Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πριν κρίνεις ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ... ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ... ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ... Περπάτησε με ''τα παπούτσια μου'', πέρνα από ''το μονοπάτι που ταξίδεψα'', ζήσε με ''την ψυχή μου'', ''τις αμφιβολίες'', ''τους φόβους'', ''τον πόνο'' και ''το γέλιο μου''... Όταν και εφόσον ζήσεις τη ζωή μου,τότε θα σου δώσω το δικαίωμα να με κρίνεις ."..Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση. Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους. Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους. Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους. Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους. Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.....

"Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων… Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.....

Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να σου χαρίσει...."!!!Μερικοί έχουν φτερά και δεν το ξέρουν .. Μερικοί έχουν φτερά και ποτέ δεν προσπάθησαν να πετάξουν .. Μερικοί έχουν φτερά και δεν μπορούν να πετάξουν ... Μερικοί έχουν φτερά και δεν έχουν το θάρρος να πετάξουν .. Αλλά όλοι μπορούμε να βρούμε μια θέσει στ 'όνειρο .. Έστω κι αν εγώ σήμερα πήρα μια μικρή πικρή γεύση από τον εαυτό μου. Έστω κι αν εσύ ξεπλυνες τον ιδρώτα της Αγάπης και συνέχισες για μια καινούργια αρχή . Βλέπεις το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι ότι δεν μετράω ως το 10 πριν να μιλήσω. Αλλά Προσπαθώ και πάνω απ 'όλα μαθαίνω. Όμως δεν είμαι συγγραφέας και ο ρυθμός μου ήταν πάντα βουβός!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ !!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!

Καλημερα κυρία μου αν και τωρα θα κοιμασται. Η ζωη του καθενος μας αφορα τον εαυτο του. Απο την ωρα που δεν ενοχλεις τον αλλο γιατι να σε κρινω αν δεν μου το ζητησεις ;
Πρεπει να εισαστε αξιολογο προσωπο. Το θεμα ειναι να το ξερουν αυτο και οσοι σας πλησιαζουν. Και παλι καλημερα.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Καλημερα κυρία μου αν και τωρα θα κοιμασται. Η ζωη του καθενος μας αφορα τον εαυτο του. Απο την ωρα που δεν ενοχλεις τον αλλο γιατι να σε κρινω αν δεν μου το ζητησεις ;
Πρεπει να εισαστε αξιολογο προσωπο. Το θεμα ειναι να το ξερουν αυτο και οσοι σας πλησιαζουν. Και παλι καλημερα.

κ απο μενα καλημερα καλε μου!!!!!!!!!!!!!!δεν κοιμαμαι  σημερα επιτελους ειπαμε καλημερα ταυτοχρονα
να σαι καλα για ολα!!!!!!!!!!

μακια
μαρκελλα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
κ απο μενα καλημερα καλε μου!!!!!!!!!!!!!!δεν κοιμαμαι  σημερα επιτελους ειπαμε καλημερα ταυτοχρονα
να σαι καλα για ολα!!!!!!!!!!

μακια
μαρκελλα
πολυ σεβασμο το παιδι ετσι.....recpect

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
πολη σεβασμο το παιδι λεω....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ετσι ειναι κ μπραβο του
ενας αντρας ετσι κ αλλιως ειναι ερωτευσιμος απο τον τροπο που μιλαει κ φερεται!!!!
αυτο τον κανει μοναδικο κ να ξεχωριζει, αυτο θεωρω εγω το μεγαλυτερο προσον κ αυτο αγγιζει τις δικες μου χορδες.
χαιρομαι που το διακρινεις διοτι ειναι παραδειγμα προς μιμηση

μακια
μαρκελλα τρ

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η ευγενεια ειναι κατι που το επιβαλεις με τον τροπο σου και την προσωπικοτητα σου. Μου εκαναν εντυπωση καποια που διαβασα εδω, στη συνεχεια διαβασα ολες τις σελιδες του θρεντ και νομιζω οτι η εν λογω κυρια αξιζει αυτη την συμπεριφορα. Εξαλλου δεν την γνωριζω κιολας, πως θα μπορουσα να της γραφω στον ενικο αλλα παραλληλα διαισθανομαι οτι εχει αναγκη αυτης της συμπεριφορας. Ετσι δεν πρεπει?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Η ευγενεια ειναι κατι που το επιβαλεις με τον τροπο σου και την προσωπικοτητα σου. Μου εκαναν εντυπωση καποια που διαβασα εδω, στη συνεχεια διαβασα ολες τις σελιδες του θρεντ και νομιζω οτι η εν λογω κυρια αξιζει αυτη την συμπεριφορα. Εξαλλου δεν την γνωριζω κιολας, πως θα μπορουσα να της γραφω στον ενικο αλλα παραλληλα διαισθανομαι οτι εχει αναγκη αυτης της συμπεριφορας. Ετσι δεν πρεπει?

