iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και ψευτες θα ελεγαοι ανθρωποι στο περασμα του χρονου δειχνουν τελικα ποσο φτηνοι ειναι....
μαρκελλα δεν πιστευω να μιλας προσωπικα για εμενα???
και ψευτες θα ελεγαοι ανθρωποι στο περασμα του χρονου δειχνουν τελικα ποσο φτηνοι ειναι....
γιατι το λεες αυτο μαρκελλα????οι ανθρωποι στο περασμα του χρονου δειχνουν τελικα ποσο φτηνοι ειναι....
ναι αλλα αργησεις και μιλας προσωπικα και δεν ειναι καλο αυτοεχω παψει απο καιρο ν ασχολουμε με σενα αν δεν το χεισ παρει χαμπαρι.....
το λεω βαση τησ στασης σου κ καλα αντρακλας γαμιας εσυ κ εγω το ξευτελισμενο τραβελι που ευκολα μπορουμε να το ποδοπαταμε...... δε στα πανε καλα ομως διοτι για ολα υπαρχουν κ κανονισμοι κ νομοι κυριε σταυρο....γιατι το λεες αυτο μαρκελλα????
εγω δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο μαρκελλα παλι λες πραγματα που δεν ειπατο λεω βαση τησ στασης σου κ καλα αντρακλας γαμιας εσυ κ εγω το ξευτελισμενο τραβελι που ευκολα μπορουμε να το ποδοπαταμε...... δε στα πανε καλα ομως διοτι για ολα υπαρχουν κ κανονισμοι κ νομοι κυριε σταυρο....
τους κανονισμους λοιπον διαβασε τους κ εφαρμοσε τους, ειναι δικαιωμα μου οπωσ κ δικο σου να μη σε θελω στη ζωη μου ουτε σαν φιλο ουτε σαν αντρα ουτε σαν πελατη κ οφειλεις να το σεβαστεις κ να μην ξαναασχοληθεισ μαζι μου. παει πολυ κ πολυ καιρο τωρα κ δε λεει.... λοιπον με κανονισμους κ νομουσ στο εξης....καιο δεν ειναι σωστο που αναφερεις το ονομα μου αυτο δεν υπαρχει στους κανονισμους???
αυτο λεω και εγω με κανονισμους και νομους αλλα να εφαρμοζονται απο ολουςδεν νομιζω να εχω κανει κατι παρανομο και ουτε μιλησα για τα προσωπικα σου εδω
αντιθετως εσυ το κανεις....
μαρκελλα δεν κανει να μιλας για τα προσωπικα καποιου εδω μεσα και εσυ εκανες αυτο για εμενα μολις τωρα...τους κανονισμους λοιπον διαβασε τους κ εφαρμοσε τους, ειναι δικαιωμα μου οπωσ κ δικο σου να μη σε θελω στη ζωη μου ουτε σαν φιλο ουτε σαν αντρα ουτε σαν πελατη κ οφειλεις να το σεβαστεις κ να μην ξαναασχοληθεισ μαζι μου. παει πολυ κ πολυ καιρο τωρα κ δε λεει.... λοιπον με κανονισμους κ νομουσ στο εξης....
συμφωνω φιλε μουναρος και καλος ανθρωπος αλλα εχασε την ψυχραιμια της λιγο και δεν πραττει ορθωςγεια σου μαρκελλα μουναρε.........
γεια σου αστερι του βορρα μωρο μου καυλερο κ προικισμενο !!!!!γεια σου μαρκελλα μουναρε.........
συμφωνω απολυτα ειναι σωστη επαγγελματιας!!εισαι μαρκελλα μουναρος μεγαλος.....καβλαρος καλος.....τσιμπουκαρος ατελειωτος.....αλλα και καλο παιδι.....