Εντάξει παιδιά το έχετε παρακάνει.
1. Για να κολλήσεις AIDS ή οποιαδήποτε ηπαττίτιδα δεν είναι τόσο εύκολο πράγμα όσο νομίζετε. Μόνο αν υπάρχει επαφή χωρίς προφύλαξη ή αν έχει ανοιχτή πληγή π.χ στο στόμα μπορείς να κολλήσεις. Δλδ ακόμη και με γλυφομούνι είναι πολύ δύσκολο να κολλήσεις. Οπότε απολάυστε ελεύθερα την εν λόγω κοπέλα.
2. το ότι δεν της μίλαγαν οι άλλες δεν σημαίνει ότι κάτι έχει. άλλωστε και AIDS να έχει ή ήππατίτιδες όπως λέτε, αυτά δεν είναι λέπρα. Δεν κολλάνε με άγγιγμα ή αφή. Το πιθανότερο είναι να μην της μίλαγαν επειδή την ζηλεύουν καθώς παίζουν συχνά αυτά.
3. αυτό το ότι ο παρτενέρ που έκανε σεξ σόου σταμάτησε γιατί κάτι τον κόλλησε, τί μπορεί να τον κόλλησε κι αυτή να συνεχίζει ακάθεκτη κι αυτός να μην μπορεί; Γενικά διακρίνω μια δόση υπερβολής. αλλά αυτοί που πηδιούνται επί σκηνής παίρνουν μόνοι τους το ρίσκο. Ας ζητήσουν εξετάσεις από την μαρλέν κι από την κάθε μαρλέν πριν πηδηχτούν μαζί της επί σκηνής.
το να κανει εικασιες ο καθενας για το εχει και τι δεν εχει δεν βοηθα σε τιποτα.παντως η γκομενα εχει καταργησειγια τον εαυτο της τους κανονες υγιεινης που καποιες αλλες κρατανε τουλαχιστον.οταν την πηρα για ενα χορο και χωρις να την ξαναπαρει ποτε ξανα επερνε τα δακτυλα μου απο τον κολο της και τα εγλιφε μεχρι τη ριζα στο στομα της.ε αυτο ειναι κατι που δεν το κανει η καθεμια με τον καθε αγνωστο
Κοίτα ο κώλος δικός της ήταν. Αν είχε κάτι από τον εαυτό της θα τον κόλλαγε κι όχι από το δάχτυλό σου.
Μια ακτινογραφια θωρακα σε περιπτωση ανανεωσης του βιβλιαριου υγειας δεν μου λεει τιποτα,ειναι πανω απο 5 χρονια στην Ελλαδα,
Στα στουντιο μετα απο καθε γλυφακι και κοκο η κοπελα πλενετε κτλ,η Μαρλεν τι κανει? απλα παει στον επομενο,
Το ότι στο στούντιο η κοπέλα πλένεται σημαίνει κι ότι είναι καθαρή; Δλδ αν στο στούντιο έχει AIDS θα το καθαρίσει με το πλύσιμο;
Όσο για το βιβλιάριο υγείας περιλαμβάνει εξετάσεις αίματος για ηπατίτιδα B. Η ηπατίτιδα C κολλάει μόνο μέσω μετάγγισης.
Γενικά πάψτε να φοβάστε έτσι και να ακούτε φήμες.Υπάρχει κάποιος που έκανε κάτι μαζί της και κόλλησε; Να μιλάμε με γεγονότα, όχι ο φίλος του φίλου, του κουμπάρου του μπατζανάκη μου. Αν όχι, σταματήστε να τρομοκρατείτε τον κόσμο