Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
δεν σου ειπε κανενανς να σιωπησεις ουτε να εισαι αμιλιτη απλα σου εξηγει ομορφα κ ωραια ο γλυκομουτσουνος κ πολυ σωστα οτι στο θρεντ σου πρεπει να ακουγοντε πραγματα για σενα Κ απο σενα αλλα κ απο συναγωνηστες για το αν εισια οκ η οχι αν εισαι τη μια ετσι κ την αλλη γιουβετσι για τις υπηρεσιες που προσφερεις για το αν ειναι ολα οκ κ γενικος για να γινω λιγο πιο σαφεις για το αν εισαι καλη στο σεξ.τςρα αν εσυ θες να απαγγελεις ποιηματα φυσικα κ δε σου το απαγορευει κανενας οπως κ συ δε μπορεις να πεις του γλυκομουτσουνου που μπαινει εδω να διαβασει κατι για σενα γιατι καθετε κ παρακολουθει μια νεα εκδοση της ταινιας ο κυκλος των χαμενων ποιητων.κ για να πω κ κατι προσωπικο που παρατηρησα στην αρχη οταν δημιουργησες το θρεντ σου ησουν μες στη καλη ευγενεια τςρα βλεπω αν κ δεν εχεις ανταλλαξει πολλες κουβεντες με το γλυκομουτσουνο πας κατευθειαν να τσαμπουκαλευτεις........δε πιστευω να ισχυει το ρητο δωσε θαρος στο χωριατη ..................... τουλαχιστον σ'αυτο το κομματι φενοσουν συζητησιμη κ για να μη πεταξει κανενας καμια εξυπναδα δεν εννοω το χωριατης κυριολεκτικα αλλα μεταφορικα κ ο νοων νοειτο
μακια
καβαφης(λιγο χουμορ)

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε φόρουν συνεπάγεται την ανταλλαγή απόψεων κρίσεων και ενημέρωσης. Στα πλαίσια αυτά ο καθένας καταθέτει αυτό που έχει και μπορεί. Και είναι πολύ εύκολο για αυτόν που δεν του αρέσει ή δεν μπορεί να το καταλάβει, να το ξεπεράσει με ένα κλικ. Η προτροπή για αποκλεισμό, συνεπάγεται αδυναμία.
Εξάλλου είναι ενδιαφέρον να ξέρεις ότι η μισή ή μια ώρα που θα συναναστραφείς μια κοπέλα, εκτός από την γεννετήσια συνομιλία μπορεί να σου προσφέρει και συνομιλία με εκτός "περιοδικού εσπρέσο" θέματα.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ξεκινα φιλε μου στο συγκεκριμενο θρεντ απο το 1 εως το 19 κ διαβασε το κ πες μου εσυ αν καταλαβενεις τι γινεται.καλες κ οι φιλοφρονησεις αλλα οθσια μηδεν...ειπαμε τηγανιτα τηγανιτα κ απο μελι τιποτα κ εκτος αυτου το φορουμ τιτλοφορειτε ως μπουρδελα ας μαθουμε πρωτα την ουσια κ μετα περναμε κ στα εκτος εσπρεσου θεματα που αναφερεις κ συμφωνω μαζι σου

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
ξεκινα φιλε μου στο συγκεκριμενο θρεντ απο το 1 εως το 19 κ διαβασε το κ πες μου εσυ αν καταλαβενεις τι γινεται.καλες κ οι φιλοφρονησεις αλλα οθσια μηδεν...ειπαμε τηγανιτα τηγανιτα κ απο μελι τιποτα κ εκτος αυτου το φορουμ τιτλοφορειτε ως μπουρδελα ας μαθουμε πρωτα την ουσια κ μετα περναμε κ στα εκτος εσπρεσου θεματα που αναφερεις κ συμφωνω μαζι σου

Εσύ μπορεί να μην καταλαβαίνεις αλλά δεν αποκλείεται κάποιοι να καταλαβαίνουν. Αν το site ήταν για το :zfuck: και μόνο πως εξηγείς τα τόσα μα τόσα άλλα θέματα. Έπειτα η κοπέλα όπως και κάθε κοπέλα δεν είναι μόνο μια μηχανή για sex έχει και άλλες διαστάσεις σαν άτομο.

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι κανένας δεν έχει πρόβλημα να γράψει την άποψή του, άσχετα αν αναφέρονται και άλλα θέματα στο θρεντ. Εξάλλου όταν υπάρχει πενία, καλή και η τηγανίτα σκέτη!!!!!!!!!!

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Μαρκέλλα μη μασάς. Άστους να λεν.

Κάποιοι έχουν δει το site σα μια ευκαιρία να βρουν αυτό αυτή αυτόν που τα κάνει όλα και σε συμφέρουσα τιμή.
ΥΓ.  Έχω πήξει στη δουλειά αλλά το ποτάκι δεν το ξεχνάω.
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
αυτος αυτη κ τα μυστηρια  :headbang:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
δεν σου ειπε κανενανς να σιωπησεις ουτε να εισαι αμιλιτη απλα σου εξηγει ομορφα κ ωραια ο γλυκομουτσουνος κ πολυ σωστα οτι στο θρεντ σου πρεπει να ακουγοντε πραγματα για σενα Κ απο σενα αλλα κ απο συναγωνηστες για το αν εισια οκ η οχι αν εισαι τη μια ετσι κ την αλλη γιουβετσι για τις υπηρεσιες που προσφερεις για το αν ειναι ολα οκ κ γενικος για να γινω λιγο πιο σαφεις για το αν εισαι καλη στο σεξ.τςρα αν εσυ θες να απαγγελεις ποιηματα φυσικα κ δε σου το απαγορευει κανενας οπως κ συ δε μπορεις να πεις του γλυκομουτσουνου που μπαινει εδω να διαβασει κατι για σενα γιατι καθετε κ παρακολουθει μια νεα εκδοση της ταινιας ο κυκλος των χαμενων ποιητων.κ για να πω κ κατι προσωπικο που παρατηρησα στην αρχη οταν δημιουργησες το θρεντ σου ησουν μες στη καλη ευγενεια τςρα βλεπω αν κ δεν εχεις ανταλλαξει πολλες κουβεντες με το γλυκομουτσουνο πας κατευθειαν να τσαμπουκαλευτεις........δε πιστευω να ισχυει το ρητο δωσε θαρος στο χωριατη ..................... τουλαχιστον σ'αυτο το κομματι φενοσουν συζητησιμη κ για να μη πεταξει κανενας καμια εξυπναδα δεν εννοω το χωριατης κυριολεκτικα αλλα μεταφορικα κ ο νοων νοειτο
μακια
καβαφης(λιγο χουμορ)

το θεσες πολυ πιο σωστα  κ δε διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες κ δεν τσαμπουκαλευτικα δεν το κανω  ποτε αυτο , απλα ειπα οτι δικαιωμα του καθενος ειναι να γραφει οπως θελει κ οτι θελει
κ οτι εχει γραφτει για μενα δεν το κρινω καν αλλα το ακουω με μεγαλη προσοχη.

να σαι καλα λοιπον

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Μαρκέλλα μη μασάς. Άστους να λεν.

Κάποιοι έχουν δει το site σα μια ευκαιρία να βρουν αυτό αυτή αυτόν που τα κάνει όλα και σε συμφέρουσα τιμή.
ΥΓ.  Έχω πήξει στη δουλειά αλλά το ποτάκι δεν το ξεχνάω.
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

περιμενω πως κ πως  να σε δω καλε μου!!!!!!!!!!!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
γουειτ δε θα με κανεις να εσθανομαι ενοχες δεν εχω πει κατι για σενα απλα σου λεω οτι πριν δειξεις τα χαρησματα που απ'οτι φενεται διαθετεις κ παρα πολυ μαλιστα καλο θα ηταν να ελεγες κ εσυ αλλα αλλοι συναγωνηστες που βρεθηκαν μαζι σου πως περασαν ειτε ειναι καλα τα σχολια ειτε κακα ολοι κανουμε σωστα κ λαθος πραγματα κ μετα κοιταμε να διορθωσουμε τα λαθος κ να κρατησουμε τα σωστα  :kissass:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Νομίζω ότι κανένας δεν έχει πρόβλημα να γράψει την άποψή του, άσχετα αν αναφέρονται και άλλα θέματα στο θρεντ. Εξάλλου όταν υπάρχει πενία, καλή και η τηγανίτα σκέτη!!!!!!!!!!

καλε μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
γουειτ δε θα με κανεις να εσθανομαι ενοχες δεν εχω πει κατι για σενα απλα σου λεω οτι πριν δειξεις τα χαρησματα που απ'οτι φενεται διαθετεις κ παρα πολυ μαλιστα καλο θα ηταν να ελεγες κ εσυ αλλα αλλοι συναγωνηστες που βρεθηκαν μαζι σου πως περασαν ειτε ειναι καλα τα σχολια ειτε κακα ολοι κανουμε σωστα κ λαθος πραγματα κ μετα κοιταμε να διορθωσουμε τα λαθος κ να κρατησουμε τα σωστα  :kissass:

απο εμενα ελεθευρα κ οτι ειπωθει δεν θα το κρινω ειλικρινα οπωσ λες κ εσυ θα κοιταξω να διορθωσω καποια απο τα λαθοι , απλα δε μ αρεσει επειδη εγραψα καποια πραματα περαν του σεξ καποιοι που ισως μ αντιπαθουν να υπομιδιουν με υπονοουμενα κ να κοιτανε να παρασιασουν κατι που για μενα εχει μεγαλο νοημα σαν φτηνο αγλαισμα.
κ παλι δεν εκρινα ειπα απλος οτι ετσι ειμαι εγω κ αυτα θα γραφω

μακια μακια μακια

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
παιδια αν μπορω να πω και γω την αποψη μου στο θεμα...δεν νομιζω οτι η μαρκελα λεει κατι κακο ισα ισα...και σε τελικη για να το θεσω πιο συγκεκριμενα υπαρχουν θεματα στο φορουμ που εχουν τιτλο πεπονια και ολοι συζητηση περιστρεφεται γυρω απτα καρπουζια...σε τελικη το συγκεκριμενο φερει το ονομα της και δικαιουται να μας παρουσιασει τον εαυτο της και μια πιο ανθρωπινη πλευρα που φαινεται οτι διαθετει...τελος δεν εχω δει να προκυψει καποια αρνητικη κριτικη και να σπευσει να επιτεθει στον οποιον την εκανε για να τη μπαλωση...οποτε κατα τη γνωμη μου ουδεν προβλημα...ισα ισα κατι λιγο διαφορετικο προς το καλο το θρεντακι...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
 Βλεπω   πως  καποιοι  καναν  εγκαινια  κρεωπολειου.  Την  περι  ου  ο  λογος  και  σχολιαζομενη  ομως  ,δεν  την   ρωτησααν.
         Θελει  ραφια  και  οχι  τσιγγελια.
         Θελει  εσανς  χαρτου,απαστραπτοντα  εξωφυλλα,ιλλουστρασιον  καταλογους......
         Δεν  της  αρεσει  το  χασαποχαρτο,η  ζυγαρια,ο  κιμας,το  κοφτερο  μαχαιρι  του  χασαπη......

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
οποις δεν γουσταρει φαση με τα μωρα ασ παει αλλου για να μην πω τηποτε αλλο....αντε να πουμε εδο μεσα εχουμε μπερδεψει τη μπουτσα με τη βουρτα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
μακη συμφωνω μαζι σου κ επαυξανω απλα λεω οπως τονισε κ ο γλυκομουτσουνος πιο πανω πρωτα πρεπει να μαθουμε ποιο οθσιωδη πραγματα για την κορασιδα γιατι πολυ απλα μπορει να θελουμε να την τιμησουμε αυτο ειπαμε κ φυσικα ολα τα αλλα που λες ισχυουν απλα πρωτα η ουσια αυτο ειπαμε.
αγαπητη αλεξια βλεπω αρχησες να αναπολεις το πασχα απο τωρα κ μιλας για εγκαινια κρεοπωλιου
βατραχε ζω κ αναπνεω γαι να βλεπω ποσταρισματα σου

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
εδω λαθος αμα ψαξεις θα βρεις κ αλλα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
παιδια αν μπορω να πω και γω την αποψη μου στο θεμα...δεν νομιζω οτι η μαρκελα λεει κατι κακο ισα ισα...και σε τελικη για να το θεσω πιο συγκεκριμενα υπαρχουν θεματα στο φορουμ που εχουν τιτλο πεπονια και ολοι συζητηση περιστρεφεται γυρω απτα καρπουζια...σε τελικη το συγκεκριμενο φερει το ονομα της και δικαιουται να μας παρουσιασει τον εαυτο της και μια πιο ανθρωπινη πλευρα που φαινεται οτι διαθετει...τελος δεν εχω δει να προκυψει καποια αρνητικη κριτικη και να σπευσει να επιτεθει στον οποιον την εκανε για να τη μπαλωση...οποτε κατα τη γνωμη μου ουδεν προβλημα...ισα ισα κατι λιγο διαφορετικο προς το καλο το θρεντακι...

να σαι καλα καλε μου μακη

μακια
μαρκελλα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
πεφτω για νανι

καληνηχτα σ ολους

Συνημμένα