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα κυρια μου. Ευχαριστω. Σχετικα με το χθεσινο ποστ σασ εχω να συμπληρωσω οτι ο μονος που μπορει να μας κρινει ειναι ο εαυτος μας εφοσον τον θελουμε κριτη και οχι δικηγορο.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Καλημερα κυρια μου. Ευχαριστω. Σχετικα με το χθεσινο ποστ σασ εχω να συμπληρωσω οτι ο μονος που μπορει να μας κρινει ειναι ο εαυτος μας εφοσον τον θελουμε κριτη και οχι δικηγορο.

θα συμφωνησω μαζι σας αγαπημενε μου!!!  η αυτοκριτικη καθως κ το μετρο στη ζωη μας ειναι αυτα που μας κανουν πιο ανθρωπους !!!!

μακια
μαρκελλα τρ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Απ την πολή ετγένεια γίναμε όλοι λόρδοι.
Λόρδοι είπαμε όχι πόρδοι.
Καλλίτερη όμως νομίζω η έμπρακτη ευγένεια παρά η φραστική που μπορεί να είναι και δήθεν. ;)

Μαρκελάρα μας  :rockon: :rockon: :rockon:

:smitten: :smitten:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Καλλίτερη όμως νομίζω η έμπρακτη ευγένεια παρά η φραστική που μπορεί να είναι και δήθεν. ;)

χοτυ μου αγαπημενε ολα τα εμπρακτα ειναι καλυτερα γενικα.
δεν ειναι ετσι??????

μακιαααααααααααααααααααααααααααααα
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα Μαρκελα. Σημερα η καλημερα ειναι εταιροχρονισμενη καθοτι Σαββατο αυριο και αφού δεν δουλευω θα παρατεινω τον υπνο. Κρίνω οτι θα σου αρεσε γυριζοντας να βρεις καποιο μηνυμα.  Πιστευω να εισαι καλα.

Και ετσι περασαμε στον ενικο.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Καλημερα Μαρκελα. Σημερα η καλημερα ειναι εταιροχρονισμενη καθοτι Σαββατο αυριο και αφού δεν δουλευω θα παρατεινω τον υπνο. Κρίνω οτι θα σου αρεσε γυριζοντας να βρεις καποιο μηνυμα.  Πιστευω να εισαι καλα.

Και ετσι περασαμε στον ενικο.

καλησπερα  αγαπημενε μου!!!!!!!
οντως μου αρεσε που βρηκα το μυνημα σου!!!!!!!!!!!!
πιστευω να εισαι επισης καλα  κ γεματος  χαρα!!!!!!!!!!

μαρκελλα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Αι άρισται δοκούσαι είναι φύσεις μάλιστα παιδείας δέονται.
Ξενοφών, 430-355 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστορικός
μτφρ: εκείνοι που φαίνονται ότι εκ φύσεως είναι άριστοι, χρειάζονται περισσότερο από τους άλλους την παιδεία

την καλησπερα μου!!!!

μακια
μαρκελλα

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Έμπρακτη ευγένεια, φραστική ευγένεια, το σκέφτηκα το σκέφτηκα και μάλλον εννοείς την ευγένεια των λόγων και αυτή των πράξεων, αν και νομίζω ότι είτε την έχει κάποιος είτε δεν την έχει. Θα με βοηθούσε αν ήξερα το "πόρδοι" σε ποιά εντάσσεται.

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η αναφορά σαν "παιδί" με κολακεύει αλλά δυστυχώς είμαι ένας πολύ πολύ όριμος στα χρόνια άντρας.
btw Μαρκέλλα σήμερα μπήκα στο προφίλ σου και διαπίστωσα ότι η πνευματική σου ομορφιά συμβαδίζει με την φυσική. Συγχαρητήρια και για τα δύο.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Η αναφορά σαν "παιδί" με κολακεύει αλλά δυστυχώς είμαι ένας πολύ πολύ όριμος στα χρόνια άντρας.
btw Μαρκέλλα σήμερα μπήκα στο προφίλ σου και διαπίστωσα ότι η πνευματική σου ομορφιά συμβαδίζει με την φυσική. Συγχαρητήρια και για τα δύο.

η ομορφια της ψυχης πιστευω ειναι το μεγαλυτερο μεγαλειο που μπορει να διαθετει ανθρωπος κ ειναι η μονη ομορφια που παραμενει στους αιωνες των αιωνων......
δεν εχω παρα να σ ευχαριστησω για μια ακομα φορα καλε μου εσυ!!!!!!

μακια
μαρκελλα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom