Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
χοτιιιιιιιιι ......  χοτουλιιιιιιιιι.......χοτακι ...........

:-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten:

Να τα βλέπει ο σκατο Μάϊξκ αυτά!
Καμιά δεν θα σε πει ποτε βρε
Μακουλι Μαλακούλι
Μαϊκουλίνι Μαλακουλίνι
Μακάκι Μαλακάκι!
:tickedoff:
Να σκάσεις απ τη ζήλια σου κακίστρε. :grin:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
:-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten:

Να τα βλέπει ο σκατο Μάϊξκ αυτά!
Καμιά δεν θα σε πει ποτε βρε
Μακουλι Μαλακούλι
Μαϊκουλίνι Μαλακουλίνι
Μακάκι Μαλακάκι!
:tickedoff:
Να σκάσεις απ τη ζήλια σου κακίστρε. :grin:
θεια ανακαλω  :helpplea:

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μπαινω καθε πρωι εδω. Οταν εσεις κυρια μου γυριζεται σπιτι εγω φευγω για δουλεια. Αλλοι κοσμοι. Μπαινω ομως μηπως διαβασω κανενα ποιημα. Καλη ξεκουραση.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Μπαινω καθε πρωι εδω. Οταν εσεις κυρια μου γυριζεται σπιτι εγω φευγω για δουλεια. Αλλοι κοσμοι. Μπαινω ομως μηπως διαβασω κανενα ποιημα. Καλη ξεκουραση.

καλημερα !!!!!!!!
σας ευχαριστω για τα τοσο καλα σας λογια!!!
χαιρομαι που εχουμε τα ιδια ερεθισματα μυαλου , εισαστε πολυ ευγενικος κ αυτο σας κανει πολυ ξεχωριστο!!!!!!!!!!!
να ειστε παντα καλα!!!!!

μακια
μαρκελλα τρ

Με αλλαγμένη φωνή
μη ντραπώ και φανεί
ψιθυρίζω,
και φυσώ τον καπνό..
με μια δόση θυμό
που ποτέ, μα ποτέ
δεν τελειώνω ό,τι αρχίζω.

Κι είναι οι δρόμοι υγροί
τι κατάλαβαν
τι από μένα,
λες και τα μυστικά
τα κρατούσα κρυφά
για να μείνουν κρυμμένα.....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
καλημερα !!!!!!!!
σας ευχαριστω για τα τοσο καλα σας λογια!!!
χαιρομαι που εχουμε τα ιδια ερεθισματα μυαλου , εισαστε πολυ ευγενικος κ αυτο σας κανει πολυ ξεχωριστο!!!!!!!!!!!
να ειστε παντα καλα!!!!!

μακια
μαρκελλα τρ

Με αλλαγμένη φωνή
μη ντραπώ και φανεί
ψιθυρίζω,
και φυσώ τον καπνό..
με μια δόση θυμό
που ποτέ, μα ποτέ
δεν τελειώνω ό,τι αρχίζω.

Κι είναι οι δρόμοι υγροί
τι κατάλαβαν
τι από μένα,
λες και τα μυστικά
τα κρατούσα κρυφά
για να μείνουν κρυμμένα.....
;)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που εκτυλίσσονται δίχως την ηχώ των λέξεων που αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα που κατακλύζουν την ψυχή του τις στιγμές εκείνες...Αρκεί απλά η σιωπή του σε συγχρονισμό με τον ήχο από τους χτύπους της καρδιάς του και την αλλόκοτη ανάσα του για να δηλώσουν το πως αισθάνεται...και για εκείνους που δειλιάζουν να το δηλώσουν τη στιγμή εκείνη....ακόμη και ετεροχρονισμένα μπορεί να μην είναι και τόσο αργά .....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που εκτυλίσσονται δίχως την ηχώ των λέξεων που αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα που κατακλύζουν την ψυχή του τις στιγμές εκείνες...Αρκεί απλά η σιωπή του σε συγχρονισμό με τον ήχο από τους χτύπους της καρδιάς του και την αλλόκοτη ανάσα του για να δηλώσουν το πως αισθάνεται...και για εκείνους που δειλιάζουν να το δηλώσουν τη στιγμή εκείνη....ακόμη και ετεροχρονισμένα μπορεί να μην είναι και τόσο αργά .....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
[quote author=mpozanis  link=topic=170228.msg4473830#msg4473830 date=1365603327]
:think: :think:
[/quote]
ρε μπας και εχεις ψειρες? :think: :think:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
[quote author=mpozanis  link=topic=170228.msg4473861#msg4473861 date=1365603995]
:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
το'φτιαξες το ατος? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΑΡΚΑ ΜΟΥ
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ Η ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ...

ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΛΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ
Κ ΛΕΝΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΟ.....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Πριν κρίνεις ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ... ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ... ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ... Περπάτησε με ''τα παπούτσια μου'', πέρνα από ''το μονοπάτι που ταξίδεψα'', ζήσε με ''την ψυχή μου'', ''τις αμφιβολίες'', ''τους φόβους'', ''τον πόνο'' και ''το γέλιο μου''... Όταν και εφόσον ζήσεις τη ζωή μου,τότε θα σου δώσω το δικαίωμα να με κρίνεις ."..Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση. Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους. Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους. Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους. Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους. Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.....

"Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων… Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.....

Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να σου χαρίσει...."!!!Μερικοί έχουν φτερά και δεν το ξέρουν .. Μερικοί έχουν φτερά και ποτέ δεν προσπάθησαν να πετάξουν .. Μερικοί έχουν φτερά και δεν μπορούν να πετάξουν ... Μερικοί έχουν φτερά και δεν έχουν το θάρρος να πετάξουν .. Αλλά όλοι μπορούμε να βρούμε μια θέσει στ 'όνειρο .. Έστω κι αν εγώ σήμερα πήρα μια μικρή πικρή γεύση από τον εαυτό μου. Έστω κι αν εσύ ξεπλυνες τον ιδρώτα της Αγάπης και συνέχισες για μια καινούργια αρχή . Βλέπεις το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι ότι δεν μετράω ως το 10 πριν να μιλήσω. Αλλά Προσπαθώ και πάνω απ 'όλα μαθαίνω. Όμως δεν είμαι συγγραφέας και ο ρυθμός μου ήταν πάντα βουβός!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ !!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
στειλε κι απο δω τον καπνο σου

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Το απόφθεγμα της ημέρας

Μην αφήνετε και μην κάνετε τη σκέψη σας οχιά γιατί μπορεί να πονάτε άλλους, αλλά μην ξεχνάτε ότι το δηλητήριο είναι μέσα σας. Ων

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Το απόφθεγμα της ημέρας

Μην αφήνετε και μην κάνετε τη σκέψη σας οχιά γιατί μπορεί να πονάτε άλλους, αλλά μην ξεχνάτε ότι το δηλητήριο είναι μέσα σας. Ων
πηγαινε για υπνο γιατι το πρωι θασαι σαν το ζομπι  :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom