προχτες μεσημερακι εκανα αλλη μια αποπειρα στην ειρηνη ..και ναι ανοιξε η πορτα ...
ανεβηκα επανω με υποδεχτηκε η ειρηνη τονιζοντας μου οτι ειναι μονη της ..κανενα θεμα απαντησα και αφου
εγιναν οι πρωτες συστασεις και συμφωνηθηκε τι θα ακολουθουσε ..μπηκα στο δωματιο εβγαλα τα ρουχα και εφυγα για ντουζακι
μολις γυρισα ξαπλωσα στο μασαζοκρεβατο και ηρθε η ειρηνη και ξεκινησε το μασαζακι ..δυνατο καλο και επικεντρωση κατοπιν δικης μου προτροπης στα κατω ακρα οπου τα ενιωθα λιγο πιασμενα - κουρασμενα ...
το ολο θεμα πηρε κανα μισαωρο ...
αρκετα δυνατα τα χερια της και εγινε σωστη δουλεια στο θεμα μασαζ...για οποιον το γουσταρει ειναι μια καλη επιλογη
μου ειπε να γυρισω ανασκελα συνεχισε λιγο το μασαζ στα μπουτια και μετα απο λιγο αρχισε τα γλυψιματα στα παπαρια ..τα μουλιασε λιγο ...και περασε στον κορμο ..ταυτοχρονα ηρθε απο τα πλαγια και αρχισα και εγω τις μαλαξεις στον κωλο της ...τοτε μου λεει να σου δειξω και εγω την κορμαρα μου ..οπου εβγαλε τα ρουχα και αρχισε ενα πολυ καλο μπαλαμουτι και απο τους 2 ..επειτα εσκυψε και τον πηρε ολο στον στομα και τον εξαφανησε....αφου την αφησα να τον κανει τουρμπο ..εβαλα σκουφακι και την πηγα στον καναπε ..οπου και την εβαλα να κατσει επανω μου και εγω ταυτοχρονα πιπιλουσα τις ρωγες της ...την σηκωσα μετα απο λιγο και την εριξα πισωκολητο στο μασαζοκρεβατο και αφου ανεβασα την ενταση μετα απο λιγο ηρθε το τελος ...
λοιπον εμφανησιακα ειναι μια καλοστεκουμενη σαρανταρα ..τοσο την εκανα.. ψηλη κοπελα ..με λιγο κοιλιτσα ...αρα δεν προτεινετε σε μοντελοπνιχτες
εγω βαζω σε πρωτη μοιρα το μασαζ και μετα τα παρελκομενα ..τα οποια στον εν λογω χωρο ειναι σε πολυ καλο επιπεδο
το ολο κονσεπτ κρατησε κανενα 45 λεπτο μαζι με το δευτεο ντουζακι στο τελος ...
κοστος 30 ευρω ..για αυτα που χρεωνει και προσφερει ειναι 100% value for money ..οπως λενε και στην ορεινη κρητη
την ωρα που εφευγα απο τον χωρο ..βγηκε απο το σαλονακι - κουζινακι ..μια ακομα κοπελα πανω κατω στα 35-40 ..ελληνιδα την εκανα απο τις ανταλλαγες καλησπερας που εγιναν ..χωρις να ρωτησω τι παιζει ..καθοτι πηγαινε στο διπλανο δωματιο απο αυτο που ημουν εγω σε αλλον συναγωνιστη..προκειται για μια γεματουλα κοπελα με μπουκλε μαλλι και μεγαλουτσικο στηθος οπως αυτο διαγραφοταν κατω απο την μπουρνουζοπετσετα....
σε επομενη επισκεψη θα ρωτησω αν παιζουν και αλλες κοπελες ..για την συγκεκριμενη ομως να πω την αληθεια δεν μου εκανε κατι ..αλλιως θα ρωτουσα αμεσως ...
αυτα απο εμενα ..μπαινει και αυτο την λιστα ...
βεβαιως επειδη τα γουστα διαφερουν σε αλλους μπορει να μην αρεσει ..
καλα να περνατε