TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
μακουλι αυτα επυδενι δεν συγρινονται, αστο σου λεω
για να λεω εγω δεν εχω ξαναδει τετοιο κατσε κ φαντασου
μακουλι αυτα επυδενι δεν συγρινονται, αστο σου λεω
ε οχι κ διαιτα......
εγς κατι ακουσα για κατι ρεσιταλ ερμηνειασς σε σεβαστα μικροφωνα...
χεχεχε
πρεπει να σου υποδειξω καποιους δασκαλους μου φαινεται.....προσπαθω να τα λεω τα τραγουδακια μου αλλα φαλτσαρω ακομα λιγο...θελω κι αλλες φωνητικες ασκησεις
πρεπει να σου υποδειξω καποιους δασκαλους μου φαινεται.....
ΠΩΣ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ ΜΟΥ ΕΣΥ....δηλαδη εμεις οι χοντροι κοντοι και μικροψωληδες δεν εχουμε καμια ελπιδα μαζι σου μαρκελα
ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.....εχω και πμ αν θες...περιμενω διδασκαλια και υποδειξεις
ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.....
εφτασες;ετσι ακριβως... κ ανα εχουμε δει... να εμπιστευονται την κριση μας!!!!
θαμα λεμε τζουλι αστο...
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣεφτασες;
οι οκτω στις δεκα παντως,εκ της εμπειριας μου δεν εχουν καλη στυση..δεν συμφωνεις;
ΒΡΕ ΛΑΓΝΕ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΦΛΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
για το μουσειο φυσικης ιστοριας δηλαδη...ΑΝΑΚΟΝΤΑ;ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΦΥΣΙΚΑ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
xexexeγια το μουσειο φυσικης ιστοριας δηλαδη...ΑΝΑΚΟΝΤΑ;
μαρκελα κ γαμω της φωτο έτσι θέλω να μου παίζεις κ τον δικό μου το καυλι έτσι όταν θα έρθεις πισω θα σε ξεσκισω εεεΒΡΕ ΛΑΓΝΕ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΦΛΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕ ΧΑΛΑΩ ΠΟΤΕ ΧΑΤΗΡΙΑ!!!!!μαρκελα κ γαμω της φωτο έτσι θέλω να μου παίζεις κ τον δικό μου το καυλι έτσι όταν θα έρθεις πισω θα σε ξεσκισω εεε
κ εγω έριξα μία καλή ήταν παχιά παχιά σούπερ μαρκελα οταν έρθεις πισω πες κ στην Τζούλι να έρθει να της τον χώσω κ αυτής στα 4 που μ αρέσει.μωρακι τελειωσα ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ , ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΕΣ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ...μωρακι τελειωσα ;) ;) ;) ;) ;) ;)