Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλημερα καλημερα!!!!!!!!
μερα επιστροφης στην αθηνα σημερα!!!
αντιο γλυκεια θεσσαλονικη!!!!
:-*

Συνημμένα

• 101.JPG
    101.JPG
    124,4 KB · Εμφανίσεις: 46

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τελικα δεν θα μεινεις στην θεσσαλονικη???
θα ερθεις στην μιζερη αθηνα,να μιζεριασεις???

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
τελικα δεν θα μεινεις στην θεσσαλονικη???
θα ερθεις στην μιζερη αθηνα,να μιζεριασεις???
μιζερο-η ειναι οτι το βλεπεις εσυ ετσι κ εγω δεν βλεπω τιποτα ετσι...
δεν σκεφτομαστε ολοι το ιδιο κ δεν αντιδρουμε ολοι το ιδιο κ καποιοι εχουμε μια σταση ζωης να ζουμε για τη ζωη....  ΕΤΣΙ Κ ΕΓΩ....
ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.....

ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΗΤΙΣΑ ΨΥΧΗ Κ ΔΕ ΠΟΝΑΩ ΞΕΡΩ Ν ΑΝΤΕΧΩ Κ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ
Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.....

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγω ξερω οτι οσο ησουν στην αθηνα μαζι μου ελεγες οτι δεν εισαι καλα....

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ολοι εχουμε μια σταση να ζησουμε την ζωη
βεβαια αλλοι το κανουν πατωντας πανω σε συναισθηματα αλλωνων
και πρεπει καποιαστιγμη να μαθεις και να παραδεχτεις καποια στιγμη οτι δεν πληγωνουν εσενα συνεχεια αλλα πληγωσες και εσυ καποιον καποια φορα μαρκελλα

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
το να θεωρει καποιος ανθρωπος οτι συνεχεια τον πληγωνουν  νομιζω οτι καποια στιγμη πρεπει να κοιταξει γιατι καποιο λαθος κανει και αυτος δεν μπορει συνεχεια αυτος να ειναι ο σωστος και να τον πληγωνουν μονο οι αλλοι

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ουτε ειναι σωστο επικροτουμε καποιον και να σεβομαστε καποιον που λεει ψεμματα μονο και μονο επειδη το ψεμα του ειναι προς οφελος μας

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ουτε ειναι σωστο επικροτουμε καποιον και να σεβομαστε καποιον που λεει ψεμματα μονο και μονο επειδη το ψεμα του ειναι προς οφελος μας
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ  Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Κ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω προσωπικο θεμα με εσενα δηλαδη οσοι στελνουν εδω καλες αποψεις και ψευτικες για εσενα ειναι οισωστοι και οσοι λενε κατι που δεν συμφωνεις εσυ δεν πρεπει να το πουν εδω και οτι εχουν προσωπικο προβλημα με εσενα??

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
και δεν ανεφερα καποιο προσωπικο δεδομενο αυτο το σαιτ ειναι να γινεται κριτικη για εσενα και πως εισαι και οχιθ να χαρακτηριζεις εσυ ανθρωπους

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
καλυτερα που ανεβασες θρεντ εδω φιλε γιατι αυτο που ανεβασες δεν ειναι κριτικη ειναι πως περασες με την μαρκελλα σαν φιλος της η¨ σαν γκομενος της εδω μας ενδιαφερουν οι γνωμες πως περασες σαν πελατης της
σωστά τα λες μαν κ δεν μάθαμε ποιος τον έριξε σε ποιόν έτσι κρίμα κρίμα.. :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ουτε το κοστος μαθαμε....
αν γυρισεις 100 σελιδες πισω λιγο πριν το πασχα οταν την ειχα φιλοξενισει 2 μερες που εισουν;;;;;;;;;;;;; να με ρωτησεις ποσο μου κοστισε;;;;;;;;;αν παρακολουθουσες το θεμα και δεν εισουν στην κοσμαρα σου δεν θα ρωτουσες...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σωστά τα λες μαν κ δεν μάθαμε ποιος τον έριξε σε ποιόν έτσι κρίμα κρίμα.. :rockon: :rockon:
τι εγινε ομορφαντρα;;;;;;;;;;να σου θυμισω μολις διαβασες για το διημερο με ρωτουσες στο σαιτ και σε προσωπικα μυνηματα να μαθεις τι και πως.....το ξεχασες;;;;;;;;;;η εχεις μνημη χρυσοψααρου;;;;;;;;;;;;τοσα χρονια στο σαιτ δεν εκανα διαφημηση σε κανενα......δεν θα το κανω τωρα......

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αν γυρισεις 100 σελιδες πισω λιγο πριν το πασχα οταν την ειχα φιλοξενισει 2 μερες που εισουν;;;;;;;;;;;;; να με ρωτησεις ποσο μου κοστισε;;;;;;;;;αν παρακολουθουσες το θεμα και δεν εισουν στην κοσμαρα σου δεν θα ρωτουσες...
δεν μπορω νακοιταω ολες τις σελιδες αμα θελεις παντως μας λες για την τελευταια συναντηση σου ... αυτο μας ενδιαφερει

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
το κοστος μπορεις να μας πεις για την συγκεκριμενη συναντηση και ασε τα ομορφαντρα μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom