TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
μα αυτο ειναι προσον!!μονο που σε κουραζω λιγο που αργο να τελειωσω ;)
μα αυτο ειναι προσον!!μονο που σε κουραζω λιγο που αργο να τελειωσω ;)
α δεν παιζω,τωρα με βαλατε κι οι δυο σας σε πειρασμο!!!τα καλα πρεπει να τα μοιραζομαστε Μαρκελα μου...ετσι δεν ειναι; ;)ετσι πρεπει κουκλε μου εσυ
οτι κανεις να το κανεις σωστα κ να τ απολαμβανεισ!!!!!!!
προικισμενο μου εσυ αγορι!!!!!
καλημερα τζουλι μου!!!!!το ξενυχτισαμε βλεπω χθες...καλημερα :-*
πανω απ ολα αλληλεγυη τζουλι μου χαχχαχαχαα δεν παιζω,τωρα με βαλατε κι οι δυο σας σε πειρασμο!!!τα καλα πρεπει να τα μοιραζομαστε Μαρκελα μου...ετσι δεν ειναι; ;)
καλημερα τρελο αγοριΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕΞΥ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΑ.....
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΚΑΒΛΙ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΑ.....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΛΑς ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΤΑΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ......
καλημερα,μολις γυρισα απο γυμναστηριο καυλιαρα,ευχαριστω για το σχολιο,καλη βδομαδα κ κρατω την υποσχεση σου για αλληλεγυη!!λυσσαρα μια ζωη,οσους κι αν εχω φαει δεν χορτασα ακομη...φτου μαςκαλημερα τζουλι μου!!!!!
μας πηρε αργα οντος
εγω να ερθω τζουλι?καλημερα,μολις γυρισα απο γυμναστηριο καυλιαρα,ευχαριστω για το σχολιο,καλη βδομαδα κ κρατω την υποσχεση σου για αλληλεγυη!!λυσσαρα μια ζωη,οσους κι αν εχω φαει δεν χορτασα ακομη...φτου μας
ε ποιος αλλος;εισαι ελευθερος βεβαια να κανεις οτι θελεις..εγω για να εξομολογηθω την αμαρτια μου,μετα απ αυτα που διαβασα δεν μπορω να πω οχι...ειναι υπερανω των δυναμεων μου!Ομολογω δημοσιαεγω να ερθω τζουλι?
χαχαχα.ρωτα το μαρκελακι να σου πει και αποφασιζεις χαχαεισαι ελευθερος να κανεις οτι θελεις..εγω για να εξομολογηθω την αμαρτια μου,μετα απ αυτα που διαβασα δεν μπορω να πω οχι...ειναι υπερανω των δυναμεων μου!Ομολογω δημοσια
μα τα χει πει ολα,τι να ρωτησω δεν ειμαι χαζη...ανυπομονω για ασκησεις υψηλης πιεσηςχαχαχα.ρωτα το μαρκελακι να σου πει και αποφασιζεις χαχα
θα αντεξεις την διαρκεια και το μεγεθος?μα τα χει πει ολα,τι να ρωτησω δεν ειμαι χαζη...ανυπομονω για ασκησεις υψηλης πιεσης
μα αυτο ειναι το ζητουμενο master..κυριως ομως η διαρκεια ειναι αυτη που μετραει,το μεγεθος ειναι κυριως για το ματι...εξ αλλου ειμαστε μικροψωλης λαοςθα αντεξεις την διαρκεια και το μεγεθος?
μην το λες χαχαμα αυτο ειναι το ζητουμενο master..κυριως ομως η διαρκεια ειναι αυτη που μετραει,το μεγεθος ειναι κυριως για το ματι...εξ αλλου ειμαστε μικροψωλης λαος
μωρο μου τι κανεις?καλημερα τζουλι μου!!!!!
μας πηρε αργα οντος
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ , ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΛΙΤΖΑ!!!!!μωρο μου τι κανεις?