Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αντε να ανεβουμε λιγο....κυριες μουουοουουου blackwoman

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
γερμανια που μαρκελλα???ποια περιοχη???

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
πες μαρκελλα υπαρχουν και ελληνες στην γερμανια η" που σκεφτονται να πανε στην γερμανια

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
να μου φτιαξεια ενα πλανο λοιπον να λεω κ να κανω οτι θες κ οπως θες.... δικαιε θεε εμας των θνητων....
για αυτο ρωταμε καθεμερα μαρκελλα για να μαθαινουμε νεα σου αφου σε λατρευουμε...

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
στην γερμανια θα ερχεται και ο υπουργος ο βαρουφακης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
και απο οτι εχεις πει και εσυ μαλλον τους τραβας τους υπουργους :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
πες μαρκελλα υπαρχουν και ελληνες στην γερμανια η" που σκεφτονται να πανε στην γερμανια
για το μεταναστευτικο δεν εχω ειδηκοτητα συχωρα με..... επισης στους κανονισμους του σιτε που γραφεις λεει οτι αν εχεισ υπαρξει πελατης μου με κρινεις για τισ υπηρεσιες μου κ για τη συμπεριφορα μου  κ οχι για το ταξιωδιωτικο μου πλανο η την προσωπικη μου ζωη....
τωρα εσυ σκεψου κ πραξε κ ενεργησε οπωσ σ αρεσε.... κακως ξαναασχοληθηκα παντος....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εχω αρχισει να κουραζομαι.... :S :S :S

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν σε ρωτησα για την προσωπικη σου μαρκελλα με συγχωρεις αν καταλαβες αυτο,εγω απλως ρωταω που θα εισαι για δουλεια??εσυ ειπες οτι θα εισαι για 3μερες στην αθηνα μετα πατρα και απο μονη σου ειπες μονιμα εξωτερικο

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
πατρα μπορουμε να σε συναντησουμε μαρκελλα η" θα πας μονο για το show???

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
γιατι κουραζεσαι λαγνουλη??λαχανιασες>??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρενφιλε ...εισαι περιπτωση...γνωριζομαστε;ειμαστε φιλαρακια ;;;;;;;;;;;κανουμε μηπως παρεα;;;;λαγνουλης;;;;;;;;για την μαρκελλα μπορει για σενα οχι....για προσεχε λιγο πως μιλας...αντε μπραβο... :s&m_2: :s&m_2:

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
σορυ φιλε εσυ ειπες οτι κουραστηκες με τις ερωτησεις που κανω...δηλαδη θελεις να σε ρωταμε εσενα τι ερωτησεις θα κανουμε???εισαι δικηγορος στο επαγγελμα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom