stts1319816
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω μιλησα για ανθρωπους κ οχι για πελατες σταυρο.
[/quote εεεε τοτε ενας λογος παραπανω ειναι αυτος,γιατι δεν το σκεφτεσαι πιο σοβαρα???
εγω μιλησα για ανθρωπους κ οχι για πελατες σταυρο.
[/quote εεεε τοτε ενας λογος παραπανω ειναι αυτος,γιατι δεν το σκεφτεσαι πιο σοβαρα???
μιζερο-η ειναι οτι το βλεπεις εσυ ετσι κ εγω δεν βλεπω τιποτα ετσι...τελικα δεν θα μεινεις στην θεσσαλονικη???
θα ερθεις στην μιζερη αθηνα,να μιζεριασεις???
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Κ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣουτε ειναι σωστο επικροτουμε καποιον και να σεβομαστε καποιον που λεει ψεμματα μονο και μονο επειδη το ψεμα του ειναι προς οφελος μας
σωστά τα λες μαν κ δεν μάθαμε ποιος τον έριξε σε ποιόν έτσι κρίμα κρίμα..καλυτερα που ανεβασες θρεντ εδω φιλε γιατι αυτο που ανεβασες δεν ειναι κριτικη ειναι πως περασες με την μαρκελλα σαν φιλος της η¨ σαν γκομενος της εδω μας ενδιαφερουν οι γνωμες πως περασες σαν πελατης της
ουτε το κοστος μαθαμε....σωστά τα λες μαν κ δεν μάθαμε ποιος τον έριξε σε ποιόν έτσι κρίμα κρίμα..
ουτε το κοστος μαθαμε....
αν γυρισεις 100 σελιδες πισω λιγο πριν το πασχα οταν την ειχα φιλοξενισει 2 μερες που εισουν;;;;;;;;;;;;; να με ρωτησεις ποσο μου κοστισε;;;;;;;;;αν παρακολουθουσες το θεμα και δεν εισουν στην κοσμαρα σου δεν θα ρωτουσες...ουτε το κοστος μαθαμε....
τι εγινε ομορφαντρα;;;;;;;;;;να σου θυμισω μολις διαβασες για το διημερο με ρωτουσες στο σαιτ και σε προσωπικα μυνηματα να μαθεις τι και πως.....το ξεχασες;;;;;;;;;;η εχεις μνημη χρυσοψααρου;;;;;;;;;;;;τοσα χρονια στο σαιτ δεν εκανα διαφημηση σε κανενα......δεν θα το κανω τωρα......σωστά τα λες μαν κ δεν μάθαμε ποιος τον έριξε σε ποιόν έτσι κρίμα κρίμα..
δεν μπορω νακοιταω ολες τις σελιδες αμα θελεις παντως μας λες για την τελευταια συναντηση σου ... αυτο μας ενδιαφερειαν γυρισεις 100 σελιδες πισω λιγο πριν το πασχα οταν την ειχα φιλοξενισει 2 μερες που εισουν;;;;;;;;;;;;; να με ρωτησεις ποσο μου κοστισε;;;;;;;;;αν παρακολουθουσες το θεμα και δεν εισουν στην κοσμαρα σου δεν θα ρωτουσες...
ανρωτηθηκες μηπως με γουσταρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;το κοστος μπορεις να μας πεις για την συγκεκριμενη συναντηση και ασε τα ομορφαντρα μου....