Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩς ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΑΜΗΜΑ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ Η ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ......

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
ΤΟ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩς ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΑΜΗΜΑ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ Η ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ......
ισως η μονη κατα την γνωμη μου που αντεχει τοσο δυνατο πηδημα σε σημειο που να ποναει και ποτε δεν λεει σταματα η λιγο πιο σιγα σε αφηνει τον ρυθμο να τον εχεις εσυ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλημερα,μολις γυρισα απο γυμναστηριο καυλιαρα,ευχαριστω για το σχολιο,καλη βδομαδα κ κρατω την υποσχεση σου για αλληλεγυη!!λυσσαρα μια ζωη,οσους κι αν εχω φαει δεν χορτασα ακομη...φτου μας :2funny:
ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΖΟΥΛΙ ΜΟΥ?    Κ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΓΟΥΔΑ ΛΕΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΑ ΜΟΥ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ισως η μονη κατα την γνωμη μου που αντεχει τοσο δυνατο πηδημα σε σημειο που να ποναει και ποτε δεν λεει σταματα η λιγο πιο σιγα σε αφηνει τον ρυθμο να τον εχεις εσυ

ΑΧ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ  !!!!!!
ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ.....

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς.....ΑΡΠΑΖΕΙς ΤΟ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΟΥΛΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΑς ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ......

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΖΟΥΛΙ ΜΟΥ?    Κ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΓΟΥΔΑ ΛΕΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΑ ΜΟΥ
κοκα κολα; :2funny:
σ αυτες δεν χωρανε ουτε τα εξτρα λαρτζ προφυλακτικα

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
λυσαρεςςςςςς....με ξεσηκωσατε μεσημεριατικα!!!! :grin: :grin: