως δε νομιζω απλα έχει φορτο ειδικα μετα τη διαφημιση που έχει πέσει το μαγαζι της κοντεύει το 8 στα 10 στην βαθμολογια .... και βεβαια όχι άδικα.
Τα ειχα γραψει και εγω αυτά στις κριτικές του καλοκαιριου ... ότι η τυπισσα πρέπει να δώσει σεμινάριο συμπεριφοράς για κάποιες που πάμε εκει σκάμε 50αρες το λιγοτερο και νομιζουν ότι μας κάνουν και χάρη. Βεβαια εγω παιρνω χαμπάρι κάτι τέτοιες .... 30αρισαμε τοσα χρονια έχουμε δει πολλα.... και δεν μπαινω καν στο τρυπάκι να μπω μέσα μαζι τους.
Εδώ ειχα καταλαβει ότι η άλλη από Χεύδεν 15 εκεινη η κοντη η γρια ηταν ολο λογια και φουμαρα και ειχε μπει ενας ειχε δωσει 70 και την πάτησε. Επισης πολλα επιπλα τα έχω παρει χαμπαρι σε μπουρδελα της φυλης και εχω γλιτώσει 20αρικα (όχι πως είναι κάτι να χασεις 1-2 στην πορεια της πορνο αναζητησης συμβαινουν αυτά αλλα καλο είναι να το αποφευγουμε οσο μπορούμε). Ευτυχως αρκετοι συναγωνιστες έχουν βοηθησει με τις κριτικές τους και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Την έχω κοψει παντως εγω την πουτανα πριν κάνει στροφη και φυγει για το δωμάτιο. Πουτανιες λενε μην κανεις στην πουταβνα ..... επισης θα συμπληρωσω μην κανεις πουτανιες και στον αρχι μπουρδελιαρη όμως