Πριν κρίνεις ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ... ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ... ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ... Περπάτησε με ''τα παπούτσια μου'', πέρνα από ''το μονοπάτι που ταξίδεψα'', ζήσε με ''την ψυχή μου'', ''τις αμφιβολίες'', ''τους φόβους'', ''τον πόνο'' και ''το γέλιο μου''... Όταν και εφόσον ζήσεις τη ζωή μου,τότε θα σου δώσω το δικαίωμα να με κρίνεις ."..Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση. Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους. Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους. Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους. Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους. Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.....
"Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων… Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.....
Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να σου χαρίσει...."!!!Μερικοί έχουν φτερά και δεν το ξέρουν .. Μερικοί έχουν φτερά και ποτέ δεν προσπάθησαν να πετάξουν .. Μερικοί έχουν φτερά και δεν μπορούν να πετάξουν ... Μερικοί έχουν φτερά και δεν έχουν το θάρρος να πετάξουν .. Αλλά όλοι μπορούμε να βρούμε μια θέσει στ 'όνειρο .. Έστω κι αν εγώ σήμερα πήρα μια μικρή πικρή γεύση από τον εαυτό μου. Έστω κι αν εσύ ξεπλυνες τον ιδρώτα της Αγάπης και συνέχισες για μια καινούργια αρχή . Βλέπεις το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι ότι δεν μετράω ως το 10 πριν να μιλήσω. Αλλά Προσπαθώ και πάνω απ 'όλα μαθαίνω. Όμως δεν είμαι συγγραφέας και ο ρυθμός μου ήταν πάντα βουβός!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ !!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!