TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
καλημερα!!!!!!!!!!!!!
μοδικες φωτο λυπαμαι που δεν ημουν εγω ο φωτογραφος χθες :S
καλημερα!!!!!!!!!!!!!
μοδικες φωτο λυπαμαι που δεν ημουν εγω ο φωτογραφος χθες :S
κ εγω σ ευχαριστω γλυκο αγορι!!!!Σημερα το πρωι σκεφτομουν.......να γραψω κριτικη η να ανεβασω κειμενο στο θρεντ της μαρκελλας;;;προτιμησα το δευτερο......ο τιτλος;;;;;;;;τα μεγαλα πνευματα συναντωνται η εναλλακτικα 6 ωρες με την μαρκελλα......ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.....νωρις το πρωι ηλεφωνακι για συναντηση....ηρθε και με πηρε με το αμαξι......κατευθηνση στον πυργο τον λευκο.....βγηκαμε φωτο στο αγαλμα του Μ.Αλεξανδρου και κατω απο τον πυργο.Μετα στην συνεχεια καφεδακι απεναντι στις καφετεριες με συνοδεια τοστ....τα ειπαμε για αρκετη ωρα και μετα βγηκαμε για να χαζεωουμε βιτρινες.... μετα καρφι στο διαμερισμα της στα του αγωνα ενας τραβεστολαγνος εντελως κομματια και μια μαρκελλα να ιδρωνει την φανελλα.....εγω δεν εκανα απολυτως τιποτα....ανελαβε δραση το μωρο μετα το ντουζ παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο.....συνοψιζοντας θα ηθελα να πω δημοσιως ενα μεγαλο ευχαριστω στην μαρκελλα γιατι με εκανε να αισθανθω ΑΡΧΟΝΤΑΣ....καλα να περνας μωρακι
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :Sκ εγω σ ευχαριστω γλυκο αγορι!!!!
οι μερες γενικα στη θεσσαλονικη για μενα ειναι μαγικες κ ειστε υπεροχοι ανθρωποι!!!
δυστηχως αυριο αναχωρω απο την πολη σας κατι που δεν θελω αλλα θα κανονισω να επανελθω!!!
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
περασατε καλα τουλαχιστον χθες?:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
χτες ηταν μια υπεροχη βραδια, για σημερα δεν ξερω, εχεις να προτεινεισ κατι?περασατε καλα τουλαχιστον χθες?
σημερα τι λεει το προγραμμα??
παρα πολλα ;)χτες ηταν μια υπεροχη βραδια, για σημερα δεν ξερω, εχεις να προτεινεισ κατι?
:-*
δες πμ λιγοοποτε εχει κανονιστει....
καλυτερα που ανεβασες θρεντ εδω φιλε γιατι αυτο που ανεβασες δεν ειναι κριτικη ειναι πως περασες με την μαρκελλα σαν φιλος της η¨ σαν γκομενος της εδω μας ενδιαφερουν οι γνωμες πως περασες σαν πελατης τηςΣημερα το πρωι σκεφτομουν.......να γραψω κριτικη η να ανεβασω κειμενο στο θρεντ της μαρκελλας;;;προτιμησα το δευτερο......ο τιτλος;;;;;;;;τα μεγαλα πνευματα συναντωνται η εναλλακτικα 6 ωρες με την μαρκελλα......ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.....νωρις το πρωι ηλεφωνακι για συναντηση....ηρθε και με πηρε με το αμαξι......κατευθηνση στον πυργο τον λευκο.....βγηκαμε φωτο στο αγαλμα του Μ.Αλεξανδρου και κατω απο τον πυργο.Μετα στην συνεχεια καφεδακι απεναντι στις καφετεριες με συνοδεια τοστ....τα ειπαμε για αρκετη ωρα και μετα βγηκαμε για να χαζεωουμε βιτρινες.... μετα καρφι στο διαμερισμα της στα του αγωνα ενας τραβεστολαγνος εντελως κομματια και μια μαρκελλα να ιδρωνει την φανελλα.....εγω δεν εκανα απολυτως τιποτα....ανελαβε δραση το μωρο μετα το ντουζ παραγκειλλαμε πιτσα και μακαροναδα....φαγαμε αραχτοι στο κρεβατι.....μετα βγηκαμε παλι εξω και γυριζαμε κανα 2ωρο.....συνοψιζοντας θα ηθελα να πω δημοσιως ενα μεγαλο ευχαριστω στην μαρκελλα γιατι με εκανε να αισθανθω ΑΡΧΟΝΤΑΣ....καλα να περνας μωρακι
μαρκελλα γιατι δεν το σκεφτεσαι σοβαρα να μετακομισεις στην θεσσαλονικη αφου οι πελατες ειναι πιο καλοι????κ εγω σ ευχαριστω γλυκο αγορι!!!!
οι μερες γενικα στη θεσσαλονικη για μενα ειναι μαγικες κ ειστε υπεροχοι ανθρωποι!!!
δυστηχως αυριο αναχωρω απο την πολη σας κατι που δεν θελω αλλα θα κανονισω να επανελθω!!!
σ ευχαριστω πολυ !!!!Μαρκέλλα είσαι Υπέροχη σε όλες τις φώτος σου! ! ! ! !
εγω μιλησα για ανθρωπους κ οχι για πελατες σταυρο.μαρκελλα γιατι δεν το σκεφτεσαι σοβαρα να μετακομισεις στην θεσσαλονικη αφου οι πελατες ειναι πιο καλοι????