iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα μας πεις μαρκελλα???
αφου ξερεις μαρκελλα εγω δεν ειμαι και της παρεας δηλαδη αν ειναι να βρεθουμε μονο μονοι μας,εξαλλου κατι ειχες γραψει εδω πιο παλια οτι δεν κανεις παρτουζεςλοιπον μετα θα μαι¨εκει που λεει η αφισα παρε την παρεα σου κ ελα να με δεις να κερασω ποτακι... κ απ μαρτιο εξωτερικο μονιμα
γερμανια εκει που ειμουνα , αυτα οτι αλλο θες να με ρωτας εδω να στα λεω ολα να σου λυνω οτι απορια εχειςεξωτερικο που μαρκελλα???την καλυτερη δουλεια θα κανεις αν πας εξωτερικο!!
επισης να πω εδω οτι κανω καλα κεφτεδακια κ τακο σαλατα.... επισημανσηαφου ξερεις μαρκελλα εγω δεν ειμαι και της παρεας δηλαδη αν ειναι να βρεθουμε μονο μονοι μας,εξαλλου κατι ειχες γραψει εδω πιο παλια οτι δεν κανεις παρτουζες
μονομονο γερμανια θα πας μαρκελλα???
αφου ξερεις μαρκελλα εγω δεν ειμαι και της παρεας δηλαδη αν ειναι να βρεθουμε μονο μονοι μας,εξαλλου κατι ειχες γραψει εδω πιο παλια οτι δεν κανεις παρτουζες
να τη δείτε με τη παρέα σου στο show, βρε teddyboy, not gangbang
ε πως? οπωσ ειπεσ κ πιο πανω μπορει να ενδιαφερει αλλους.... οποτε μην λογοκρινειςαυτο δεν μας ενδιαφερει μαρκελλα!!χαχαχαχαχχ
λοιπον μετα θα μαι¨εκει που λεει η αφισα παρε την παρεα σου κ ελα να με δεις να κερασω ποτακι... κ απ μαρτιο εξωτερικο μονιμα
οποτε τι με ρωτας? πεσ εσυ τι ελεγα να ενημερωσεις αφου ξερεισ εσυ καλυτερα απο εμεναοχι γιατι ελεγες οτι θα πας και αλλου και οτι στην γερμανια ητανε χαλια
δεν λογοκρινω μαρκελλα!!απλως δεν ειδα να ρωτησε κανενας αν κανεις καλα κεφτεδακιαε πως? οπωσ ειπεσ κ πιο πανω μπορει να ενδιαφερει αλλους.... οποτε μην λογοκρινεις
δεν μπορω να ξερω εγω τι θα κανεις αλλα λες τωρα και αλλα λες την αλλη μεραοποτε τι με ρωτας? πεσ εσυ τι ελεγα να ενημερωσεις αφου ξερεισ εσυ καλυτερα απο εμενα
για μας που δεν σε συναντήσαμε ποτέ θα μείνεις άπιαστο όνειρο.
θα ειναι εδω αθηνα απο σαββατο το μωρο φιλος για 3μερες μπορεις να το επισκεφθεις...θα εχει και κεφτεδακια ;) ;) ;) ;)για μας που δεν σε συναντήσαμε ποτέ θα μείνεις άπιαστο όνειρο.
η μαρκελλα ξαναγυρισε στο σαιτι π[ου αγαπησε αντε να ανεβουμε λιγο κυριες μουουουουου.....blackwoman
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*