Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
μεγαλο κ τρανο....   τα λογια ειναι φτωχεια....

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγω ειχα παει σε μια κοπελα παλια και επειδη δεν μου αρεσε καθησαμε μιλησαμε και μετα που ζητησε ενα 20αρικο αρα τα λογια εχουν αξια μερικες φορες για αλλους συναισθηματικη αξια και για αλλους χρηματικη

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ωωωωχ με βλεπω να τρωω πορτα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω παντως την κινηση μου θα την κανω μαρκελλα :huh: :huh: :huh:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
!!! μοναχο γερμανια!!!!!

Συνημμένα

• 002.JPG
    002.JPG
    130,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 003.JPG
    003.JPG
    161,2 KB · Εμφανίσεις: 25

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
το πηρα αποφαση θα σε επισκεφτω οταν ερθεις αθηνα μαρκελλα και ας υπαρχει περιπτωση να φαω πορτα λογω της τσουτσουνας μου

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
το πηρα αποφαση θα σε επισκεφτω οταν ερθεις αθηνα μαρκελλα και ας υπαρχει περιπτωση να φαω πορτα λογω της τσουτσουνας μου
τι κριμα που δεν εχω καθολου χρονο ελευθερο..... ειμαι συνεχεια κλεισμενη....
λυπαμαι ειλικρινα....

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αααα μαρκελα διαλεγεις πελατες ????δεν εισαι σωστο αυτο???γιατι εμενα οχι???

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
αααα μαρκελα διαλεγεις πελατες ????δεν εισαι σωστο αυτο???γιατι εμενα οχι???
εσενα σε αφιερωνο σ ολα τα κοριτσια που τους γραφεισ υμνους γαι τισ χαρες τους να μην χαραμιστει κ τετοιος παιδαρος με μενα κριμμα ειναι.....
λοιπον αν θες μη με παιρνεις ολη την ωρα τηλ διοτι εχω πονοκεφαλο κ ασχολεισου με αυτα τα σοβαρα θεματα  που βλεπω οτι εχεισ καταπιαστει  διοτι χρηζουν αμεσης επιλυσης.
μπραβο κ παλι που φερνεις τη διαφανεια κ την ταξη.
(να πω επισης οτι εγω στην αθηνα δε δουλευω οποτε το πελατες ειναι ακαιρο που γραφεις) ευχαριστω

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μην μιλας προσωπικα για εμενα μαρκελλα...δεν ειναι σωστο αυτο
και συγνωμη που σου ειπα να συναντησω αλλα εσυ εκανες αναρτηση οτι για 3μερες θα εισαι αθηνα κανω λαθος???

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
και συγνωμη που σου ειπα να συναντησω αλλα εσυ εκανες αναρτηση οτι για 3μερες θα εισαι αθηνα κανω λαθος???
και συγνωμη αλλα παιρνω τηλεφωο επειδη ειδα μια αγγελια σου...δεν ειναι κακο αυτο πιστευω

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
εγραψα οτι θα ειμαι στην αθηνα 3 μερες οχι οτι θα δουλευω , στοχαστη μου εσυ..... μιλαω οπωσ μιλας κ εσυ για μενα διοτι δεν εισαι πελατης μου κ λες τα δικα σου....  τους πελατες μου του σεβομαι βαθεια πιο πολυ απ ολους ακομα κ απο τα ιδια τα αδερφια μου διοτι αξιζουν το σεβασμο μου.
οποτε ασχολεισου εσυ με το πια ειναι πιο ομορφη η λιγοτερο πια γαμιεται καλυτερα καλα η λιγοτερο κ ασε με στην ησυχια μου εμενα
ευχαριστω

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
και συγνωμη αλλα παιρνω τηλεφωο επειδη ειδα μια αγγελια σου...δεν ειναι κακο αυτο πιστευω
μαρκελλα εδω δεν κανουμε κριτικη στους πελατες τα εχει μπερδεψει λιγακι μαλλον...

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγραψα οτι θα ειμαι στην αθηνα 3 μερες οχι οτι θα δουλευω , στοχαστη μου εσυ..... μιλαω οπωσ μιλας κ εσυ για μενα διοτι δεν εισαι πελατης μου κ λες τα δικα σου....  τους πελατες μου του σεβομαι βαθεια πιο πολυ απ ολους ακομα κ απο τα ιδια τα αδερφια μου διοτι αξιζουν το σεβασμο μου.
οποτε ασχολεισου εσυ με το πια ειναι πιο ομορφη η λιγοτερο πια γαμιεται καλυτερα καλα η λιγοτερο κ ασε με στην ησυχια μου εμενα
ευχαριστω
δηλαδη δεν μιλας με καποιον που δεν σε εχει συναντησει???τι ειναι αυτα που λες???
και εδω δεν ειναι facebook να κανεις αναρτησεις τετοιου τυπου και ο αλλος να ξερει οτι ερχεσαι στην αθηνα για διακοπες...

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
θελω να γινω πελατης σου κακο ειναι αυτο???

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
δηλαδη δεν μιλας με καποιον που δεν σε εχει συναντησει???τι ειναι αυτα που λες???
και εδω δεν ειναι facebook να κανεις αναρτησεις τετοιου τυπου και ο αλλος να ξερει οτι ερχεσαι στην αθηνα για διακοπες...
εδω λοιπον αφου το τοποθετεις ετσι ειχα πολυ καιρο να κανω αναρτησεις κ εκανα λογο του οτι εσυ που τραβας ζορι μαζι μου μπηκες κ εγραφες οτι σου κατεβει  χωρισ να χεισ κανενα δικαιωμα.....
κρινε αυτες που εισαι πελατης τους κ ασχολεισου με αυτες κ οχι με μενα.... οι κανονισμοι το λενε καθαρα, κρινεις τις υπηρεσιεσ κ τη συμπεριφορα μου αν εχεισ υπαρξει πελατης μου κ οχι οτι σου γουσταρει εσενα.... επειδη ετυχε καποια στιγμη τησ ζωης μας να γνωριζομαστε θα πρεπε να ειχες μεγαλυτερο σεβασμο κ στενος  αλλα οπως λεει κ η σοφη παροιμια ¨ουδεις αχαριστοτερος του ευεργεθισα¨.....
ενα ακομα μαθημα

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
με συγχωρεις μαρκελλα δεν μπηκα και εκανα καποια κριτικη για εσενα ουτε ειπα κατι προσωπιοκο η"" κακο η" καλο για εσενα
μην λες πραγματα για να κερδισεις εντυπωσεις και για να με κανουν μπλοκ ...δεν εκανα κατι αντιθετο απο τους κανονισμους...
ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom