iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αντε να ανεβουμε λιγο....κυριες μουουοουουου blackwoman
να μου φτιαξεια ενα πλανο λοιπον να λεω κ να κανω οτι θες κ οπως θες.... δικαιε θεε εμας των θνητων....δεν μπορω να ξερω εγω τι θα κανεις αλλα λες τωρα και αλλα λες την αλλη μερα
για αυτο ρωταμε καθεμερα μαρκελλα για να μαθαινουμε νεα σου αφου σε λατρευουμε...να μου φτιαξεια ενα πλανο λοιπον να λεω κ να κανω οτι θες κ οπως θες.... δικαιε θεε εμας των θνητων....
για το μεταναστευτικο δεν εχω ειδηκοτητα συχωρα με..... επισης στους κανονισμους του σιτε που γραφεις λεει οτι αν εχεισ υπαρξει πελατης μου με κρινεις για τισ υπηρεσιες μου κ για τη συμπεριφορα μου κ οχι για το ταξιωδιωτικο μου πλανο η την προσωπικη μου ζωη....πες μαρκελλα υπαρχουν και ελληνες στην γερμανια η" που σκεφτονται να πανε στην γερμανια
εγω να δεις.....εχω αρχισει να κουραζομαι.... :S :S :S
γιατι κουραζεσαι λαγνουλη??λαχανιασες>???εχω αρχισει να κουραζομαι.... :S :S :S
ρενφιλε ...εισαι περιπτωση...γνωριζομαστε;ειμαστε φιλαρακια ;;;;;;;;;;;κανουμε μηπως παρεα;;;;λαγνουλης;;;;;;;;για την μαρκελλα μπορει για σενα οχι....για προσεχε λιγο πως μιλας...αντε μπραβο...γιατι κουραζεσαι λαγνουλη??λαχανιασες>???
αναλογα ποιοι θελουν να με συναντησουν.... προτιμω συνηθως αυτους που τον εχουν μεγαλο κ μιλανε λιγο....πατρα μπορουμε να σε συναντησουμε μαρκελλα η" θα πας μονο για το show???
βεβαια και τα λογια πανω στο σεξ καλα ειναιαναλογα ποιοι θελουν να με συναντησουν.... προτιμω συνηθως αυτους που τον εχουν μεγαλο κ μιλανε λιγο....
δηλαδη οποιος τον εχει μικρο αφου τον δεις τον διωχνεις μετα????αναλογα ποιοι θελουν να με συναντησουν.... προτιμω συνηθως αυτους που τον εχουν μεγαλο κ μιλανε λιγο....