You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάρλεν, είσαι σκέτη καύλα !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Facial_Freak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
θες να πεις οτι δεν πας μονο για αυτην?Διάβασε τα προηγούμενα και θα το διαπιστώσεις. Πολύ χάλι! Ελπίζω να την κάνει γρήγορα από το Iguana για να ξαναπάμε.
Έχω καιρό να πάω Iguana η Μαρλέν συνεχίζει να είναι ακόμα εκεί???
Να κάνουμε καμιά επίσκεψη αν είναι ;)
εκει ειναι ...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
και πλεον δινει σε ολους το τηλ της χωρις καν να το ζητησεις.150ε παιρνει μου ειπε και πηγαινει ή στο hotel ΠΛΑΖΑ ή σε ενα αλλο του οποιο το ονομα μου διαφευγει αυτη τη στιγμηεκει ειναι ...
μπορει να κανει το κοριτσι τις τελευταιες βιζιτες για να ανοιξει σπιτικαι πλεον δινει σε ολους το τηλ της χωρις καν να το ζητησεις.150ε παιρνει μου ειπε και πηγαινει ή στο hotel ΠΛΑΖΑ ή σε ενα αλλο του οποιο το ονομα μου διαφευγει αυτη τη στιγμη
για ποια λες?και πλεον δινει σε ολους το τηλ της χωρις καν να το ζητησεις.150ε παιρνει μου ειπε και πηγαινει ή στο hotel ΠΛΑΖΑ ή σε ενα αλλο του οποιο το ονομα μου διαφευγει αυτη τη στιγμη
για τη μαρλεν.....για ποια λες?
αξιζει να τα δωσεις η....για τη μαρλεν.....
την πηρε κανενας?
λογικα την εχουν παρει πολλοι....παρα πολλοι ομως.μεχρι κ σε τσοντα επαιξε.εμενα δεν μ αρεσει,δε λεω ειναι καλουλα αλλα δεν θα εδινα χρηματα για να πηδηξω μια γκομενα για την οποια ακουγονται τοσα εστω κ αν ειναι ψεματααξιζει να τα δωσεις η....
την πηρε κανενας?
αυτη ειναι που λεγαν οτι ειναι αρρωστη και πρεζου?λογικα την εχουν παρει πολλοι....παρα πολλοι ομως.μεχρι κ σε τσοντα επαιξε.εμενα δεν μ αρεσει,δε λεω ειναι καλουλα αλλα δεν θα εδινα χρηματα για να πηδηξω μια γκομενα για την οποια ακουγονται τοσα εστω κ αν ειναι ψεματα
αυτη....αυτη ειναι που λεγαν οτι ειναι αρρωστη και πρεζου?
αχα...αυτη....
γενικα παντως αν κανεις μια επισκεψη στο μπλου ιγκουανα θα βρεις καλα κομματια.κ δεν χαθηκα οπως ειπες σε αλλο θρεντ,εδω ειμαι καθε μερα σχεδον με εξαιρεση κυριακη,δευτερα κ τριτη....απλα δεν γραφω πλεον σε ολα τα θεματα γιατι χαλαει μερικους το imageαχα...
μαλλον θελουν να αλλαξεις την γκομενα στο προφιλ σουγενικα παντως αν κανεις μια επισκεψη στο μπλου ιγκουανα θα βρεις καλα κομματια.κ δεν χαθηκα οπως ειπες σε αλλο θρεντ,εδω ειμαι καθε μερα σχεδον με εξαιρεση κυριακη,δευτερα κ τριτη....απλα δεν γραφω πλεον σε ολα τα θεματα γιατι χαλαει μερικους το image
το μπλου ιγκουανα το φοβαμαι ριχνουν πολυ φαγομα εκει
μπορει......μαλλον θελουν να αλλαξεις την γκομενα στο προφιλ σου
το μπλου ιγκουανα το φοβαμαι ριχνουν πολυ φαγομα εκει
οχι ρε μια χαρα ειναι
εχω να παω κανα χρονο,μπορει να παω αυριο να δω τι παιζειμπορει......
οχι ρε μια χαρα ειναι
διαλεξες κ εσυ τη μερα,εγω πιστευω πως για τετοια μαγαζια η καλυτερη μερα ειναι καθημερινη κ κυριως καμια δευτερα τριτηεχω να παω κανα χρονο,μπορει να παω αυριο να δω τι παιζει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις