Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
οποτε θα το πιουμε το ποτο σημερα?
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Σήμερα μωράκι μου είμαι κουρασμένος από τη δουλειά. Με το που θα είμαι απόλυτα ξεκούραστος θα το πιούμε. Θέλω να έχω το μυαλό μου μόνο σε σένα όταν πάμε για ποτό.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Σήμερα μωράκι μου είμαι κουρασμένος από τη δουλειά. Με το που θα είμαι απόλυτα ξεκούραστος θα το πιούμε. Θέλω να έχω το μυαλό μου μόνο σε σένα όταν πάμε για ποτό.

ενταξει αγγελε μου!!!!!!!!!!
οποτε ειναι μου λες, καλη ξεκουραση κ σου στελνω τα πιο γλυκα μου φιλια!!!!!

μακια

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
ενταξει αγγελε μου!!!!!!!!!!
οποτε ειναι μου λες, καλη ξεκουραση κ σου στελνω τα πιο γλυκα μου φιλια!!!!!

μακια

Να ξερες μόνο ποσό θα ήθελα να είμαι κοντά σου αυτή τη στιγμή. Δεν έχει έξοδο απόψε; Τέτοια ώρα και είσαι στο internet.

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αν και δεν εχω σχέση με το χωρο και ουτε ενδιαφερομαι να εχω, κυρια amazing με εντυπωσιασε το επίπεδο σας και η προσωπικοτητα. Διαβασα όλο το θρεντ. Τα ποιηματα εξαιρετικα. Να ειστε καλα και να προσέχετε τον εαυτό σας.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Αν και δεν εχω σχέση με το χωρο και ουτε ενδιαφερομαι να εχω, κυρια amazing με εντυπωσιασε το επίπεδο σας και η προσωπικοτητα. Διαβασα όλο το θρεντ. Τα ποιηματα εξαιρετικα. Να ειστε καλα και να προσέχετε τον εαυτό σας.

θα  θελα  να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω κ οτι ειμαι πολυ χαρουμενη που υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν την ουσια κ οχι την επιφανεια!!!!!!!!!!!

Η ζωή μου, μια στιγμή μου
στον καθρέφτη νύχτα κρυφά
χρόνια θηλυκά, χρόνια αρσενικά
ραγίζουν τη ζωή μου

Τόση ζωή για μια στιγμή...

μια στιγμή μου
στον καθρέφτη νύχτα
χρόνια θηλυκα ραγίζουν τη ζωή μου
Τόση ζωή για μια στιγμή που δεν ήμουν...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Μαρκαλλινα  μου, τι κανεις  ξανθο  κοριτσι?
Ετσι  μου  ερχεται,  να  παμε  στις  εκδοσεις  Λιβανη. Για  σκεψου  το  λιγο.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Πολλές φορές το μυαλό σου θα σου πει να σταματήσεις. Η καρδιά σου λέει όμως προχώρα. Και εγώ πιστεύω πως τα βήματα αυτά που το μυαλό σου βγάζει λάθος είναι τα πιο σωστά, γιατί όποιος μετρά τον έρωτα και όσα για αυτόν θα πράξει, δεν του αξίζει να τον ζει. Κι αν είναι λάθος άνθρωπος τι να κάνεις αυτόν ερωτεύτηκες, φτάσε λοιπόν μέχρι εκεί που εσύ θες και μπορείς. Αν δεν τα καταφέρεις, τουλάχιστον εσύ προσπάθησες. Εσύ διεκδίκησες την ευτυχία σου, απλά εκείνη έχει άλλα σχέδια.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Εγω  δεν  μπορω  να  πω  ακομα  τετοια  λογια.......Αλλα  χωρις  να  σε  γνωριζω  καθολου,  σου  εδειξα  αυτο  που  σπανια  δειχνω  σε  αγνωστα  σε  μενα  ατομα,,,,,,,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Συντομα  θελω  να  σου  πω  οτι  και  εγω  σ  αγαπω.....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Εγω  δεν  μπορω  να  πω  ακομα  τετοια  λογια.......Αλλα  χωρις  να  σε  γνωριζω  καθολου,  σου  εδειξα  αυτο  που  σπανια  δειχνω  σε  αγνωστα  σε  μενα  ατομα,,,,,,,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Συντομα  θελω  να  σου  πω  οτι  και  εγω  σ  αγαπω.....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Εκει  χοτουλι  μου,ειμαστε.  Κι  εγω  προσωπικα,  διδασκω  την παραγραφο ΤΡΥΠΑΝΙ.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!

μακιαααααααα
μαρκελλα τρ

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλημερα  Μαρκελλινα  και  καλη  εβδομαδα.
Καλη  εβδομαδα  και  σε  αυτο  το  παιδι,το  χοτι. Που  τολμα  να  χλευαζει  τον  ποιητικο  σου  οιστρο.
Ααααα  χοτουλινι,θα  σε  μαλωσω............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom