TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
εγω καρδουλα δεν εχω τελειωσαν μαλλον...
κ ολο μ αφηνεις
να σ αφησω.......
εγω καρδουλα δεν εχω τελειωσαν μαλλον...
εχεις ευαισθησιες για αυτο συγκινησε αν ησουν αναισθητη δεν θα σε νοιαζε τπταλε το καλυτερο παιδι της θεσσαλονικης!!!!
βλεπω παμε πακετο, το μακιγιαζ το κανα μουνι
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*το καλοκαιρι που ανεβαινει η ζεστη μαζι με τι λιμπιντο(οχι σε ολους )εχουμε μεγαλες δωσεις σεξ και ερωτα
οσο αγαπαω μενω πισω
κ ολο μ αφηνεις
να σ αφησω.......
ανθρωποι να μαστε πανω απ ολα.εχεις ευαισθησιες για αυτο συγκινησε αν ησουν αναισθητη δεν θα σε νοιαζε τπτ
Θα λιώσουν τα τσιμέντα θα λυγίσουν τα σίδερα λέμε... !!! κάπως έτσι ξεκινάνε τα πρωτοσέλιδα απο την Espresso.το καλοκαιρι που ανεβαινει η ζεστη μαζι με τι λιμπιντο(οχι σε ολους )εχουμε μεγαλες δωσεις σεξ και ερωτα
Θα λιώσουν τα τσιμέντα θα λυγίσουν τα σίδερα λέμε... !!! κάπως έτσι ξεκινάνε τα πρωτοσέλιδα απο την Espresso.
Μεταξύ όμως τώρα, δεν ξέρω γιατί αλλά σε φαντάζομαι στην παραλία Κατερίνης με το αντηλιακό στο χέρι να το απλώνεις στην πλάτη απο την Μαρκέλλα θα πρέπει να το ξαναγυρίσουμε το videoclip με εσένα πρώτη μούρη
τα πες φοβερα.. εισαι θεαανθρωποι να μαστε πανω απ ολα.
ολα τ αλλα θα φθαρουν κ θα χαθουν, οτι κ αν κανεις οσα και να μαζεψεις οσο αδιστακτοσ κ αν γινεις.
για αυτο καλυτερα να συγκινουμαστε κ να νιωθουμε
πως αλλιως? αφου αγαπιουντε οι ανθρωποι!!!!!!!!!
τρομερη σκηνη ρε μπαγκασα μ εφτιαξε τρελαΘα λιώσουν τα τσιμέντα θα λυγίσουν τα σίδερα λέμε... !!! κάπως έτσι ξεκινάνε τα πρωτοσέλιδα απο την Espresso.
Μεταξύ όμως τώρα, δεν ξέρω γιατί αλλά σε φαντάζομαι στην παραλία Κατερίνης με το αντηλιακό στο χέρι να το απλώνεις στην πλάτη απο την Μαρκέλλα θα πρέπει να το ξαναγυρίσουμε το videoclip με εσένα πρώτη μούρη
τα πες φοβερα.. εισαι θεα
ΑΝΘΡΩΠΟΙ πανω απ ολα και οχι διποδα ζωα
καλησπερα!!!!!1Καλησπέρα Markela, που σε βρίσκουμε. Ευχαριστώ
παραπονιαρη!μαλλον δεν ειμαι ευπροσδεκτος εδω
σας ζητω συγνωμη
καλη συνεχεια
καληνυχτα
αντιο
καλησπερα αλεξια μου!!!Μαρκελλινα
καλημερα!!!!!!!!!!!!!καλησπερα απο τη θεσσαλονικη!!!!!